|
![]() |
#1953 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@ x game - E to sam primjetio, ako se bilo koji auto prevrne i padne direktno na nos, explodira.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja završija priču ima već par dana pa sad rješavam one Epsilon misije. Da li je moguće imati onaj detektor cilo vrime i kako pronaći sve alien artefakte? Nije vrag da ih moraš tražiti bez ikakve pomoći kroz cilu mapu? Tenk me malo razočara, pljunem 3m za njega i onda eksplodira sam od sebe, nema nikakve indikacije štete nego malo metaka od policije i gotovo... ?
![]() |
#1955 |
Premium
|
GTA V
Ma da? Pa zar stvarno mu tako malo treba, wtf? mozda su te pogodili u neki kritičnio dio, boo. Vezano za detektor, fora je ona misija ali ni ja nisam skužio kako doći do njega poslije. Vjerojatno nikako, a volio bi skupit svih 50 djelova NLO-a, no bez nekih pokazatelja djeluje nemoguće. A ne namjeravam koristit nekakve karte po internetu gdje su označene lokacije tih djelova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma tenk je čudan, idem i razaram sve po redu i nakon nekog vrimena samo wasted iako mi hp nije pada (kao da bi me recimo ubili dok sam u tenku), a nema neke indikacije štete isto. Mislim na story mode, ne mp. Slično kao kod onog aviona u zračnoj luci kojeg kad ukradeš bude ok minutu i onda mu motori otkažu.
![]() |
#1957 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako je to ona aplikacija s kojom se moze custom rega stavit i pimpat aute bjezi od toga.....od 5 mobitela/2 tableta tek mi je na jednom mob proradila....s tim da mi se tek nakon 2 mjeseca registracija refreshala... edit: mobovi i tableti su bili na androidu... Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 27.05.2015. u 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() P.S. Ako, na kompu, koristite Windows 8.1, app se moze skinut i sa Windows Store-a... tako da ju ne morate instalirat na mob/tablet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1962 |
Premium
|
Ajd probat ću. nego, netko je ovdje sada spomenuo da se auti mogu pimpat, što to znači? I tablica se može izmjenit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Mozes staviti custom tablicu...npr. tvoj nick ili sta god hoces ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nakon kraćeg igranja ( na xbox 360 ) primjetio sam jednu stvar za koja mi je nepojmljiva da postoji u gta V!!! Znači nestajanje/stvaranje auta. Parkiram auto ispred zgrade, odem iza zgrade i vratim se, auta nema!! Ili recimo na onoj plaži kod one zgrade spasilačke službe. Nema nijednog auta, napravim krug po plaži vratim se ispred zgrade 15ak auta!!! Koji k??? (zadnji put mi se ta glupost događala u driver2 na PS1!! ) I još jedna stvar koju ne kužim. Zašto recimo u igrici naprave traktorsku prikolicu, a ne možeš ju prikačiti za traktor. Isto vrijedi i za one dizalice na gradilištu i brodogradilištu. Ako su ih već napravili i stavili, kao da je tako teško bilo za napraviti da i one budu upotrebljive, a ne da stoje samo za ukras! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 | |
Premium
|
Citiraj:
Jednostavno, tako njihov engine radi... kad mu, iz nekog razloga, ponestane memorije... brise assete, isto tako ih i spawna ![]() P.S. Nerijetko ces naleti i na prometnu guzvu, gdje ce u prometu bit stalno jedni te isti modeli automobila, cesto i iste boje. Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 27.05.2015. u 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1969 |
Premium
|
Da, te stvari i meni jako smetaju, protežu se kroz cijeli serijal i nije mi jasno zašto to ne riješe. Nisam još završio igru, no zanima me dali ima kakvih informacija za moguće DLC-ove i slično? Praktički mogu izbacit hrpu dlc-ova u obliku pljački, pripremne misije i tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1971 |
Premium
|
GTA V
Ne zanimaju me nikakvi heistovi online već sve ovo što pričam se odnosi na SP. Druga stvar, tko spominje onaj problem (sa autima) na slabašnim konzolama? Čovječe imamo mašine od kompova pa da ovi nisu vrijedni napravit engine koji neće "brisat" aute ako se od njih udaljim 20m. Totalno jadno. No s druge strane, nekad prodjem par kilometara dalje od auta, vratim se, auto je fino još tamo. Nema logike. Ali usprkos svemu GTA je kralj, ali tone tone toga su još mogli vrlo jednostavno ubacit u ovaj nastavak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1972 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Previse je to detalja.
![]() |
![]() |
#1974 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Jel to sad isto kao i prikolica natandrčena uz cestu? Naravno da nije jer zgradu moraš i iznutra srediti, a na prikolici trebaš napraviti samo da se kotači okreću... Ako si u san andreasu mogao praktički ući i voziti sve mogli su napraviti i u petici ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1976 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Napiso sam gore: ako engine ima slobodne memorije, ne brise assete. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 | |
Guest
|
Citiraj:
svaki interijer u GTA 5 posebno kreiran. |
|
![]() |
![]() |
#1979 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne znam za vas ali u petici još nisam primjetio to nestajanje/nastajanje vozila o kojem pričate, barem ne o nestajanje "iza ugla". Drugo kad se odvezem milju ili dvije dalje, ok, vozila više nema, jasno ko dan. Ali ovo da okrenem pogled u drugu stranu i kad vratim da nema vozila koje je bilo tu malo prije, toga je bilo u prijašnjim nastavcima ali ovdje ne primjećujem. Vjerojatno kao što netko kaže ovisi o količini raspoložive memorije... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|