|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma ne, odigrao ih ja sve ![]() ![]() Prva 2 nastavka su jako jeftina. Ne znam gdje si gledao, ali te dvije igre su svako malo i na popustima uz njihovu već jedtinu cijenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Gledao sam na G2A. To je jedina stranica na kojoj sam dosad kupovao keyeve izvan Steama, Origina i uPlaya i imam dobra iskustva s kupovanjem kod njih. Kad se uzme dva shielda i onda njihova naplata za transakciju, to ispadne otprilike koliko i 3 kutije cigareta i 3-4 kave. Ne mogu namiriti sve svoje ovisnosti odjednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Šteta da ne odigraš prva dva dijela. Pogotovo prvi koji ima fenomenalnu priču i lagano te uvodi u svijet Witchera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Witcher Story Recap: Watch Before You Play The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher in 5 Minutes Sad sam se sjetio bacit oko na ovo ![]() Za ljude u nedostatku vremena igranja prva dva dijela, nek bace oko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Jel probao tko sa ovim zadnjim 353.06 driverima? Možda se ušićari koji fps...jer nam svima radi na granici između glatkog i trzavog čini se ![]()
![]() |
#366 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Uzmi prvo prvi dio, to je svako malo na popustu za 2€ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#368 | ||
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Da, i mene je ujutro zahebao. Isto i sa GTA V ![]() Bas gusta lik valjda... But ce da je svojevremeno svim babama spoilao Esmeraldu i Otimacicu ![]() NHF, salim se naravno, ali treba malo imati na umu i nas koji nemamo vremena u par dana prijeci igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Registered User
|
Ima kakvih vijesti kad će patch 1.05? Trebao je u ponedjeljak izaći, ulovio me xp glitch... |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nisam vam spojlao ništa, puno toga ima što bi se dalo ![]() Uglavnom, gotovo sve sam prešao, ostalo mi svega par side misija. Šteta, malo sam razočaran kada je sve završilo, kraj je zanimljiv. http://i.imgur.com/wpxeuai.jpg
![]() |
#378 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Ja imam 50 sati i tek sam sad zavrsio main quest u Novigradu a ostalo mi je jos masu toga sa strane u Velenu...nikako doplivat na taj Skellige ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Je li netko citao recenziju na hcl? Po meni je dobro ocjenjeno i objasnjeno, a cini se da je vecina toliko ocarana igrom pa se ne slazu sa tako "niskom" ocjenom i gameplayom kao minus. Gameplay u igri je po meni prosjecan, nije uspjelo nadmasiti dvicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() The Witcher 3 – Sells 1.3 Million Copies on PC, Out of 4 Million Total |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni su te boje osobno preodvratne za svakodnevno igranje,lijepo je to vidjeti,ali kad u borbi usred guste sume ili nekih losijih vremenskih uvjeta dozivim zivcani slom dok uocim neprijatelje,puno bolji kconfig 1.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|