|
![]() |
#2851 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Imaš li možda link otkud si nabavio v20p i ako ti je T-mobile G3, jesi li se riješio njihovih gluposti na taj način?
![]() |
#2852 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2854 |
Premium
|
Ne znam, sad je čudno i meni, po IMEI-u na ovoj stranici isto mi piše da je zadnji za moj dostupan v20h. Izgleda da ga je ovaj prije mene ručno flašao. http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/ A flešni ga ovako ako ne ide drukčije: http://forum.xda-developers.com/lg-g...stock-t2961073 edit: a imaš i v20i koji je u biti najnoviji (da, nema smisla, "i" poslije "p", ali tako je), prati samo uputstva odavdje: http://cafe.mobil.hr/threads/79737-L...-custom-romovi Zadnje izmijenjeno od: blackened. 16.06.2015. u 19:16. |
![]() |
![]() |
#2855 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#2856 | ||
Premium
|
Znači imam problem prilikom flashanja .kdz-a Citiraj:
Savjetovali ste: Promjenio 3 kabla i 3 porta, sve moguće kombinacije, opet isto Citiraj:
Sta go da napravim upadte se ne pokreće ni na kompu ni na mobitelu. U čemu bi mogao bit problem? |
||
![]() |
![]() |
#2857 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=kG-Fg4upxZw Za svakog tko ima afiniteta prema fotkanju G4 bu bolji mob. Laserski fokus, senzor za boje, svjetlija leca, manulalni mod. Sve radi konkretno, nis nije marketinski feature i daje prednost nad S6. S6 mozda ima manje gresaka kod dobrog svjetla, bolju ekspoziciju u auto modu i mozda malo brze okida pa ce vjerojatno bit malo bolja kamera za point and shoot mada se meni sve zgadi kad vidim Samsung nebo. Obje su u najvisoj ligi i jednostavno bez problema zgaze ostatak androida.. G4 je jedini fotic koji moze realno uslikat boje neba, skoro u bilo kojoj situaciji. Od androida kaj sam vidio do sad. Trava, drvece ista stvar. Mislim da su napravili odlican job sa tim senzorom boja. Eventualno je zuta malo slabija. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.06.2015. u 22:57. |
|
![]() |
![]() |
#2858 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Jel ti imaš uopće D802 model? Pazi da nije D801 ili 803 ili tako nešto. Onda FW nejde gore samo tako. Ili ako ti se da, navrati kod mene pa ti ga ja sflešam jer sam ih gro preflešao, što G2 što G3. |
|
![]() |
![]() |
#2862 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
ja sam prešao sa S6 na G4 i kamera na G4 apsolutni winner što se tiče hardverskih mogućnosti i manual moda
#2863 | |
Premium
|
Citiraj:
Pricekaj da se vidi kaj bu sa tim touchom. Mada ja nemam problema, mnogi imaju al vecinom ekipa preko bare sa njihovim operaterima. Stock lancer radi brze nego Nova ili L i bolje izgledaju slova. Ugodno sam iznenaden iako je pomalo ruzan al da se i to djelomicno popravit.. Jucer i danas. Nije bas neko light koristenje al moze bit i zesce.. Vidim da je GP sisal malo previse iz nekog razloga ili bez razloga. Bit ce to odlicna baterija kad se malo jos popegla. Mislim da su podaci o koristenju mao zbugirani, ovo kaj sve sise. Vremana su dobra. ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 17.06.2015. u 15:18. |
|
![]() |
![]() |
#2864 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel bi netko od vas sa G4 bio toliko dobar da usporedi vidljivost na suncu sa iphone 5 ? Neznam nikog sa G4 da usporedim, ali sam danas usporedio sa galaxy S III i neugodno se iznenadio, SIII je izgeldao skoro kao da je ugasen prema i5, a ja sam mislio da je to losa vidljivost (na ajfonu, jel) ![]() Promjenio bi mob jer zelim veci ekran, ali jos nisam nacisto izmedju G4 i Note-a 4. Jel LG brzo gubi na cijeni, pa da se malo strpim posto je tek izasao (trenutne cijene su oko 3700kn)? |
![]() |
![]() |
#2867 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Brzopotezno pitanje, LG G(ay)3 D855 32GB (Tmob branded, unlockan) da li mogu skinit stock ROM ali da nema Tmobile brand? I da li mogu kako pribavit regularni Lollipop (da nije nekakav recovery i pizdarije) Tnx
#2868 |
Premium
|
Mozes al ga moras nac. Kod mene je bio 20h eur xx bez iceg operaterskog. Nisam htio updejtat da se ne zeznem s necim "brandiranim". http://cafe.mobil.hr/threads/79737-L...-custom-romovi.... |
![]() |
![]() |
#2869 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šuška se da bi G4 Pro mogao imati slijedeće specke: SD820, 5.8" 1440x2560, 4Gb rama, 32/64Gb interne, fotići 27/8MP. http://www.phonearena.com/news/LG-G4...camera_id70572
#2871 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ostavio san na 442, neman se volje drkat i brickat telefon.
![]() |
#2872 |
The mighty pirate
|
Stavio sam danas v20i za G3 koji sam našao na jednom od linkova koji su bili gore. Imam nekakve španjolske, mađarske, njemačke, mađarske ferencvaroš aplikacije od kojih mi je zlo čim sam ih vidio na ekranu. Riješio sam se T-mobile jinglova, ali dobio tonu smeća... Pa koji im je vrag sa stavljanjem tih gluposti po mobitelima... Sad rootaj pa briši jedan po jedan....uffffff
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 18.06.2015. u 10:22. |
![]() |
![]() |
#2873 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Upravo si sam sebi odgovorio na pitanje zašto ti ne ide. "Nemam volje" za customizaciju pa makar bila ona i na službenom nivou i Android ne idu u istoj rečenici. Android je za usera koji se ne boji čačkat po mobu ili ako se boji, nek ostavi sve kako jest. iPhone je daleko od toga. Napravljen je da radi out of box i sa velikim ograničenjima za usera kako bi se ogradili od onih koji bi nešto čačkali ali nemaju volje kad dođe do dijela kada treba čitati i razumjeti napisano. |
![]() |
![]() |
#2874 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2876 |
Premium
|
Kad se sjetim Optimusa 4x i njegovog software-a koji je bio 99% čist (eur firmware), od ovog mi se smuči. Kužim da dobiju neki pinku što te aplikacije ubace u firmware, ali s time vrlo vjerojatno gube i jedan krug kupaca. Najgore mi je od svega onaj Mcafee, dok ga vidim, telefon bih najradje bacio ![]() Ima na XDA sad jedan custom rom, AOSP android 5.1.1, ali mi se ne da rootati, pa flashati, previše je to posla... ![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
The mighty pirate
|
#2879 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2880 |
The mighty pirate
|
Sad ću testirati malo ovaj v20i, da vidim ima li kakve razlike u odnosu na v20h. Ako ne bude bolje, idem vidjeti 20p, pa onda tražim druge alternative. Nažalost, moram zbog posla imati Android pored svoje Nokie, inače bi ga već odavno zamijenio za dual SIM Lumiu
|
|