|
![]() |
#3061 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3062 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
e i jos jedno blesavo pitanje....imam ukljucen sms delivery report.....i kad posaljem poruku vidim kvačicu pokraj vremena kad je ovaj drugi dobio sms...ali nema zvuka koji ide uz to....jel fakat nema ili sam malo mutav ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3063 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Zasad jedino što me malo zivcira na Xperiaz3compact je dosta često izvadim mob iz džepa i dosta toga se samo propali i ugasi u džepu, neznam ima li tko sličnih problema? Ono kao ekran se ugasi, ali ne zaključa. Zadnje izmijenjeno od: kvaju. 04.06.2015. u 22:15. |
![]() |
![]() |
#3065 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
nabavio m2 aqua,zna netko dal se moze iskljucit podcrtavanje teksta kod pisanja sms-a? i ima za kupit ona mala gumica/dihtung na poklopcu utora za punjenje,ne sjedne onako lijepo,pa me smeta to :mad:
#3066 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Zar nije potcrtavanje teksta autosuggest/correct? To iskljuci i trebalo bi ti rijesiti problem.
#3068 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Xperia Z serija JAŠE DALJE u 5.1 ![]() Živio Sony, živio ![]() Xperia Z će tako postati 2-ipo-godišnjak koji će dobiti upgrade. ![]() krenuo je sa 4.1.1 -> 4.2.2 -> 4.3 -> 4.4.4 -> 5.0.2 ->5.1.X Nije loše ![]() |
![]() |
![]() |
#3069 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Ma Sony rula ![]() Evo moj Z3 tako dobro radi da bi čak volio da mi baci fc nekakav, ovo je već postalo dosadno haha ![]()
#3070 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Naručio sam ovo http://www.ebay.com/itm/181711588723...%3AMEBIDX%3AIT i ovo: http://www.ebay.com/itm/281697641482...%3AMEBIDX%3AIT I moram priznati da nisam zadovoljan niti s jednim caseom. Ovaj gel case je lijep, ali ne prijanja dobro uz mob te nema otvor za magnetski punjač dok je ovaj kožni case dobar, ali totalno nepraktičan za korištenje, bilo bi puno bolje da se "vrata" otvaraju prema dolje, a ni ne vidi se notification LED. Pa eto ako netko ima za preporučiti neki dobar case, vidio sam da spominjete nekakav Ringke, na ebayu ih ima za cca 11$, je li to to, original? Inače čekam review tempered glassa, to obavezno mislim staviti, a case bi ionako ponekad koristio (ili samo stavim "čarapicu" ![]() Zadnje izmijenjeno od: Buger. 05.06.2015. u 14:43. |
![]() |
![]() |
#3071 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako se moze skinut pattern unlock na z3? Kompic uzel z3 napravio update na 5.0.2 stavio pattern i neprihvaca mu niti pass code poslije 3 neuspjela pokusaja... Ja sam imal slicnih problema pa sam nakon 20 puta recover napravio pasom od gmail acc-a njemu to nenudi uopce? Ako ima kakav tutorijal da nemora restore radit preko kompa? EDIT: rijeseno, krivo sam ga cul, htjeo je samo maknut pattern unlock ali mu nije dao tj swipe i none su bili sivo oznaceni... Rijesenje ako nekome slucajno zatreba: OPTIONS - SECURITY - CLEAR CREDENTIALS
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 05.06.2015. u 16:18. |
![]() |
![]() |
#3072 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Trebala bi mi preporuka za wireless ili magnetni punjač za Z3. Znam da se pričalo nazad par stranica o tome ali na mobu sam i tlaka mi je tražit. Jeftino a provjereno. Uz to i OTG kabel (treba mi za samsung i9000 ali je valjda za svaki isto?). Ebay, amazon, u nas, polovno, novo.. Sve dolazi u obzir.. |
![]() |
![]() |
#3073 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Dobila je i moja XZ lizalicu,taj mobitel doslovno leti sada ![]()
http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: Smoki_Gs. 06.06.2015. u 15:47. |
|
![]() |
![]() |
#3074 |
Premium
|
O magnetskim se već dosta pričalo. Jedino što bi mene smetalo kod generičkih je sporije punjenje. Spominjalo se cca 600 mA, meni generički puni na cca 850,sad se već ni ne sjećam dobro. Onaj Wsken koji sam preporučio, prema ampere aplikaciji puni ko na slici. Zadnje izmijenjeno od: tor. 08.06.2015. u 07:16. |
