Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.05.2015., 09:18   #271
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Nisam preodusevljen grafikom. Meni to izgleda ko malo nabrijaniji Skyrim. Nista vise. 45-65fpsa sve na ultra. Nisam se ni trudio gasit ni palit nista bas namjerno da pokrenem "as is". Cim smanjis sjene na high, hbo na sao, 20fpsa+. Kako ekipa kaze, nije neka sreca od optimizacije. Pozitivno je sto nvram nije preko 1700mb na 1080p. Sama igra je vrlo igriva i brzo "te uzme".
Osvrt na "hairworks oliti uzmemo vam 20fpsa". Nakon sat vremena sa upaljenim, nisam mogao nazad na OFF. Jednostavno se covjek navikne na te dlakice
Staro 21.05.2015., 12:05   #272
Sphere
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2015
Znaci sa svime mogucim upaljenim na ultra racunajuci i GameWorks imas 45-65 fps? to je odlicno ako je tako.

Meni je bitno da je igra zarazna i da se lako navuces, jer kod tih ogromnih igara je to najbitnije, inace postanu monotone i dosadne vec nakon 50 sati.
Sphere je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2015., 12:40   #273
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor RaneZ Pregled postova
Nisam preodusevljen grafikom. Meni to izgleda ko malo nabrijaniji Skyrim. Nista vise. 45-65fpsa sve na ultra. Nisam se ni trudio gasit ni palit nista bas namjerno da pokrenem "as is". Cim smanjis sjene na high, hbo na sao, 20fpsa+. Kako ekipa kaze, nije neka sreca od optimizacije. Pozitivno je sto nvram nije preko 1700mb na 1080p. Sama igra je vrlo igriva i brzo "te uzme".
Osvrt na "hairworks oliti uzmemo vam 20fpsa". Nakon sat vremena sa upaljenim, nisam mogao nazad na OFF. Jednostavno se covjek navikne na te dlakice
Ja sa 780 nemam ni 40, cesto ispod 30.. Nis od igranja ove igre dok je ne srede. N eizgleda bas tak dobro da tak slabo ide. Vram nije problem, vjerojatno ce trebat cekat patch i drivere. Puno ljudi sa gtx 980 nemaju ni 40 fps na 1080p bas malo citam po Nvidija forumu..

btw meni Skyrim izgleda bolje, bar kak ga ja imam.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.05.2015. u 16:14.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2015., 12:52   #274
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor G-boy Pregled postova
Mozda je to sve povezano s tom nafrljenom teselacijom sto je kolega Romano spomenuo, ocito je samo Maxwell dorastao tome.
ali opet nebih rekao da je r9 290 u prednosti naspram 780Ti glede teselacije

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 21.05.2015. u 12:59.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2015., 17:31   #275
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2015., 17:39   #276
G-boy
Premium
Moj komp

G-boy's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Da, istina.
Nema logike bas, ocito propust u optimizaciji na stetu prosle generacije zelenih.
Al rjesit ce se to valjda brzo nekom zakrpom, a i pretpostavljam da ce i nove drivere brzo bacit.
G-boy je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2015., 18:26   #277
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Eto izašao patch 1.03.
Staro 21.05.2015., 22:37   #278
Albert Wesker
Premium
Moj komp

Albert Wesker's Avatar

Datum registracije: May 2010
Vidim da ljudi pisu pozitivne stvari u vezi tog patcha,navodno daje dosta FPS-a na istim postavkama prije patcha.

Ne znam kako kod vas ali meni ta igra ide od 35 pa do nekih 45 FPS-a sa High-medium postavkama i nemam bas nekih problema sto se tice FPS-a
Staro 22.05.2015., 00:58   #279
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2015., 01:20   #280
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Ovo o "daveu" i griffinu
Staro 22.05.2015., 12:29   #281
fenixri
Registered User

Datum registracije: Jul 2013
Vidim po netu da ljudi imaju masu zamjerki zbog downgrade-a, ali po meni je bitnije da je gameplay dobar. Ovo je defitivno jedan od najboljih rpg-ova u povijesti i grafika mi ne igra toliko bitnu ulogu. Uostalom grafika mozda nije kao u prvim trailerima i najavama ali ne mozete reći da je loša.

Na mojoj konfi i5 4430 (3,00 ghz) i gtx 650 TI BOOST vrtim 35-40 fps na 1080p sve low, što je po meni odlično s obzirom da sam ispod system requirements-a. Uskoro ću uzet GTX 970 i nastaviti uživati u ovoj odličnoj igri sa još boljom grafikom. Sad je još i došao novi patch 1.03 koji bi trebao poboljšat fps.

Uostalom kao i prijašnje Witcher igre, kad tad će izaći Enhanced edition za PC gdje će popraviti sve te stvari.

