|
![]() |
#5312 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nisam jabučar ali pratim tržište polovnjaka ![]() 4S idu po 900kn a za četvorku bi mogao dobiti 500-600kn. Naravno, netko će uletiti da je puno, netko da je premalo ali to je neka realna situacija trenutno. |
![]() |
![]() |
#5313 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Točno tako 500-600kn, pogotovo jer je 8gb |
![]() |
![]() |
#5314 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam dva pitanja (iP5s): 1. Koja je preporuka za neki dobar i jednostavan podsjetnik aplikaciju? 2. Kako namjestiti da primam i šaljem MMS? (3G koristim normalno) |
![]() |
![]() |
#5315 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ja za podsjetnik koristim ovo: gTasks Pro - Tasks Manager for Google Tasks, GMail, Todo list & Reminders by Yaniv Katan https://appsto.re/hr/3wzeO.i Dobra je jer se integrira sa stock bilješkama i kalendarima i sve se ljepo vidi u Not. centru jer ima vidget. Za MMS ideš u Postavke/Poruke/MMS na uključeno. Moraš prvo nekom poslati MMS da te sustav prepozna onda ih možeš i primati. |
![]() |
![]() |
#5316 |
Premium
|
Vezano za MMS, uključeno mi je to.. Odem na sliku koju želim poslati, pošaljem ju i onda napiše da ne može poslati, "failed to send".. |
![]() |
![]() |
#5317 |
Premium
|
Možda je problem kod primaoca. Možda nema uključen MMS. |
![]() |
![]() |
#5318 |
Premium
|
Da, moguće, cura je u pitanju (iP5). Ali, znači da i ona najprije treba poslat nekome da joj proradi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5319 |
Premium
|
Ako ima iphon možeš joj slati i messeges a tu su Viber i Wats app. MMS je prošlost. Skupo i neefikasno. |
![]() |
![]() |
#5320 |
Premium
|
Nije to problem, nego je potrošila MB u tarifi pa čeka subotu da se ponovno aktivira tarifa 1GB. A niš, ćemo se već snaći. Thx na onom podsjetniku, prenijeti ću joj.. |
![]() |
![]() |
#5321 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
#5322 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ja koristim upword Za mms ti nije dovoljno samo ga ukljuciti u postavkama nego moras ici u postavke > mobilni podaci > mobilna podatkovna mreza i onda tamo provjeri jel ti sve dobro postavljeno pod mms, nazovi szk ako ne znas sta bi ti trebalo biti uneseno tamo |
|
![]() |
![]() |
#5323 |
Premium
|
Postavke interneta ima samo ako telefon nije kupljen kod nekog mobilnog operatera tj. ako nije zaključan na neku mrežu. Moj nema te postavke. |
![]() |
![]() |
#5324 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Za podsjetnik probaj Clear aplikaciju, fenomenalna je. |
![]() |
![]() |
#5325 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5326 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Imaš li uključene lokacijske usluge? Ako da, to papa nenormalno. I mobilne podatke gasi kad ti ne trebaju. Stara mi se žalila da joj baterija ode u dan a ne upali ekran 5 puta i to kad ima natipkat poruku ili samo pozvat nekoga. Nakon isključivanja lokacijskih usluga, baterija traje i traje ![]() |
![]() |
![]() |
#5327 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
#5328 |
Premium
|
iPhone mobiteli
Ios 8 ima jako puno lokacijskih usluga, malo procackaj tamo i izgasi ono sto ti ne treba. @Bullet1 - mobilne podatke ne mora gasiti, oni na androidu zderu bateriju, na iphoneu nista posebno Edit: sry pretekao si me...da po ovome ti je sve ugaseno, probaj messenger kad ne koristis skroz ugasit (preko multitaskinga) jer vidim da ti on daleko najvise guta I smanji svjetlost ili stavi na auto |
![]() |
![]() |
#5329 |
aka Striko
|
Messenger mi je bitan, i on mi treba vecinu vremeba, mobilni podaci su mi ugaseni kada sam doma.. ( wifi ) , svjetlost je na Auto.,. :/ Joj kako bi da se moze kupiti 3000mAh baterija.. |
![]() |
![]() |
#5331 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5339 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja to nemam jer mi je mob bio zaključan na mobilnog operatera a nakon otključavanja nisam ubacivao drugu karticu. Nazovi službu za korisnike da ti SMS-om pošalju postavke pa ih samo ukucaš ako nije povukao sa SIM kartice. |
|
![]() |
![]() |
#5340 |
Premium
|
Zovem ja njih i čekam do prvog slobodnog operatera ali se nitko ne javlja. (Tomato) U međuvremenu sam uspio poslat MMS. Izguglao sam da kao trebaju biti uključeni mobilni podaci, što mi je čudno pošto MMS nema veze sa Internetom. Uključio sam mobilne podatke i MMS je prošao.. Btw, kod Tomata MMS nije toliko skup, 70 lipa. |
![]() |
![]() |
|
|