![]() |
![]() |
#3077 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo da podijelim dojmove o bakrenoj Z3 zweri nakon tjedan dana.... ![]() ![]() 1. Ekran je brutala...i na najvecem suncu se sve fini vidi a svjetlina mi je difoltna.... 2.Sam mob je brutalno dobrog dizajna...fino tanko kuciste...moram priznati da mi se nije bas svidio na prvu jer sam fan m7/m8/m9 dizajna ali nakon jedan dan sam se totalano prešalto na ovaj dizajn...i pogotovo bakrena boja mi je brutala jer mi razbije monotoniju za razliku od crnog... 3.Baterija -iako sam ga nabavio jos proslog vikenda poceo sam ga koristiti tek od ponedjeljka kad je stigao ringke fusion da ne bi bilo...htio sam mu potrostiti bateriju u jedan dan ali s obzirom na nedostatak vremena nisam stigo...tako da sam ga stavio na punjač u srijedu navečer a u četvrtak ujutro je skinut sa punjača, uz update skoro svih aplikacija, malo zvanja, malo surfanja....sad nakon 3 i pol dana je na 49 posto (majkemi ![]() ![]() ![]() 4. Mislio sam da ce mi 5.2 " biti preveliko ali s obzirom da je lakši/tanji od DHD cak mi i bolje lezi u đepu... 5. KK mi je jeben, radi sve brzo i fluidno...dobro i 3 gige rama je tu...tako da ce LP malo jos pričekati... Tako da sve pohvale za ovakav bolid, apsolutni preporodnakon 4 i pol godine starog androida... ![]() ![]() I za kraj pohvalio bih člana MarkoZD115 od kojeg sam uzeo mob, sve što smo dogovorili je čovjek izpoštovao tako da respect ![]() |
![]() |
![]() |
#3079 |
Antimićanin
|
Čitao si... a nisi čitao i vidio moje screenšotove i od ostalih kolega sa foruma ![]() Ma da budeš siguran, napravi downgrade na zadnji 4.2.2. On je bio savršeno ispeglan ![]() ![]() ![]() Nema bugova LP. A ni battery drainova pogotovo ako ćeš ga propisno flešat a ne updateat preko PC kompanjona ili OTA. |
![]() |
![]() |
#3080 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Dakle, kažeš da zanemarim ovaj update koji mi je izbacio mobitel i da ga flesham po tutorialu? Budem ga tako onda updateao. Nego reci mi, di su ti tvoji screenšotovi? Zanimaju me, nisam naišao na njih |
![]() |
![]() |
#3081 |
Antimićanin
|
Fiiiiiii... Imam 1000+ postova nadrobljenih u ovoj temi ![]() ![]() SSovi su bili na trajanje baterije. Vidi mjesec dana unatrag. Skini zadnji .270 preko Fleštula, konvertaj ga u FTF i udri. |
![]() |
![]() |
#3082 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
Imenik na Z3
Nakon nadogradnje lollipopa na Xperiu Z3 imenik je poludio, ne vidi se ni ime ni broj pozivatelja! Dali je netko imao takav problem. Lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
#3083 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Dali si ga restartirao ikako nakon update-a? Meni je isključen glove mode na xz3c, i dalje se telefon sam otključa u džepu, maloprije sam i poziv obavio :S Na drugom forumu kažu da je radi toga što je double tap to wake upaljen, da radi toga zeza, ali to mi je super korisna stvar, pa ću izgleda čekati idući update da ovo isprave. |
![]() |
![]() |
#3084 |
Premium
|
Meni je uključen double tap.. Nikad se još nije sam upalio a kamoli obavio poziv. |
![]() |
![]() |
#3085 |
Registered User
|
Jesam, napravio sam vracanje na tvornicke postavke. Netko mi je predlozio da promjenim temu na zaslonu. I to sam napravio, ali opet isto. Reparirao sam softver, ali opet je sve isto. Nemam problema sa otkljucavanjem telefona u djepu, a ovo me uzasno nervira. Mislim da si ti pri kraju zivaca. Na kitkatu nisam imao nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
#3086 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#3089 |
Registered User
|
Znaci nitko nema takvih problema sa imenikom, odnosno popisom poziva? Sad sam skuzio da pored tih kontakata koji se ne vide pise da je poziv ostvaren prije jedne minute iako je obavljen prije nekoliko sati. Napravio sam hard reset poslje instalaciije ali sve je opet isto. |
![]() |
![]() |
|
|