|
![]() |
#2732 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Kod mene je stock 30D. Bilo je problema s LED-icom, ali vise ih nema. Mob je upaljen vec 16 dana i nema lagova. Nemojte previse gledati seks skandale pa ce sve biti ok ![]()
#2733 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Brko! Jesi probao update? I ja iscekujem lollipop za D405 ko Godoa i jos nista... :/ Uredaj je otvoren, al tele2 verzija i sad probao i opet nista novo ne nudi :/ |
![]() |
![]() |
#2734 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Al fotomogućnosti su korak naprijed i trenutno je u vrhu, mada mu i dalje S6 diše za vratom, a čak i u nekim stvarima po tom pitanju je bolji.. Baterija je ista ili lošija.. Al čitajući review na Gsmareni, baterija je solidna.. E sad.. |
|
![]() |
![]() |
#2735 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ako uvatim vremena, budem sutra riješio jedan. |
|
![]() |
![]() |
#2737 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Nema se tu sta puno fulat,skines drivere, lg-jev alat za flashanje stocka(neznam kako se tocno zove) i .kdz file i to je to Otvoris taj alat ukopcas mob u download mode(volume up drzis i ustekas usb) i zatim odaberes CSE flash i pricekas cca 5 min Na cafemobil forumu imas sve od a do z o tome u temi za lg g3,a flashanje na L90 se ni po cemu ne razlikuje osim po .kdz fileu(normalno da neces skinut kdz za g3) |
![]() |
![]() |
#2738 |
Antimićanin
|
Jesi siguran da je flešanje G3 i L90 isto? Ja mislim da nije. I po tutorialu na XDA nije čak ni slično. Isti je samo alat Flashtool. Ako sam u krivu, molim te da me demantiraš linkovima i screenshotovima. I sam mislim danas L90 D405n flešat pa da vidimo. |
![]() |
![]() |
#2740 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Ja sam flashao lollipop na d410 po tutorijalu za g3 (cafemobil forum) Identicne korake sam radio za svoj i eto vrtim ga i sad gore EDIT: evo linka,prvi post http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=79737 Zadnje izmijenjeno od: L31. 24.05.2015. u 14:53. |
![]() |
![]() |
#2741 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
http://www.ebay.com/itm/Spigen-LG-G3...item2ed9be1849 Zanima me jel netko od vas probao ovo? Ili imate neko alternativno rjesenje,bas me zivcira kako klapa ![]() Ovo od spigena mi se cini ok,ali nekako sam skeptican glede tog metala da mi lupka po ekranu iako imam foliju na njemu,ali opet...
#2743 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako drukcije kad je isti postupak i na cafeu i na xda ? http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2785089
#2746 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() |
#2748 |
Antimićanin
|
Na xda je postupak malo drugačiji. Treba odabrat emergency i gore nešto 3gqt i nema CSE Flash nego samo normal flash. Ali ako igra isto kao i na G3, onda bi CSE Flash treba raditi najnormalnije. Ne znam, trta me je probat na D405n. ![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Imam jedan problem, vjerujem da nije problem u mobitelu nego u mreži, ali svejedno ću napisati pa možda netko zna kako riješiti. Naime na G3 gdje god da se spojim na Wi-Fi sve šljaka super. I doma sam probao, i kod šogora i kod kolege, sve su to ovi T-com interneti. Ali kad dođem na posao, kreiram si na laptopu Wi-Fi hotspot i tu mi nastaju problemi. U pola slučajeva mi se dogodi da kad se spojim na taj hotspot da mi pored ikonice bude uskličnik i nema neta... Na laptopu net radi ok, ali hotspot ne. Rješi se problem ako resetiram laptop... Da li je to možda do nekih postavki u mobitelu ili je čisto do mreže ?? |
![]() |
![]() |
#2751 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo,stigao wireles charger(kineski,1,5 euro,tako nesto),onaj hockey puck,bijeli. Sljaka fantasticno ![]()
#2752 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Šta si rješio, imaš koju preporuku di i šta? |
|
![]() |
![]() |
#2753 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Vec smo rekli x puta, uzmi od rockymobile-a na ebayu. Provjeren seller, odlicna kvaliteta screenprotectora. Imam od prvog dana ( 25.03.2014 ) tu foliju na svom Galaxy-u S4 i dan danas nemam niti jedne crtice. Narucio dva paka ( 10 komada ). Ostalih 9 folija necu nikad iskoristit. ![]() ![]() Jos sam dosta folija od njega naljepio na razne mobitele za prijatelje/rodbinu itd. i svi su prezadovoljni. ![]() Link. Ako neces foliju uzmi tempered glass od Nillkina i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
#2755 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2756 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Vjerojatno ce bit kombinacija spigen slim armour (~20$) i Nillkin tempered glass (~10$) ili Zagg koji je sad na popustu.. bar po ovome šta sam dosad vidio. Samo treba nać prodavaca unutar EU, da smanjim ostale troškove. Cini mi se da su na ebayu uglavnom iz Kine. |
![]() |
![]() |
#2758 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2759 |
Antimićanin
|
Njiiiihijaooo... nisam uopće klikao na linkove niti sam čitao raniji post nego replijam na njegov zadnji jer računam na zdrav razum korisnika, čitljivost i organizaciju podforuma o smartphoneovima gdje svaki brand ima svoju temu ali svaki put se preračunam... Pohvalno je kaj nije nova tema otvorena jer je i to moderno these days. |
![]() |
![]() |
#2760 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Meni na 20f (kk 4.4) baterija izdrzi dan u prosjeku, svaku vecer ga punim. Ako ga ne koristim previse onda izdrzi do 2 dana. SOT je u prosjeku oko 3h, tesko da bude vise od tog. Imate jos kakvih dojmova oko lolipopa, jel puno bolji u odnosu na kk? |
|
![]() |
![]() |
|
|