Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 19.05.2015., 14:40   #4681
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ATMu je lani prošao sileđijski nogomet. Nitko na to nije bio spreman. Ove godine im nije prošao. Skoro su od Leverkuzena ispali u osmini. Prvenstvo su izgubili pred mjesec i više dana.
Tako da nema tu konstante ikakve. Jednostavno je bilo protiv njih teško igrat i došli su do finala lani. Ove godine frulica.
To neće ponovit sljedećih 10 godina. A Real će kako god doći do polufinala/finala češće i sigurno osvojiti LP sigurno još jednom u tom periodu.

Dakle, u datom momentu te netko može iznenaditi i odgirati baš protiv tebe utakmicu života i moš se jebat, da si 15 puta Ronaldo na terenu sa 6 Casillasa na golu.

I barca je imala ove sezone grde protivnike doma, pa su se prošetali do finala. Ne znam jesu se protiv koga ozbiljnije oznojili. Sve do finala su zgazili u prvoj, drugu su se igrali. A Real je dijelilo 4 minute straha da ih u osmini neki tamo Šalke izbaci nakon 0:2 u gostima.

Tako da, vaditi se na jaku ligu doma je malo bezveze. Time englezi imaju idealno opravdanje. najjača smo si liga pa smo se ubili međusobno pa su nas našutali nekakvi Bešiktaši i slični moćni klubovi
Brko je offline  
Staro 19.05.2015., 14:52   #4682
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
samo kazem, tu se sprdaju sa nula trofeja, a prosle godine se osvojila liga prvaka. realu su glavni konkurenti bili barca i atletico iz iste lige, dok ovi bayerni i juventusi imaju hrpu ekipa srednje snage i mogu malo vise otpustiti gas kroz sezonu.

e tu je sad over and out...
Taj bayern sa 'C' postavom zgazi schalkea 5 razlike a da se ni ne oznoji. Real je Schalke prosao uz ogromnu pomoc bozice fortune. Nista manje i nista vise od toga.

Opcenito, ovaj topic se dobro ocistio od 'realnih realista'. Vratit ce se, ali je barem mir i blagostanje trenutacno

Zanimljivo je brko napomenuo, nitko ovdje nije dosao i rekao 'cestitke juveu, bio je bolji', ili nesto slicno tome. Vec se stvari prebacuju na tradiciju, ponos, proslost, nesrecu, itd. Da je sveti Mou jos na klupi, ne sumnjam da bi i sudac bio kriv jer nije poklonio jos koji penal
Mileni je offline  
Staro 19.05.2015., 14:58   #4683
vorda22
Guest

haha schalke, ok nemamo vise o cemu pricat tu

jel to ovaj 7. ukupno sa juveom duplo slabijim?

http://www.uefa.com/memberassociatio...rankings/club/

a vidi spanjolce
1.
2.
5.

Staro 19.05.2015., 15:35   #4684
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Evo, čoek proba sa tobom normalno, ali ti se nedaš... nebitno je, da su amateri. Činjenica je da su u 85. minuti na Abu Dabi Santiago Bernabeu imali 3:4 i napadali ko sumanuti.
Realovci su bili na konopcima a Casillas je spašavao.

Ali ne, ajmo gledat ranglistu klubova... ne isplati se sa tobom raspravljat. Pozz.

@Mileni
Godinama jedno te ista priča sa takvom ekipom. Nekada Real, nekad Ferrari, nekad Šumaher, nekad Mančester... kad se pobjeđuje, super. Kad se gubi ili muk ili ovakva koprcanja koja čitamo od dvojce, trojce zadnjih tjedan dana... ali nikad čestitke protivniku. Nikad. Uvijek sreća, južina, mars u veneri... i nezaobilazni history stats reminderi.
Samo lupaš screenshotove i bookmarkove. I kad ti je dan u qrcu, to prolistaš i odma ti je bolje
Brko je offline  
Staro 19.05.2015., 15:40   #4685
vorda22
Guest

ovo s 85. minutom su najjace slamcice. pa juve je sa puno vise srece prosao real, ali nebitno sad. ova statistika je neumoljiva i realno prikazuje odnos snaga zadnjih godina. naravno da ce uvijek biti underdogova koji ce bljesnut, ali to ce biti samo to - bljesak. jaki klubovi ce uvijek ostati u vrhu. to su nepobitne cinjenice.

