|
![]() |
#271 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Nisam preodusevljen grafikom. Meni to izgleda ko malo nabrijaniji Skyrim. Nista vise. 45-65fpsa sve na ultra. Nisam se ni trudio gasit ni palit nista bas namjerno da pokrenem "as is". Cim smanjis sjene na high, hbo na sao, 20fpsa+. Kako ekipa kaze, nije neka sreca od optimizacije. Pozitivno je sto nvram nije preko 1700mb na 1080p. Sama igra je vrlo igriva i brzo "te uzme". Osvrt na "hairworks oliti uzmemo vam 20fpsa". Nakon sat vremena sa upaljenim, nisam mogao nazad na OFF. Jednostavno se covjek navikne na te dlakice ![]()
![]() |
#272 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Znaci sa svime mogucim upaljenim na ultra racunajuci i GameWorks imas 45-65 fps? to je odlicno ako je tako. Meni je bitno da je igra zarazna i da se lako navuces, jer kod tih ogromnih igara je to najbitnije, inace postanu monotone i dosadne vec nakon 50 sati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
btw meni Skyrim izgleda bolje, bar kak ga ja imam. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.05.2015. u 16:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 21.05.2015. u 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Vidim da ljudi pisu pozitivne stvari u vezi tog patcha,navodno daje dosta FPS-a na istim postavkama prije patcha. Ne znam kako kod vas ali meni ta igra ide od 35 pa do nekih 45 FPS-a sa High-medium postavkama i nemam bas nekih problema sto se tice FPS-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Vidim po netu da ljudi imaju masu zamjerki zbog downgrade-a, ali po meni je bitnije da je gameplay dobar. Ovo je defitivno jedan od najboljih rpg-ova u povijesti i grafika mi ne igra toliko bitnu ulogu. Uostalom grafika mozda nije kao u prvim trailerima i najavama ali ne mozete reći da je loša. Na mojoj konfi i5 4430 (3,00 ghz) i gtx 650 TI BOOST vrtim 35-40 fps na 1080p sve low, što je po meni odlično s obzirom da sam ispod system requirements-a. Uskoro ću uzet GTX 970 i nastaviti uživati u ovoj odličnoj igri sa još boljom grafikom. Sad je još i došao novi patch 1.03 koji bi trebao poboljšat fps. Uostalom kao i prijašnje Witcher igre, kad tad će izaći Enhanced edition za PC gdje će popraviti sve te stvari. Kakogod veliki respekt CDPR-u za ovakvu igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Nisam očekivao da će baš Witcher postati igra "prilagođena" za svakog... Mislim da ću ga odigrati izvaljen u fotelji s gamepadom, što možda i nije loše jer sam se navikao da se današnje sp igre igraju zbog drugih stvari, a ne izazova u prelaženju i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Zasad odusevljen igrom ![]()
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ja sam iznenađen kako se igra stabilno drži sa FPSom. Processing sve ON, postavke sve HIGH, jedino Hairworks OFF, i sve se drži na 33-35 FPSa, nekad padne na 31 u par trenutaka i na 29, ali sve je još uvijek jaaako fluentno. Patch 1.03, sad još čekamo drivere i mislim da će to biti to. Odličan RPG nema šta! |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Jako lijepo. Od prve bez crasha možda koji bug tu i tamo. Sve opcije graphic na ultra osim shadows(high) ifoliage (high) i naravno bez nvidia frizera. Na processing sve uključeno osim hbao+ (to je spušteno za jednu razinu dolje) Reza 1440 p. Fps od 35 - 45. Jako zadovoljan sa igrom. Broj jedan uvjerljivo. Dreame come true. Čekam ju od završetka dvojke. Jedina igra koju sam kupio i bio zadovoljan sa time šta sam platio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Kakav je gameplay? Iako je igra tek nedavno izašla možda je pitanje prerano postavljeno ali svejedno, kakvi su side questovi, priča i te šeme? Mali osvrt na dvojku i ovo sad? Dvojka mi je nekako bila "prekratka" sa svim side questovima obavljenim, a nisam osoba da idem ponovo igrati da vidim druge završetke.
