|
![]() |
#2762 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovisi koliko ga gazi. Možda je baterija skroz OK. Ja svoj nekad pregazim za dan, a nekad traje dva ili tri dana, a mobitel je star jako malo. SOT i nije neki pravi pokazatelj. Ako se mobitel gazi u jednom danu, onda će SOT uvijek biti bolji nego kad ti mobitel jedva radi 5 dana i onda na kraju dobijes sat SOT-a. Bitno je naglasiti da Facebook i pripadajući mu Messenger znatno više troše bateriju nego kad je mobitel bez njih u usporedbi s drugim aplikacijama tipa Whatsapp i Viber. Bez tih govana mi je drzao tri puna dana s najvise razgovora i ponešto poruka preko obicnog sms-a, whatsappa, vibera, poneka kraća igra i drkarenje po netu.
#2763 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
trebala bi biti dobra ![]() Koristim ga dosta, whatsapo, viber, tapatalk, internet i malovi se non stop koriste. Daljinac isto. Klasika, rekao bih. Pokusat cu maknut facebook app, ionako je ne koristim no mozda iz nekog razloga cucla bateriju. |
![]() |
![]() |
#2764 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Onda pročitaj. Nadovezao sam se pitanjem na onaj post jer mi je bitno kakve su kvalitete folije, a ne za koji je model. ![]() Mogao si i odgovorit jesi nabavio foliju/staklo (nillkin) i kako si zadovoljan. Tnx. ![]() Još ako imate nekog sellera unutar EU di bi nam kraj bio... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2765 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Prvo cu iskoristiti priliku da pohvalim jos jednom rockymobile folije za svoj g2, 2,5$ za 5 kom, odlično sjedaju, definistvno best buy. Nillkin tempered glass jos nisam naručio, jer sve mi se cini da cu imat problem sa svojojm gumom, radi se o Incipo Brig inače radi se o ultrakvalitetnoj gumi koja savrseno sjeda na G2 i moja preporuka. Tu sam ju kupio, dosta povoljno, ali samo ima ta siva boja.: http://www.ebay.com/itm/Incipio-BRIG...item234dfd889a |
![]() |
![]() |
#2766 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ako nekome treba Nillkin tempered za LG L90 single sim, imam jednog koji mi stoji zapakiran na stolu i ne sluzi nicemu. |
![]() |
![]() |
#2768 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Sto da napravim sa L90 dual simom? Portugalski lollipop gore, poceo dosta zastajkivat, sporo otvara aplikacije itd itd sto se na kitkatu nije dogadjalo. Povratak na kitkat ili flash nekog drugog lollija? |
![]() |
![]() |
#2770 |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
|
![]() |
![]() |
#2771 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ah uzeo G3 novog, 20h gore, smece od Google play services mi ga drzi 25% vremena awake, koliko citam cesta pojava, kakvi su ovdje dojmovi?
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#2773 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
#2774 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni 20h varira kaj se baterije tice. Zna izdrzat i po 12 sati na stand buy a da ne potrosi 1% a nekad zna pojest i 10tak %. Baterija zna bit jako losa, dan ili dva al onda se popravi i neko dulje vrijeme bude najbolja na Lolipopu do sad. U zadnje vrijeme sam na Google lanceru i je najbolji za bateriju od svega kaj sam probal iako se tu radio o 1 ili 2%. Izgleda dobro i klizi super za razliku od L lancera koji je los na G3 i trza. Probal sam malo i stock opet i iznenaden sam kak dobro radi al mi je ruzan. |
![]() |
![]() |
#2775 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam stavija onaj V30B za G2 i opet ista stvar. - Proximity sensor ne radi dobro u pozivima, često ili holdam poziv ili mi se minimizira phone app i onda me se ne čuje. S druge strane, ako se telefon drži za gornji dio, a ruka je priko senzora, onda ga double tap neće otključati. - Telefon opet svako toliko (možda u 10-20% slučajeva) kad ga probudim bude otključan (imam običan swipe to unlock bez koda) i ne zahtjeva da swipeam. - Baterija jedva izdrži 1.5 do 2 dana Da li se vratiti na KitKat? On nije ima ovih bugova.
#2778 |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Ja jedini problem koji sam imao je taj da poslije updatea na lolipop baterija se trosila ko luda, ali nakon factory reseta sve se vratilo u normalu, baterija drzi dva dana bez problema (mailovi, whatsapp, fejs, par fotki). Ali opet ovisno o tome koliko mailova/poruka/poziva primim. |
![]() |
![]() |
#2779 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2780 |
Premium
|
Na T-Com G4 je 14 njihovih aplikacija, LG gluposti isto ima poprilicno. Danas sam ga malo gledal i nije bas nes u usporedbi sa G3 cak ni kozni. Radi ok a kamera ima osjetno vise detalja od G3 i vidi se razlika kad fotkam tam po centru. G3 meni bolje izgleda kad ga gledam kak se mobiel inace gleda. Nije me ni koza odusevila i mislim da bi imal problem sa znojenjem dlanova sad po ljeti. ajd pls stavi link. Uvijek trazim tu stranu sa FWovima.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.06.2015. u 15:10. |
![]() |
![]() |
#2781 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Tu LGu skidam kapu, odličan je posao napravio, pogotovo noćne fotke di dolaze do izražaja.. Nekaj sam gledal i S6, al taj pak ima dost slabiju bateriju, a sad razmatram G4 najviše odnosno fotića koji ubija.. |
|
![]() |
![]() |
#2782 |
Premium
|
Treba cekat Note 5 ili novi LG flagship kaj je ranije najavljivan. Cijena G4 kod operatera je ok al na NJusci jos nije, 4000. Mozda uzmem kad se spusti ispod 3500. Velka je razlika i u ekranu iako ne nuzno i dobra svakome. G4 ima puno zivlje boje i vise kontrasta, zbog cega se malo bolje vidi na suncu i sl.. Steta sto su tak debeli rubovi. Mene G3 nakon 10 mj jos uvijek zna iznenadit kak dobro izgleda u nekim situacijam zbog tih rubova. |
![]() |
![]() |
#2783 | |
Premium
|
Citiraj:
Koji flagship od LGa? |
|
![]() |
![]() |
#2785 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2786 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Dali ima nekih informacija vezano za neki update koji su spominjali po webu za g3 čisto zbog manual opcije za kameru. Trenutno sam na 20h i jednom u 3 dana mi se dogodi da napiše "natrag je prestao raditi" to je jedina mana trenutno
#2787 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
#2788 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedina prednost, prvi u redu si za apdejt.. To im je plus.. LG je izbacil G4 i to je to za ovu godinu, Nexus linija je sama za sebe.. |
|
![]() |
![]() |
#2789 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
A i o tim prvim updateovima bi se isto dalo svašta reći. Dolaze neispeglani, puni bugova, batery drain, memory leak... i poslovično kamera ispod top klase tipa Optimus G ili Galaxy S serija. Ajd ok, prvi dobiješ i zakrpe ali ono... nebi nikad uzeo Nexusa. |
![]() |
![]() |
#2790 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
LG navodno otkljucava bootloader za sve svoje mobitele, pocevsi sa G4. |
![]() |
![]() |
|
|