Staro 19.05.2015., 15:46   #4686
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

I što? Zato što ti navijaš za takav klub moraš naći opravdanje za taj klub potkrijepljen povijesnim statistikama kad ih naguzi underdog i nama koji volimo underdogove držat predavanje o moralnosti i komplemsima i svim silama pokušavat umanjit uspjeh tog kluba koji je naguzio tvog i NIKAD ne priznat sportski poraz i čestitat protivniku na pobjedi, već častit izrazima "sreća", "nikad više", "kolko xy ima liga prvaka"... malo glupo, zar ne? Meni je. Ne znam kak je drugima.

Samo to.
Brko je offline  
Staro 19.05.2015., 15:57   #4687
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Godinama jedno te ista priča sa takvom ekipom. Nekada Real, nekad Ferrari, nekad Šumaher, nekad Mančester... kad se pobjeđuje, super. Kad se gubi ili muk ili ovakva koprcanja koja čitamo od dvojce, trojce zadnjih tjedan dana... ali nikad čestitke protivniku. Nikad. Uvijek sreća, južina, mars u veneri... i nezaobilazni history stats reminderi.
Samo lupaš screenshotove i bookmarkove. I kad ti je dan u qrcu, to prolistaš i odma ti je bolje
Ma iskreno, boli me neka stvar za real. Kao i za barcu. Barca mi je draza malo i to je to. Ali je od kad pratim ovaj topic jedno 1000x draza nego je ikad bila, jer citajuci postove nekih ljudi ovdje, pomislio sam da su u pitanju 10godisnjaci. Bez ikakve zahebancije ili trolanja... Covjek jednostavno ne moze vjerovati.

Po pitanju screensa, jedva cekam prvu vecu realovu pobjedu ili trofej. Jer doci ce sigurno, ipak ne pricamo o nekon klubu iz Zanzibara. Onda lijepo screensim ubij ono malo trolerske moci kod ekipe pa da i ja malo pisam od smijeha
Mileni je offline  
Staro 19.05.2015., 16:01   #4688
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=4709

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 19.05.2015., 16:12   #4689
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Ma dajte, pa nećemo kolege s foruma zvat kompleksašima, razbacivat se kojekakvim dijagnozama i spuštat sve to na nisku osobnu razinu.

Real je zasluženo izgubio sve jer nije bio dovoljno dobar kad je bilo najpotrebnije (u ključnim utakmicama lige prvaka i u primeri gdje je od šest utakmica protiv top 3 konkurenta dobio samo jednu), a nije bio dovoljno dobar jer se najveće zvijezde u najvažnijim utakmicama nisu pojavile, a i trener se nije baš iskazao.

Nazivati ekipu kompleksašima zbog ovog gore je žalosno.
listerstorm je offline  
Staro 19.05.2015., 16:19   #4690
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
zapamti, tužni smo i ljubomorni.
adaksinjo je offline  
Staro 19.05.2015., 17:20   #4691
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Možda nisam redovan na temi ali sam čestitao i Barci i Juvetu pa nije zanimljivo
Kal-EL je offline  
Staro 19.05.2015., 20:27   #4692
vorda22
Guest

Citiraj:
Evo, čoek proba sa tobom normalno, ali ti se nedaš... nebitno je, da su amateri. Činjenica je da su u 85. minuti na Abu Dabi Santiago Bernabeu imali 3:4 i napadali ko sumanuti.
Realovci su bili na konopcima a Casillas je spašavao.