![]() |
#288 |
Guest
|
meni je dvojka bila korak natrag u odnosu na jedinicu. E sad, da li je u trojci prisutan onaj sumorni štih iz jedinice, ili je šarenilo dvojke? |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
I meni je jedinica bila extra igra ko i mnoge iz tog vremena. Tek kad samanjim vidljivost na high imam stalno iznad 40 pfs i to bez kose. Definitivno nes nije kak spada na 780. Osjeca se da frame rate nije gladak ni sa 40 + fps. Sve je pod kontrolom od memorije od utilizacije GPUa i CPUa. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.05.2015. u 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Valjda zbog prevelikog hype-a oko igre i pogotovo tolike priče oko grafike očekivao sam dosta više grafički, minimalno iz već poznatog trailera iz 2013. ako ne i više s obzirom na daljni razvoj i optimizaciju igre, a što smo dobili downgrade igre, koja je neoptimizirana do bola. Znači ovo je max što W3 grafički nudi... LIjepa grafika ali ni blizu toliko dobra da ti za nju trebaju dvije titan x kartice za 60tak fps-a. Čovjek bi valjda očekivao kad ti već trebaju ovake kartice za normalno igranje "cgi" grafiku. Ostaje za vidit što će nam budući patch-evi ponudit. p.s. a i sama fizika igre...grifin ili gerald prođu kroz grm koda ga ni nema, bez ikakvog pomaka ovog-onog što bi očekivao od "stunning game" |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Sa kantom koja je u moj komp sa svime na ultra sa ugašenim gameworksom i zadnjim patchom na GTX970 mi igra radi više manje zalockana na 60 FPSa, tu i tamo zna pasti na 55 dok je masa efekata na ekranu i sve puno bilja. Dok još malo srede s patchevima to će biti to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Vizualije su puno bolje dodavanjem sweetFX i malim moddingom. https://farm9.staticflickr.com/8874/...f2ac7e51_h.jpg https://farm9.staticflickr.com/8812/...c6b5c6a0_h.jpg https://farm9.staticflickr.com/8891/...a1d69dc4_h.jpg https://farm6.staticflickr.com/5337/...39ff0d46_h.jpg https://farm9.staticflickr.com/8820/...b8d92fae_h.jpg od kolege doktor1 sa BUG foruma |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Guest
|
jel netko probao kakava je igrivost, a ne samo da li se vidi kosa na glavi likovima? |
![]() |
![]() |
#296 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
nakon 7 sati igranja. Da li itko na ovome topicu uopće IGRA ovu igru? ..ili vam je samo bitno kakva je grafika, dali trebam dva ili tri Titana i koliki mi je FPS? Koliko čitam ovu igru ovdje nitko ne igra, nego svi rade benchmarkove. Ukratko, jer na dugo ova igra nije vrijedna pažnje. Grafika odlična,božanstvena. Neki su koliko čitam dobivali i erekcije. Witcher 3 nije open world u cijelom smislu.Još uvjek imamo iritirajuće nevidljive barijere gdje se karakter zabija u nevidljivi zid.Primjer:Litica,štokovi vrata. Skriptirani dio igre je nedovršen i vidi se da je rađen da se čim prije napravi,ali ne i ispolira.Primjer:scrptirani glitchevi, random encounters glitchevi. random karakteri se od jednog vidiljivog karaktera kada im se približiš oni se multipliciraju(razdvajaju) u tri karaktera. Uđem u kuću, vidim kruh na stolu, hoću ga uzeti i ne mogu.Jer kruh na stolu je samo nacrtan. Krasti po kućama je apsolutno smiješno.Kradite koliko hoćete nitko vam neće ništa reći. AI je glup ,toliko glup da sam monstera zbunio trčanjem oko velike stijene.Ubio sam ga tako da se monster zabio u tu stijenu i nije se mogao odlockat.Witcherovo lamatanje mačem se svodi na sljedeće: Rollover i mahanjem mačem kao da tjeram roj povampirenih pčela. Imao sam osjećaj da igram sa dresiranom čimpanzom. Combat je napravljen za casual igrača koji ne želi previše razmišljati,nego spamati udarce s rollover efektom.Spam,rollover,Spam,Spam! Zašto moram lockat metu prije napada? zato da ne dobijem epilepsiju od katastrofalne kamere koja je očito napravljena za konzole. Ova igra se prodaje zbog izgleda koji je kako sam napisao odličan,ali igrivost je vrlo loša.Uninstall i vraćam se oldschool remek djelu pillars of eternity. Zadnje izmijenjeno od: donbon. 23.05.2015. u 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Čekao sam neku domaću recenziju ![]() Neka netko usporedi s Dragon Age:Inquisition i sve znam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|