|
![]() |
#6992 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#6995 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Takodjer. Cim sam vidio da kraljica pravi salatu od mozga (doslovno), jede i prica sa svojim prijateljem... Majko mila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6997 |
Premium
|
|
![]() |
#6998 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel nekome opet nerealna? ![]() Serija je u stilu Buffy i Scooby Doo ![]() Meni je bila čisto ok. Zombiji, humor, mozak na pašu i crime solving. Za ubiti pola sata dušu dalo.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 11.06.2015. u 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6999 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Uzmimo u obzir da je također derivirana od stripa tako da su nebuloze neizbježne. S druge strane, jedna od rijetkih ženskih uloga koja nije toliko fokusirana na klinačko prskanje po emocijama (iako ima par cringeworthy trenutaka). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7002 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Počeo Dark Matter. Zasad recimo ok, nit smrdi nit miriši. ![]()
![]() |
#7003 |
Premium
|
Pogledao, no meni Dark Matter nije bas legao i to od samog pocetka. Malo zanimljiv kad je poceo, ali cim sam vidio glavne protagoniste (posebice onu glavnu, prezgodnu) serija mi je uvelike opala u ocima. Vec vidim neku ljubavnu pricu i tipicne setup za ovaj tip serije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7004 |
Premium
|
Prije dosta vremena sam odgledao prve dvije sezone Falling Skies.. Vani je već 3. i 4. sezona. Zanima me dali se isplati nastavit gledat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7005 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ovih dana počinje peta sezona. A ne znam kaj bi ti rekao, ak su ti prve dvije bile ok, bit će ti i druge dvije sezone. Počeo i Defiance treća sezona. Počinje i Humans.
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 15.06.2015. u 06:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7006 |
Premium
|
A budem onda pogledao vjerojatno, thx. Arrow obrisan, moguće da i Revolution zatekne ista sudbina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7007 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Odgledao prvih 5 epizoda Wayward Pines, neloše. Radnja se razvija prilično brzo a opet nemam ni najmanju ideju što će se dalje dešavati... Odgledao i prve dvije epke serije Whispers, isto neloše. Vuče me da gledam dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7008 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
GOT ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7009 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
I jos jedno pitanje/spoiler(nemojte citat cak i ako ste gledali zadnju epizodu, a ne zelite bas nista znat)... X
Ko ce sad cekat godinu dana I jos jedno pitanje/spoiler(nemojte citat cak i ako ste gledali zadnju epizodu, a ne zelite bas nista znat)... Zadnje izmijenjeno od: afterburner. 15.06.2015. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7014 |
Guest
|
Gleda tko Power drugu sezonu? 50 cent na egotripu. Izgledan je rat crnačke i srpske mafije u seriji, pa ću nastavit gledat ![]() |
![]() |
![]() |
#7015 |
Premium
|
Izgleda da je cijeli net brujio o tome da ce ovi idioti spoilati Winds of Winter. Samo ja kreten to nisam procitao nigdje. I sad mi naravno spoilali. Dosta ekipe je pljuvala po GoT seriji jer se nisu drzali knjiga, jer su neke likove prikazali samo 'reda radi', iako u knjigama ti likovi imaju kud i kamo vazniju ulogu. Preko svega sam mogao preci jer serija/film ≠ knjiga. Nikad bilo niti ce biti. I sve 5, serija mi je unatoc tome bila odlicna. No spoilati knjigu koja jos nije ni izasla... Ma mislim stvarno. Ne gledam sljedecu sezonu GoT-a dok ne procitam sljedecu knjigu koja ce nadam se izaci prije seste sezone. Stvarno potez kretena od strane kreatora serije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7017 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
više nemaju knjige po kojima bi mogli raditi epizode ![]()
![]() |
![]() |
#7018 |
Premium
|
Imaju. Martin im daje materijala, jer evo znali su sta ce se dogoditi i u knjizi koja jos nije izasla, iako su ocito i to na svoj nacin prikazali. Zanimljivo ce biti nakon seste sezone, jer bas me zanima da li ce im Martin jednostavno dati sav materijal i objasniti kako je to sve planirao zavrsiti (pod uvjetom da i on to zna ![]() Sve da oni i rastegnu sestu knjigu + materijal iz pete knjige na 3 sezone, nema teoretske sanse da ih Martin sustigne i dovrsi i sedmu knjigu. Pa i ovako mu treba po 5-6 godina da dovrsi knjigu. Mislim da ce od same serije i/ili knjige biti zanimljivije kako ce Martin ovo odigrati. Valjda ce i tu biti prevrata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7019 |
Guest
|
GOT je meni postala fantasy dinastija,Dallas ili Santa Barbara. Kako je krenulo 2031 godine će biti snimljena finalna sezona gdje svi stradavaju u sukobu na Kosovu. |
![]() |
![]() |
#7020 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|