Ali ne, ajmo gledat ranglistu klubova... ne isplati se sa tobom raspravljat. Pozz.

@Mileni
cuj, znam da vam ne odgovara realno stanje stvari, ocigledno uefa ne zna racunat ili je mozda franco potplatio, zaprijetio...
u svakom slucaju, smijesno je ovo vrijedjanje ekipe jer ima samo 10 liga prvaka, a ne 12-13...

Staro 19.05.2015., 20:46   #4693
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ne, prijatelju, ne. Jedino smješno ovdje u ovoj temi su vaša opravdanja i koprcanja. To je smiješno. Sve drugo je relativno.

Gdje je zapisano da Real mora osvajati svake godine 6 trofeja uključujući LP? U čemu je relevantna sada ta ljestvica? Jel Real ispao iz LP? Je. Jel ispao iz domaćeg kupa? Je. Jel popušio primeru? Je. Oće ove godine išta osvojiti? Neće. To ti je realno stanje stvari koje tebi i sličnima ne paše. Zato i vrtite jedno te istu priču svake sezone kad se podamfa tako.

A ta ljestvica će se promjeniti za 2 tjedna ovako i onako. Što će onda bit? Organiziran doček za osvajanje Pičića?
Brko je offline  
Staro 19.05.2015., 21:12   #4694
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Haha, da, neka ostane PIČIĆ za utješnu nagradu, kad ono pravo (klupski naslovi i Ballon d`Oro) ide igraču koji donosi naslove i pobjede u velikim tekmama.

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova

neprocjenjivo...
listerstorm je offline  
Staro 19.05.2015., 21:20   #4695
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Koja je razlika između života i Reala?

Život ide dalje
Brko je offline  
Staro 19.05.2015., 21:29   #4696
vorda22
Guest

koja opravdanja? pogledaj listu od uefe, pa ces vidjet tko se koprca. ali ok, tipicno za nase krajeve. zamisli koji kompleksas moras bit da ronaldu u maksimiru ides vikat messi. e to je neprocjenjivo

Staro 19.05.2015., 21:35   #4697
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Citiraj:
zamisli koji kompleksas moras bit da ronaldu u maksimiru ides vikat messi. e to je neprocjenjivo
koliko sam vidio, Ronaldu i u Madridu viču Messi
listerstorm je offline  
Staro 19.05.2015., 21:35   #4698
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Lovren statistički najbolji stoper u PL... a bokte.
A ovi ga ne mogu živog vidit.
Brko je offline  
Staro 19.05.2015., 21:37   #4699
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Koliko još o Realu i Ronaldu?

Pep bi navodno Hazarda...

http://sportski.net.hr/nogomet/lige-...ajevu-zvijezdu

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 19.05.2015., 21:37   #4700
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Nije vam dosta prepucavanja i razvlačenja ove real madrid kobaje od teme? Stvarno ste kao predškolska dječica već danima i nikako da netko postane pametniji od onog drugog i jednostavno izignorira provokaciju sdruge strane. Stvarno je već sve rečeno, a tvrdoglavim ljudima stvarno nema smisla ništa dokazivati jer oni su u pravu i kad nisu

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline  
Staro 19.05.2015., 21:41   #4701
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Koliko još o Realu i Ronaldu?

Pep bi navodno Hazarda...

http://sportski.net.hr/nogomet/lige-...ajevu-zvijezdu
Kaj Pep ne putuje prema Manchesteru?
Brko je offline  
Staro 19.05.2015., 21:45   #4702
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Nije vam dosta prepucavanja i razvlačenja ove real madrid kobaje od teme? Stvarno ste kao predškolska dječica već danima i nikako da netko postane pametniji od onog drugog i jednostavno izignorira provokaciju sdruge strane. Stvarno je već sve rečeno, a tvrdoglavim ljudima stvarno nema smisla ništa dokazivati jer oni su u pravu i kad nisu
istina, malo je glupo citati kad se moraju osnove sporta objasnjavat, pogotovo nekom ko to sve kuzi