Kakogod veliki respekt CDPR-u za ovakvu igru.
fenixri je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2015., 12:34   #282
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Nisam očekivao da će baš Witcher postati igra "prilagođena" za svakog... Mislim da ću ga odigrati izvaljen u fotelji s gamepadom, što možda i nije loše jer sam se navikao da se današnje sp igre igraju zbog drugih stvari, a ne izazova u prelaženju i sl.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2015., 12:43   #283
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor doky Pregled postova
Nisam očekivao da će baš Witcher postati igra "prilagođena" za svakog... Mislim da ću ga odigrati izvaljen u fotelji s gamepadom, što možda i nije loše jer sam se navikao da se današnje sp igre igraju zbog drugih stvari, a ne izazova u prelaženju i sl.
Igraj na hardu, tek sam proso prvu zonu no ako probam hack and slash po onim obicnim drownerima sasiju me u par udaraca.

Zasad odusevljen igrom
Staro 22.05.2015., 13:04   #284
dashko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Ja sam iznenađen kako se igra stabilno drži sa FPSom. Processing sve ON, postavke sve HIGH, jedino Hairworks OFF, i sve se drži na 33-35 FPSa, nekad padne na 31 u par trenutaka i na 29, ali sve je još uvijek jaaako fluentno. Patch 1.03, sad još čekamo drivere i mislim da će to biti to.

Odličan RPG nema šta!
dashko je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2015., 14:24   #285
Lepac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2014
Jako lijepo. Od prve bez crasha možda koji bug tu i tamo. Sve opcije graphic na ultra osim shadows(high) ifoliage (high) i naravno bez nvidia frizera. Na processing sve uključeno osim hbao+ (to je spušteno za jednu razinu dolje) Reza 1440 p. Fps od 35 - 45. Jako zadovoljan sa igrom. Broj jedan uvjerljivo. Dreame come true. Čekam ju od završetka dvojke. Jedina igra koju sam kupio i bio zadovoljan sa time šta sam platio.
Lepac je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2015., 14:46   #286
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Meni igra ne ide dobro kad je ispod 40fps. Osjetim da to nije to. Iznad 40 je cit fajn za igrat al cim dodem u neku selendru ili sl. pada ispod 40.
Staro 22.05.2015., 15:54   #287
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Kakav je gameplay? Iako je igra tek nedavno izašla možda je pitanje prerano postavljeno ali svejedno, kakvi su side questovi, priča i te šeme? Mali osvrt na dvojku i ovo sad? Dvojka mi je nekako bila "prekratka" sa svim side questovima obavljenim, a nisam osoba da idem ponovo igrati da vidim druge završetke.

Beetlejuice je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2015., 16:03   #288
ivan77
Guest

meni je dvojka bila korak natrag u odnosu na jedinicu. E sad, da li je u trojci prisutan
onaj sumorni štih iz jedinice, ili je šarenilo dvojke?
  Reply With Quote
Staro 22.05.2015., 16:27   #289
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

I meni je jedinica bila extra igra ko i mnoge iz tog vremena. Tek kad samanjim vidljivost na high imam stalno iznad 40 pfs i to bez kose.

Definitivno nes nije kak spada na 780. Osjeca se da frame rate nije gladak ni sa 40 + fps. Sve je pod kontrolom od memorije od utilizacije GPUa i CPUa.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.05.2015. u 17:11.
Staro 22.05.2015., 19:14   #290
vahha
Premium
Moj komp

vahha's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Valjda zbog prevelikog hype-a oko igre i pogotovo tolike priče oko grafike očekivao sam dosta više grafički, minimalno iz već poznatog trailera iz 2013. ako ne i više s obzirom na daljni razvoj i optimizaciju igre, a što smo dobili downgrade igre, koja je neoptimizirana do bola.
Znači ovo je max što W3 grafički nudi...

LIjepa grafika ali ni blizu toliko dobra da ti za nju trebaju dvije titan x kartice za 60tak fps-a. Čovjek bi valjda očekivao kad ti već trebaju ovake kartice za normalno igranje "cgi" grafiku.

Ostaje za vidit što će nam budući patch-evi ponudit.

p.s. a i sama fizika igre...grifin ili gerald prođu kroz grm koda ga ni nema, bez ikakvog pomaka ovog-onog što bi očekivao od "stunning game"
vahha je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2015., 19:28   #291
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor vahha Pregled postova
Valjda zbog prevelikog hype-a oko igre i pogotovo tolike priče oko grafike očekivao sam dosta više grafički, minimalno iz već poznatog trailera iz 2013. ako ne i više s obzirom na daljni razvoj i optimizaciju igre, a što smo dobili downgrade igre, koja je neoptimizirana do bola.
Znači ovo je max što W3 grafički nudi...

LIjepa grafika ali ni blizu toliko dobra da ti za nju trebaju dvije titan x kartice za 60tak fps-a. Čovjek bi valjda očekivao kad ti već trebaju ovake kartice za normalno igranje "cgi" grafiku.

