|
![]() |
#1141 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo, probao ![]() U početku mi se činilo da se nije ništa promijenilo, malo sam brzopleto to gledao i još radio 20 različitih stvari odjednom. Ovo je stari speed dial, nije loše, iako bih više preferirao nešto "naprednije", tipa da ima weather widget u sebi, google calendar sa nadolazećim obvezama, rođendanima, itd. P.S. kako mu mijenjam pozadinu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Koristi li se tko ovdje chrome betom ili canary (valjda je to naziv one pre bete kroma)? Zanima me jel stabilno, mozda bolje od obicnog chroma? Za svakodnevnu upotrebu
![]() |
#1144 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Pa je, relativno je stabilno, ali ne vidim prednost ako je za svakodnevnu upotrebu. I onako se novi fičri izbace u stabilnoj verziji kroz neko vrijeme. Sve skupa više problema nego prednosti. Inače ima još i chromium koji je još ranija faza, prije nego što se gugl tog dočepa, brendira i ugura unutra svoje stvari, al je poprilično nespretan za svakodnevnu upotrebu, a i treba ga ručno updateat, ali je open source ako kom kaj znači. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako se na ovom ubogom web pretraživaču promjeni jezik? Nasao par tutova, napravio po njima, ali nista, i dalje stoji na krivom jeziku ![]() EDIT: evo, uspio sam, jedva ![]() Nego, jel ima neki plug in za chrome da lijepo ubaci sidebar sa bookmarksima i da to izgleda ko default na firefoxu? prilikom svog proslog pokusaja migracije na Chrome, probao sam ih 5-6, no medjutim sve bezveze. Zadnje izmijenjeno od: srale7. 12.05.2015. u 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
imam jednu molbu odite na www.vijesti.hr sa firefox preglednikom čekajte da se učita, i onda sa mišem primite desno scroll bar i vucite ga malo dolje gore da se vidi ovaj efekt na logu od stranice vijesti.hr (treba se smanjit pa povećat i obrnuto) meni na firefoxu to bude fluidno, a na chromu mi šteka, zastajkuje pa probajte na ffox i chrome dali vama tako šteka na chromu, da znam jel to do mene il chroma
![]() |
#1150 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
apdejtaj te browsere, chrome je 43, ffox 37 ![]() enivej, neznam do čeg bi mi to moglo bit..ffox fluidan a chrome šteka, postavit cu i video, opcenito na slicnim sajtovima se to dešava, ima tko ideju?
![]() |
#1151 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
http://youtu.be/0p_H_s8puo4 Evo video, nakon 10. Sekunde je firefox, fluidno lijepo, a prije toga stekanje
![]() |
#1155 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Nub evo tu http://www.askvg.com/fix-slow-perfor...ation-feature/ "The culprit behind all these problems in Google Chrome is "Hardware Acceleration" feature. When this feature is enabled, it may cause such kind of performance issues in many computer systems whether they are running Windows or Linux operating system." Ocito nekom pomogne ukljuceno nekom iskljuceno
![]() |
#1160 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Dobija netko ovakav biser nakon zadnjeg updatea? ![]()
![]() |
#1163 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ultra potez, što da velim. Tih par računala u firmi koji trebaju Javu na nekim servisima će koristiti IE jer Firefox je postao takvi resource hog da je strašno. Ćemo vidjeti kakav će biti Edge dok dođe desetka, još ćemo se prebaciti na kraju na rebrandirani IE, kamo taj svijet ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Da li se još nekome događa da Chrome (zadnja verzija) ne može iz prve učitati neku stranicu, a kada se napravi refresh sve je kako treba biti? Do prije 3 dana nisam imao problema s time, ali sada mi se to događa prilično često. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|