Staro 19.05.2015., 21:47   #4703
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Citiraj:
1)koja opravdanja? 2)pogledaj listu od uefe, pa ces vidjet tko se koprca. ali ok, tipicno za nase krajeve. zamisli koji kompleksas moras bit da ronaldu u maksimiru ides vikat messi. e to je neprocjenjivo
Pod 1) si postavio pitanje, a pod 2) si sam sebi i odgovorio. Genijalno
Sto se tice zazivanje messija, nije to samo u zagrebu, vec gdje god real gostuje. Maleni hobit je nabio komplekse ronaldu pa ovog to ocito dira, i to poprilicno. Vidjelo se i u zagrebu

Citiraj:
Dosadno covjece. Nije nitko u pravu, niti ovdje mozes biti u pravu. Ali se mozes zabaviti sa ovim 'realnim realovcima'
Mileni je offline  
Staro 19.05.2015., 21:51   #4704
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Ali se mozes zabaviti sa ovim 'realnim realovcima'
Here we go again, infinite loop... Sad čekamo repliku vorde i opet se sve nastavlja, Brko je shvatio poantu, bar mi se čini

Staro 19.05.2015., 21:55   #4705
vorda22
Guest

a cuj, tu si svatko moze pricicu iskonstruirati, jedino brojkice ne lazu. ok trenutna sezona je nula za real, ali igra se i druge godine, i to opet za najvece trofeje. to je ono bitno, biti uvijek unutra.

Staro 19.05.2015., 21:57   #4706
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
a cuj, tu si svatko moze pricicu iskonstruirati, jedino brojkice ne lazu. ok trenutna sezona je nula za real, ali igra se i druge godine, i to opet za najvece trofeje. to je ono bitno, biti uvijek unutra.
Ti si stvarno lik...
Staro 19.05.2015., 21:57   #4707
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Kakvi problemi
Mirkopoter je offline  
Staro 19.05.2015., 21:57   #4708
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Lovren statistički najbolji stoper u PL... a bokte.
A ovi ga ne mogu živog vidit.
Kako ono kažu, statistika je kurva

Imao je dobar početak u klubu, pa loš dio sezone, pa onda opet igrao ok, pa sad na kraju kak tak.. sve skupa ok, neloše. Uz to nije proašo kompletne pripreme s klubom. Ali jebi ga, platili su ga masu para pa nema pravo na grešku.

Liverpool je imao loše posloženu obranu, i bolji igrači od Lovrena ne bi se proslavili. Vidim da ga razapinju zbog greške (nije samo on kriv) na oproštaju Stevice (u jednoj skoro nebitnoj utakmici), i brzo zaboravljaju da je Stevica, kakva god legenda bio, veliki luzer. Sve ove godine s njim posrećila im se jedna liga prvaka, premijeršip osvojio nije a da ne velim da je direktni krivac što su ga prošle godine spušili.

Ne znam je li Lovren dovoljno dobar za top klasu kluba, ali to će morati pokazati iduće sezone.
Mada:
a) ne znam hoće li ostati u L'poolu
b) nisam siguran da je L'pool top klub
Staro 19.05.2015., 22:00   #4709
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Here we go again, infinite loop... Sad čekamo repliku vorde i opet se sve nastavlja, Brko je shvatio poantu, bar mi se čini
Sve sam svoje rekao. "Ostalo je ćutanje" kako bi rekao jedan pjesnik kojeg izuzetno cijenim
Brko je offline  
Staro 19.05.2015., 22:02   #4710
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
Sve sam svoje rekao. "Ostalo je ćutanje" kako bi rekao jedan pjesnik kojeg izuzetno cijenim
Hvala qrcu na udarcu, ignore the trolls, you're smarter than that

Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno