|
![]() |
#9093 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
pozdrav; riješio prije desetak minuta spg-15 misiju za t-55a no nije mi priznata !??? molim vas za neku uputu; gdje saljem ticket itd... http://wotreplays.com/site/1924846#h...minofusion-t92 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9099 |
Registered User
|
Cini se da je tako; pretpostavljam da se sa supportom ne može ništa riješiti ? Ako ipak može, gdje im se obraćam ? Da je neka lakša misija samo bi ponovio pošto mi se znalo dogoditi i ranije, no ova mi je dosta živaca odnijela pa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9102 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zato jer je moj problem bio druge prirode, bila akcija za premium dane, platis 1 dobiijes 3 a ja nisam citao i uzmem 3 dana i mislim smanjit ce cijenu i klik klik klik bez citanja i ono wtf. Ili obrnuto, uglavnom dali mi 2 dana extra posto sam krivo kliknuo. Sretno s njima i javi kak je proslo.
![]() |
#9104 |
Registered User
|
Došao odgovor ujutro...nije mi baš najjasnije zašto ali... On your battle results we can see that you got 2 medals for “courageous resistance”. When you got this medals you have bonuses on your gained XP. So the displayed 603 experience it is with bonus included and is not counting all for the mission. Please check details of this battle and you will see the XP without bonuses, which don’t represent the top experience on your team. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9105 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
ne kužim ni ja.pa inače za “courageous resistance” ti baš piše u detailed reportu da si zbog toga dobil više novaca/exp, a kod tebe toga nema. i kak to oni misle da si dobil te medalje zbog “courageous resistance", pa za to ne postoji medalja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9106 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Fino ti piše, ti si zaradio 372 xpa, a prvi ima 440 xpa. Mislim, to je toliko retardirano da nemrem vjerovat, pa kaj onda kaj si dobio bonus, da nisi tak dobro odigrao ne bi dobio, debili.
![]() |
#9107 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
to sve stoji kak ti veliš,ali pa kaj ne bi trebal onda baš pisati for “courageous resistance” da je dobil više exp/novaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9109 |
Registered User
|
Slažem se s vama; ostao sam zbunjen na prvi pogled ! Od njihove intervencije neće biti ništa, to mi je jedino jasno. A ništa...grindam KV-2 pa do S-51 sa drugim topom i onda u više tierove pa sam sigurno prvi ![]() Btw ovo mi je bila jedina borba u T92 da sam bio na vrhu, dosad samo 2. i 3. mjesto kako god dobro clickao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9111 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9113 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Napokon nakon svig rageova napravio MT-7. Sada ostaje MT-15 ali tesko ide jer nemogu forcat MM.
EDIT: Long time no see..
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 04.06.2015. u 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9115 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#9116 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
S-51... jedan od najboljih arty (prije barem, dok je bio tier VI), to su bili dani, nezaboravni momenti kad je Tier 8 u jednom hicu sredjivao... tada se igralo s uzivanjem World of Tanks, ali zadnjih 10 dana opet apstiniram od WoTa, opet sam se previse poceo zivcirati, kolicina njubeka svakim danom sve vise i vise napreduje u ovoj igri, ili gazimo ili nas gaze... nema zabave vise...
![]() |
#9117 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
jel ima tko problema s laggom i pingom u igri nakon zadnjeg update-a? sve mi je pogašeno, nista nisam instaliravao niti mjenjao na kompu no u igri svakih 10 sec lampica promjeni boju u crveno,ping skoči na 150 do 200 i tenk trzne..... ne znam što raditi.. ruter sam restirao, po speed testu veza je ok(ping 20ms, 10/500 brzina) ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9120 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
WEEEEEE!!! stigla grafulja, pegla sve na max...dosad san igra sve na low, na nekoj jadnoj rezi nezamislivo kako je dobro...nemogu van opisat xd preporod...i neide ispod 50 fpsa nikad i nigdi shock ![]() za 500kn isplativ ulog i sad mi ne triba grijanje u sobi,koliko grafa rokne vrelog zraka u sobu,ne zamislivo xd uvati nekih 75C u full loadu |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|