|
![]() |
#1861 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa vas dvoje imate dijametralno suprotna iskustva, a slažete se jedno s drugim gotovo u potpunosti!? :-D |
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam Bonbon privatno, t-shrot poslovno. Nemam nikakvih problema, niti kuzim neku razliku. Sve radi jednako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Tu informaciju nisam dobio od bonbon SZK. Dobio sam od poznanika iz T-Centra, kad sam se dosao prebacit/vratit na T-Mobile. Poceli smo pricu zast se prebacujem i tak malo po malo se "izlajo". Informacija je frendovska i neformalna, ali po svemu sudeci tocna. ![]() bonbon SZK me uvjeravala da mi ne valja mob, ne valja SIM, da je nemoguce da je do njihove mreze. ![]() Necu da ispadne da pljujem po bonbonu ili jos gore... glorificitram T-Mobile. Nek svako isproba mrezu koja mu pase po opcijama i financijama pa nek vidi jel ima problema ili ne. ![]() Poanta je, ako imas problema sa bonbon, Tomato, Tele2 signalom ili uslugom, prebaci se na T-Mobile/Vip i tvoji problemi ce, vrlo vjerovatno, nestat. ![]() edit: E da, "probleme" sa bonbon-om nisam imo svakodnevno. Da neko ne misli da mi uopce nije radilo, problemi su bili totalno na random. Nekad tjednima normalno radi, pa onda 2-3 put u danu dropa pozive ili pise no signal. Mozda je to nekom OK, meni je bilo neprihvatljivo. Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 12.06.2015. u 09:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene bas tako zajebava taj signal, nije da ga nema, često uredno imam 5 štengi, ali to u par sec padne na 3 i onda na 0 i tako zna stajat, naravno u tom periodu sam cesto nedostupan. Bas kao da nisam prioritet baznoj stanici. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Mogu reći da sam zadovoljan cijenom/uslugama. Super je što neiskorištene minute/pakete možeš iskorisiti na sljedeći mjesec. Signal manje-više ne smeta od T-mobile i Vipa. Od Tele2 najviše smeta nedostupnost gdje idem. Nadam se da nečeš imati problema. Ako dalje postoji problem, onda znaš krivca u mobitelu ![]() ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da ta tarifa košta 50kn/mj plus za svaku uspostavu poziva ide 0.29kn. Znači mjesečno bi me sigurno izašlo još 10kn gore zbog uspostave poziva i to je već 60kn pa ću morat skoro svaki mjesec kupovat bon od 110kn jer nema bona između 55-110kn. Trenutačno kod Tele2 koristim smart tarifu po cijeni od 35kn/mj plus nekih 10kn uspostava poziva i to je 45kn/mj pa zato mi je dosta kupovat bon od 50kn/mj. Ali nažalost kvaliteta usluge nije baš za pohvaliti tj. dao bi ocjenu 3 od 5 pa zato se raspitujem dali drugi operateri imaju što za ponuditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1873 | |
Premium
|
A jebemu koja gnjavaza. Citiraj:
A kaj bon bon mreza normalno radi u inozemstvu bez gnjavaze i problema ? I ono kad odes van grada gdje je slaba pokrivenost, jel se tada prebacuje na t-mobile mrezu ili kak to ide ? Npr. sad sam ja na tele2 i odem u neku zabit, onda se prebaci na t-mobile mrezu pa pise roaming i tako ostanem bez internet usluge. A internet mi treba zbog google pretrazivanja i google navigacije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Bonbon koristi infrastrukturu T-mobile.Tako da je signal ok, a imaju i 4G ukoliko tvoj uredjaj to podrzava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Bonbon je u vlasništvu T coma i koristi se njihovom mrežom. Ljudi kažu da t com korisnici imaju prioritet ali ja sam več godinu dana na bonbonu i nisam primjetio nikakvu razliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Jesi probao nazvati s Tele 2 simicom dok si bio u inozemstvu ili ne, kako ti je nepouzdana ? Zadnje izmijenjeno od: Danijel1803. 15.06.2015. u 12:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 | |
Premium
|
Citiraj:
Pisao sam u prethodnim postovima da sam prosle godine bio u Italiji. Uglavnom cim sam presao u Sloveniju vec nisam mogao nikoga nazvat iako uredno pise neka Slovenska mreza i tako isti slucaj i u Italiji. Normalno pise neka njihova mreza, uredno popunjene sve crtice signala i nemos dobit doma bilo na fiksni ili na mobilni ni da si Bog ! Probao sam upisat i taj neki predbroj prema preporuci sluzbu za korisnike i nista, a sms nekad proradi nekad ne. U petom mjesecu ove godine sam opet bio u Sloveniji i opet nista, mob nis koristi. A zanimljivo je da sluzbu za korisnike mozes dobiti bez ikakvih problema ko da si doma. Navodno cu ove godine opet ici u Italiju pa zato vec lagano pizdim jer mi sluzba za korisnike nemoze pomoci sto su jos oni sami izjavili ! Kod oca isti slucaj on je isto na Tele2 smart tarifa isto tako nije mogao nikoga nazvat kad je bio u Sloveniji. Vi koji ostvarujete normalno pozive iz inozemstva u Hrvatskoj preko Tele2 prek bonova sto vi uopce napravite ? Ako u Hrvatskoj odem van grada u neku zabit onda obavezno ide na t-mobile mrezu, internet neradi i pise roaming. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Registered User
|
Ja sam prosao pola svijeta sa Tele2 i uvijek je roaming radio.Isto tako roaming u RH radi bez problema jedino sto u nacinalnom roamingu bude spor internet.Inace Tele2 do kraja ovog mjeseca poboljsati ce svoje BS-ove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
Registered User
|
Svi brojevi u imeniku su mi sa predbrojem za RH i u opciji uredjaja ukljucena mi je mogucnost roaminga ( android uredjaj ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
@danci provjeri si na netu (tele2.hr) roaming partnere za sloveniju. Ako ti mob uhvati neku mrežu koja nije na popisu, tražiš ručno neku od tih na popisu, koje su dostupne. U slučaju da pozivaš biraj uvijek s tim kodom i 0038595.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 | |
Premium
|
Citiraj:
Za tu opciju sam mislio da je samo za internet. U Hrvatskoj kad odem u neku zabit pise mi isto roaming pa imam t-mobile mrezu i ova opcija nije ukljucena pa svejedno uspostavljam pozive. Podatkovni roaming *Spoji na podatkovne usluge na roamingu Probao sam tu opciju 00385 pa broj, a pretrazivanje liste mreza nekad je predugo trajalo nekih preko 10min pa sam bio odustao ili ponekad kad je uspio izlistati onda nije bilo nekog izbora kao odaberem mrezu s liste i nemre se na nju spojiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Valja bit realan i promisliti koliko veze ima jedan djelatnik t-centra sa sasvim drugim područjem rada. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Ti, ako ne zelis, ne moras vjerovat. Drago mi je, ako ti na bon bonu sve radi, no demantirat me ne mozes. ![]() *Sta to znaci odgovorno?! Cim odgovaramo, svojim anonimnim username-om, svojom online reputacijom?! Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 16.06.2015. u 18:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |