|
![]() |
#1921 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
tko zna kad je to stavljeno, to je neozbiljan site, ovi rumor siteovi tipa wccfteck i extremeteck su za to reuters i CNN. Ništa se novo nije spominjalo od onih prvotnih glasina. Možda i izdaju 960Ti da popune ponudu, pogotovo ako 960 ugroze tonge (380 i 380X?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Asus turbo gtx 960,turbo zujalica i grijalica u bijeloj boji |
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ovakvo turbinsko sranje od coolera je smrt i za predpotopnu voodoo 3dfx ![]() Sad zamisli još kejs sa slabim airflowom, šakom prašine i malo većim temp. od "idealnih sobnih" 21C, buka je isto minimalna NOOOOOOOOOOOT..... Ne znam koji k.... je Asus ovo uopće izbacija, za ljubitelje "bele" boje?! ![]()
![]() |
#1927 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma ovo je teži drek, ako referentni turbinski hladnjak na 980 može grafu držati na 80 stupnjeva bez da prijeđe 50% okretaja odnosno da se čuje, uspjeti ukakati 960-tku koja ima manji TDP je teže ciganjenje sa kvalitetom hladnjaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
A sto je najgore stvarno je ruzna, nije da se patim na izgled nekog komada kojeg vidim samo dok ga vadim iz kutije i vidam u kuciste...ali bas je gadna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kao dobar cooler za SLI ,a nemre solo grafu držat na pristojnoj temperaturi ,a kamo kad se doda još jedna do nje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Split resist itself!
|
Dječaci to je nEvidijin fičr, pobacaš mesa između takve dvi i spreman si za žderonje, sa one bile plastike lako pobrišeš krv i ulje kasnije ![]() Alternativno melje meso s tom turbinicom, te izbacuje otraga u posudu Ovo je za syssa i njegovo testiranje dušu dalo ![]()
![]() |
#1932 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jeste primjetili možda da su neki online dućani stvarno počeli pisati 3.5+0.5GB za 970ke? Ja tek danas, reko idem vidjeti koliko je cijena grafulja porasla i vidim sve grafe imaju ovakvu designaciju ![]()
![]() |
#1934 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 07.06.2015. u 04:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#1938 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Moja 980 otišla na RMA pa ćemo vidjet šta će biti uglavnom sve nešto nešto pa TDRovi. A evo netko je na redditu i malo ogadio nVidiu http://np.reddit.com/r/pcmasterrace/...pretty/cryfd1v |
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 | |
Registered User
|
Citiraj:
https://www.change.org/p/nvidia-refund-for-gtx-970 a ovdje kolko god ima postova tolko ih je jos nvidia zbrisala jer su spadali pod spam ovo ono.... 1/3 od ovih postova su trolovi sto brane nevidiu jer smatraju da su dobili sto su i kupili ( 3.5gb-4gb :S ) https://forums.geforce.com/default/t...gb-vram-issue/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1941 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
I naravno da svaka kartica ima nekih problema, pitanje je koliki udio korisnika zapravo ima problema. Evo ti primjer: https://www.google.hr/#q=ati+r9+290x+performance+drop Dakle, nije GTX 970 niti je Nvidia, riječ je o trenutno još uvijek najjačem modelu ATI-a pa ispada da i on ima problema. Kartica koja ima 4 Gb memorije. Možeš tako u Google upisati doslovno svaki model grafičke kartice i opet ćeš naći da netko ima problema s njim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Premium
|
Pa pokazuje probleme test onog njemačkog sitea u total war atili (45 str.). Ima očajan frame timing koji druge gpu nemaju. To je ujedno i prvi site koji se sjetio frametiming testirati na što su neki korisnici stalno ukazivali, a drugi najpoznatiji testovi ga uopće nisu gledali ili nisu željeli gledati. Dobar dio teksta je baš posvećen kukanju na gtx 970 i specifično radi nje su odlučili uvesti grafove za frejmtiming. Nakon toga su izašla samo 2 velika hita koja ne mogu aktivirati crvuljak od 0.5gb na 1080p, gta V (gdje nisu stavili graf za frame timing) i witcher 3 koji isto ima jako malu potrošnju vrama, ali je i tu čak malo čudan frametiming bio (linkao sam ovdje), ali ne tako ekstremno kao u atili, te se u tekstu nisu žalili na gtx 970 EDIT Da i BF hardline je bio izišao, isto ne troši puno vram (do 3gb na 1080p), bilo je testova i za frametime na nekom siteu i bili su normalni Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 10.06.2015. u 01:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni GTA5 radi jako dobro sa svime na Max, osim MSAA na x4, travom na high i pod advanced jedino Extended view distance imam na max, ostalo isključeno (a upravo ta postavka najviše udara po performansama). Ovaj zadnji patch je sjebao nešto fps, ali daleko je to od tog da šetkucka ili nešto slično. Witcher 3 još nisam isprobao, ali po viđenome po netu, ljudi nemaju problema. Hardline jer tjeralo isto ko i BF4, 80 - 150 fpsa, sa svime na max. Atillu nisam isprobao, niti hocu jer nemam vremena za takve igre ![]() Ne branim ovu glupost što su napravili s memorijom, ali činjenica je da sve radi super (osim Atille za koju su i sami developeri rekli da će bit smeće od performansi na grafama trenutne generacije - ne tako direktno, ali su rekli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Uopce se ne radi o tome da li radi dobro ili ne .Kad mogu djubretari iz nVidie koristiti 512 MB sporije VRAM memorije da ustede 0,5 centi,zasto vi ne bi trazili svoje nazad zbog laznog marketinga.Ionako ste tih 0,5 centi platili 100$ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Premium
|
Recimo i taj ROP što su slagali (56 umjesto 64 reklamirana) je bitan za performanse na višim rezolucijama. Radi toga performanse 970, pa i 980 nisu u jednakom omjeru naspram performansi ostalih gpu iznad 1080p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Lynnfield
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Od kud taj zaključak ![]() Moja ne ide preko 65c, možda 66c ovih toplijih dana ![]() Jedinu poantu custom krivulje koju ja vidim je da se gase ventovi u idleu ili smanjenje okretaja, nikako povečanje. Al ga troluješ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1949 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
Evo screenshot |
|
![]() |
![]() |