|
![]() |
#871 |
Guest
|
Mrvicu mi je smiješno kad Hawker glumi razumnoga. ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
Citam i ne vjerujem ![]() ![]() Bez brige, imam jednog Hawker alike frenda na Skype-u koji me danonocno spama sbbabb metodologijom, pa sam vec navikao na to ![]() Ontopic: Quantum pc i r9 Nano mi jedino zapali za oko, ak je stvarno tak kak kazu za Nano, polivica potrosnje 290x i 1.5 puta veci performance per watt mogla bi uletit u jedan od novih buildova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Guest
|
A Nano izlazi najesen, ako sam dobro čuo. Šteta, do tad će onaj kog je Fury zanimao već nešto kupiti. ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Fora je ta nova grafa totalno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Specifikacije za Fury X,Fury zajedno sa 290X: ![]() EDIT: ovo su jos uvijek spekulacije za Fury (bez X) EDIT: AMD ce vjerojatno cekati launch win 10 za izbacivanje drivera i tek se tad mogu ocekivat pravi bechmarci. Fury X ce u prodaju par dana prije launcha win10. Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 17.06.2015. u 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Vi AMD mecene, možete li molim stavljati izvore iz kojih vadite te podatke? Bez ikakve provokacije, samo zalijepite link. Ovako se ne zna tko gleda kristalnu kuglu, a tko stvarno gubi sate i sate čitajući razne izvore. Kad već gubite vrijeme da nama ostalima uštedite. Otkud INFO za izlaženje par dana prije winX?
![]() |
#885 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Intel(!) svakih mjesec dana izbaci nove stable drivere za Iris GPU-ove, toliko o tome. Slažem se da je zanimljiva, sad je samo pitanje da li je vjerodostojna i koliko su tweakali da izvuku te cifre. Više ne vjerujem niti jednoj najavi od bilo koga, dok X reviewera na netu napravi nekoliko benchmarkova će se znati koliko je grafa ustvari jaka, ovako je rekla-kazala, svatko svojeg konja hvali... Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 17.06.2015. u 15:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Fury, koliko sam shvatio, nije liquid cooled, samo Fury X. Ili sam nešto krivo shvatio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
Banned
|
Citiraj:
Upitna je i cores number i pogotovo ROP. Moje misljenje je da Fury (bez x) nece imati 128 ROP nego 64. Ovo ostalo je vjerojatno tocno. Po netu se spekulira da ce Fury X postic 1TB memory bandwith. Uskoro cemo sve znati tocno,vjerojatno kroz dva tjedna. Nazalost,najzanimljivija kartica kupcima (Nano) nece izac na trziste prije jeseni. Definitivno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nano je jedna mala zvijerka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Premium
|
Odlicno izgleda. Falit ce mi mrcine od grafa, ali boze moj. Vrijeme je za ITX build kada to sve zazivi i kada jednog lijepog suncanog dana se pojavi neka kvalitetna AMD ITX ploca. Nadam se da na AM4 socketu ce bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Banned
|
Evo datuma izlaska: AMD Radeon Roadmap: Radeon R9 300 & R7 300: June 18th Radeon R9 Fury X: June 24 availability, watercooling design, 649 US dollars Radeon R9 Fury July 14 availability, air cooling designs Radeon R9 Nano: Q3 2015 (6inch form factor) Radeon R9 Fury X2: Autumn 2015: Dual Fiji |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Zasto te takozvane prezentacije godinama vec nalikuju na statisticki slideware show i prazna obecanja da se jos malo nofca navuce od velikodusnih dionickih darivatelja (izvori anandtech.com/show/9383/amd-radeon-live-blog) Definitivno treba nevidiji pocast i sa sjetom se prisjetiti onodobne nevidijine domisljatosti i cardboard prezentacije Fermija. To je bar malo razbilo uobicajenu dosadu ovih "petogodisnjih planova" koje menadzercici besramno nazivaju prezentacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
AMD Radeon R9 Fury X Runs At 50c Degrees, 32dB (in comparison the reference designed Nvidia NVTTM cooler used for the GTX Titan X and 980 Ti maintains temperatures at 84c at a noise level of 40dB) The card features a 6 phase power delivery design that’s capable of delivering a whopping 400 amps of power. The card is intentionally overbuilt to enable the highest possible overclocks. Malo o FuryX!
![]() |
#899 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
|
|