|
![]() |
#1111 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima li kakva 1020 da se prodaje ako znate? Ili mjenja za G2? Moram priznati da mi je malo žao što sam svoju proda.
![]() |
#1117 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Slao prvo prigovor na njihovu službenu adresu. Nakon toga dobio od suradnika direktni mail od nekog tamo, pa je proslijeđen voditeljici servisa koja me otpilila, da je mehaničko oštećenje već bilo prisutno kad je došao serviseru u ruke. Nakon odgovora njoj, poslao sam kompletan opis tržišnoj inspekciji (uputa od mingo - odjela za potrošače). Par dana kasnije, stiže mail: Citiraj:
Sad me zanima hoću li dobiti nove dvije godine garancije, jer po njima, jedini mogući popravak je zamjena matične ploče koju su mi htjeli naplatiti 1470,00 kn u što je bilo uračunato i programsko ažuriranje od stotinjak kuna (što mi je smiješno jer je mobitel već imao zadnju verziju softvera). Žalosno je da se ovakva procedura mora prolaziti da čovjek dobije normalnu uslugu. Srećom, postoje institucije koje rade svoj posao.
![]() |
![]() |
#1118 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
"Kako nam je ipak prije svega cilj zadovoljstvo korisnika" Da.... baš im je to cilj, ali tek nakon što ih se nagazi.
![]() |
#1121 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Par pitanja za lumiaše; 1. Kakva je situacija sa rutanjem tj JB ili kako bi se vec zvao na ovoj platformi? 2. povezano s 1., ima li solucije za "ispravljanje" nekih stvari koje zivciraju ili jednostavno fale tj. je li moguce dodavanje tweakova kao na jailbreakanom ajfonu? 3. windows store je jadini store za aplikacije? Hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 | |
Premium
|
Citiraj:
2. Jedini telefon na kojem mos nesta twekat po registry-u je ATIV S, no navodno najnoviji FW za njega onemogucuje ikakvo twekanje (nemam ATIV S pa nisam 100%). 3. Da, Store je jedini nacin da instaliras app (regularno, za end usera). (Postoje i neki exploiti preko SD kartice, koji se koriste (uglavnom) za piratizaciju, al nebi o njima ![]() Regularni sideload aplikacija je omogucen samo developerima, oni mogu "otkljucat" odredjen broj uredjaja i na njih sideloadat aplikacije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Thx na info! Koristim ajfone od prvog modela (dok jos ni nije imao pravu konkurenciju, symbian je smece uvijek bio kao i android u pocecima) s tu i tamo pokojim (vrlo kratkim) izletom na android. iOS je moj no 1 izbor, unatoč tomu ima masa stvari koje me zivciraju no većinu uspijem "ispraviti" JB tweakovima. Zadnjih mjeseci kopka me taj windows mobile, pogotovo nadolazeća Lumia 940 i morat cu se opet baciti na izlet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Premium
|
Lumia 940, nece prije Windowsa 10. Sam mobitel ne moras ni spajat na komp, tak da je svedno koji OS vrtis. Spojis ga samo kad prebacujes muziku/slike, a onda je samo drag&drop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ne mora ga ni onda spojit na komp; jednostavno koristi "Send Anywhere" i salje/razmjenjuje sve fajlove na koji got uredjaj/OS hoce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo update situacije. Pokupio mobitel sa servisa. Piše da je popravljen zamjenom SIM držača i SIM konektora. Eto, ipak se može popraviti, bez zamjene matične ploče...samo kad se hoće (mora). Pitam još jel mi se garancija produžuje za provedeno vrijeme na servisu (skoro mjesec dana) i dobijem odgovor da ne, da se samo nastavlja. Pogledam oko sebe, još deset namrgođenih klijenata čeka, rekoh, ajd neću sad još i to tjerati. Imam opet 1020 ![]()
![]() |
#1127 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#1128 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Produžuje se garancija, isto kao što se i za novi zamjenski proizvod triba dobiti nova garancija. Interesantno, u tom pogledu su zakoni RH više naklonjeni potrošaču nego zakoni EU.
![]() |
#1133 | |
Premium
|
Na MWC konferenciji (pocetak ozujka) su predstavili Lumia 640(XL) te su rekli da novi "flagship" uredjaji dolaze kad i Windowsi 10. Druge uredjaje, naravno, nisu spominjali. Sluzbeno se jos nigdje ne spominju ni Lumia 940(XL), za sad su sve nagadjanja. ![]() U medjuvremenu su predstavljene Lumia 540 i 430... tako da drugi su stalno u razvoju i dolaze na trzista... samo su za flagshipe rekli da ce cekat Win10 ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 22.05.2015. u 10:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Upravo mi se pojavila na windows insider opcija za win 10 tech prew za Lumiu 640, instalirati ili ne pitanje je sad?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#1138 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Extreme Digital trenutno najpovoljnija opcija za kupnju 640? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | |
Premium
|
Citiraj:
Mozes probat, ali vrlo vjerovatno i vrlo brzo ces se vratit na WP8.1u2 ![]() U HRV da, alternativno imas na Amazon.de sve 4 boje. Sa HRV PDV + postarina te izidje €150-155 (ovisi o boji). Ubiti te izidje kao i u eDigital, ali mozes birat boju ![]() Naravno pricam o DS 3G varijanti. Na Amazon imas i SS 4G, koja je malo skuplja. Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 22.05.2015. u 14:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|