Ostaje za vidit što će nam budući patch-evi ponudit.

p.s. a i sama fizika igre...grifin ili gerald prođu kroz grm koda ga ni nema, bez ikakvog pomaka ovog-onog što bi očekivao od "stunning game"
Nema šanse da ti takva mašina treba za 60 FPSa na full HDu.
Sa kantom koja je u moj komp sa svime na ultra sa ugašenim gameworksom i zadnjim patchom na GTX970 mi igra radi više manje zalockana na 60 FPSa, tu i tamo zna pasti na 55 dok je masa efekata na ekranu i sve puno bilja. Dok još malo srede s patchevima to će biti to...
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2015., 20:23   #292
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
blava je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2015., 01:36   #293
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2015., 09:49   #294
ivan77
Guest

jel netko probao kakava je igrivost, a ne samo da li se vidi kosa na glavi likovima?
  Reply With Quote
Staro 23.05.2015., 12:05   #295
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Meni nakon 1.03 pali fpsovi za 15
Staro 23.05.2015., 12:09   #296
donbon
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jun 2011
nakon 7 sati igranja.

Da li itko na ovome topicu uopće IGRA ovu igru?
..ili vam je samo bitno kakva je grafika, dali trebam dva ili tri Titana i koliki mi je FPS?
Koliko čitam ovu igru ovdje nitko ne igra, nego svi rade benchmarkove.
Ukratko, jer na dugo ova igra nije vrijedna pažnje.
Grafika odlična,božanstvena. Neki su koliko čitam dobivali i erekcije.
Witcher 3 nije open world u cijelom smislu.Još uvjek imamo iritirajuće nevidljive barijere gdje se karakter zabija u nevidljivi zid.Primjer:Litica,štokovi vrata.
Skriptirani dio igre je nedovršen i vidi se da je rađen da se čim prije napravi,ali ne i ispolira.Primjer:scrptirani glitchevi, random encounters glitchevi.
random karakteri se od jednog vidiljivog karaktera kada im se približiš oni se multipliciraju(razdvajaju) u tri karaktera.
Uđem u kuću, vidim kruh na stolu, hoću ga uzeti i ne mogu.Jer kruh na stolu je samo nacrtan.
Krasti po kućama je apsolutno smiješno.Kradite koliko hoćete nitko vam neće ništa reći.
AI je glup ,toliko glup da sam monstera zbunio trčanjem oko velike stijene.Ubio sam ga tako da se monster zabio u tu stijenu i nije se mogao odlockat.Witcherovo lamatanje mačem se svodi na sljedeće:
Rollover i mahanjem mačem kao da tjeram roj povampirenih pčela.
Imao sam osjećaj da igram sa dresiranom čimpanzom.
Combat je napravljen za casual igrača koji ne želi previše razmišljati,nego spamati udarce s rollover efektom.Spam,rollover,Spam,Spam!
Zašto moram lockat metu prije napada? zato da ne dobijem epilepsiju od katastrofalne kamere koja je očito napravljena za konzole.
Ova igra se prodaje zbog izgleda koji je kako sam napisao odličan,ali igrivost je vrlo loša.Uninstall i vraćam se oldschool remek djelu pillars of eternity.

Zadnje izmijenjeno od: donbon. 23.05.2015. u 14:56.
donbon je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2015., 12:36   #297
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor donbon Pregled postova
nakon 7 sati igranja.

..ili vam je samo bitno kakva je grafika, dali trebam dva ili tri Titana i koliki mi je FPS?
Ukratko, jer na dugo ova igra nie vrijedna pažnje.
Witcher 3 nije open world u cijelom smislu.Još uvjek imamo nevidljive barijere gdje se karakter se zabija nevidljivi zid.Primjer:Litica.
Uđem u kuću, vidim kruh na stolu, hoću ga uzeti i ne mogu.Jer kruh na stolu je samo nacrtan.AI je glup ,toliko glup da sam monstera zbunio trčanjem oko velike stijene.Ubio sam ga tako da se monster zabio u tu stijenu i nije se mogao odlockat.Witcherovo lamatanje mačem se svodi na sljedeće:
Ova igra se prodaje zbog izgleda koji je kako sam napisao odličan,ali igrivost je vrlo loša.Uninstall i vraćam se oldschool remek djelu pillars of eternity.

Čekao sam neku domaću recenziju Nevjerojatno kako je gameplay loš, ma...

Neka netko usporedi s Dragon Age:Inquisition i sve znam
gin.tonic je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2015., 13:27   #298
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Ne znam. Ja sam se navuko. Dugo nisam igro nesto da moram slagat 300 recepata Zasad, gameplay odlican. Grafika ne.
Staro 23.05.2015., 13:46   #299
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor donbon Pregled postova
nakon 7 sati igranja.

Ukratko, jer na dugo ova igra nie vrijedna pažnje.
Witcher 3 nije open world u cijelom smislu.Još uvjek imamo nevidljive barijere gdje se karakter se zabija nevidljivi zid.Primjer:Litica.
Uđem u kuću, vidim kruh na stolu, hoću ga uzeti i ne mogu.Jer kruh na stolu je samo nacrtan.AI je glup ,toliko glup da sam monstera zbunio trčanjem oko velike stijene.Ubio sam ga tako da se monster zabio u tu stijenu i nije se mogao odlockat.Witcherovo lamatanje mačem se svodi na sljedeće:
Napokon post o gameplayu a ne o grafici, hvala na informacijama, nadam se još pokojoj recenziji od ostatka ekipe koja igra.

Beetlejuice je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2015., 15:03   #300
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Neo-ST vam je gore linkao jedan video sa poprilično dosta kritika
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme