|
![]() |
#5851 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Recenzija bez ijedne slike? |
![]() |
![]() |
#5852 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Slike cega? Mislis na fotoaparat? Kako vec rekoh, ne koristim isti previse. A imam svega 20ak slika, uglavnom svoje djece. To naravno ne mislim na web postavljati. Ukoliko su nekome vazne slike, samo recite kakve uvjete zelite i pokusat cu kroz par dana uslikati u tim uvjetima pa postati ovdje. |
![]() |
![]() |
#5853 |
Registered User
Datum registracije: May 2015
|
Koliko si platio i gde? |
![]() |
![]() |
#5854 |
Premium
|
490$ preko honorbuya, sa dostavom. Razlog nize cijene su njihovi bodovi kojih sam vec dosta nakupio kupujuci za sebe, ali i druge ![]() |
![]() |
![]() |
#5855 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5856 |
Premium
|
Nema problema. No ne ocekuj uskoro. Kroz par dana nabacit cu par slika, pa postam sve ovdje. |
![]() |
![]() |
#5857 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ooo, stigla recenzija ![]() Nabaciti ću par pitanjca ako može ![]() kakav je signal i brzina na 3g/4g/wifi u realnim uvjetima? kvaliteta zvuka kod razgovora? Je li rom došao sa funkcionalnim gappsima ili se još nešto treba čačkati? unaprijed rootan? i koliko kineskog crapa? Ima li notifikacijsku ledicu...to nisam uspio otkriti čitajući reviewe? Koliko giga zauzima sustav u startu? ![]() |
![]() |
![]() |
#5859 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5860 | |
Premium
|
Citiraj:
Nema puno kineskog smeca, a ionako mozes sve brisati kad rootas. No neke sitnice su cak i korisne, pa ono... Ledicu ima, cak unutar settingsa mozes sam odredjivati boje bez potrebe za 3rd party appom. Trenutacno imam upaljeno preko 20ak aplikacija, i imam slobodno 1,3GB rama. Koliko bi imao nakon restarta mobitela nemam pojma, nisam gledao, ali ocito nema problema sa ramom ![]() Eh da, zaboravio sam napomenuti jedan od najvecih pluseva ovog moba - zvuk. Zvucnici se na zalost nalaze na dnu, direkt uz punjac. I samo je jedan zvucnik. No bolesno, ali bolesno glasan i bogat zvukom. Doslovno mogu slusati glazbu u autu bez da mob spajam bluetoothom na radio od auta. Pojacan na najjace zvuk je cak preglasan. I ponavljam, nije samo glasan, vec i odlican zvuk daje. Nakon M8 meni osobno najbolji zvucnik na mobitelu. |
|
![]() |
![]() |
#5861 | |
Registered User
Datum registracije: May 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5862 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
@Mileni: hvala na odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
#5863 |
Premium
|
59,nesto sam imao slobodno. 16GB je meni osobno premalo, pa sve da imam i svih 16GB raspolozivo. Xiaomi ovakvu praksu sa svojim flagshipovima ima vec dosta dugo, a vidimo i da je Apple krenuo tim stopama. Ukratko, tjeraju te da kupis skuplji model. Svako gleda za sebe, no kako je razlika u cijeni malena, ne vidim smisla kupovati 16gb kako mobitel nema utora za sd karticu. Jednostavno je 16gb postalo premalo za danasnje pojmove. |
![]() |
![]() |
#5864 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#5865 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Jos uvijek kupujem kineza (moze i iz hrv mjesec do par mjeseci starog), 700-1000kn, naletio sam na ZTE red bull s 2GB rama , ali radi samo na 2100MHz WCDMA. Ja sam na bonbonuu, će to bit problem? Hvala što nitko nije odgovorio na prosli upit neg se samo sami razgovarate tu... |
![]() |
![]() |
#5866 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Super... jedino nema brzog neta van vecih gradova, naselja.. |
![]() |
![]() |
#5867 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
#5868 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Što se marke tiče, ja se ne sjećam točno ali kao da sam crt monitore ViewSonic negdje viđao... Ili smartsonic... Ne znam. |
||
![]() |
![]() |
#5870 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ajde super. Istina bog, bilo je to pred 10+ godina. Al barem nije neka garažna sklopocija. Ako ga kolega uzme, molio bi osvrt. Iako ta 2500mAh na 5,5 FHD ekran mi nikako ne obećava. Ok, SoC je ono, low power i to... ali ekran. |
![]() |
![]() |
#5871 |
Premium
|
I čipset je malo zastario (SD 400) isto kao i OS. Čudi me da je masa tih čajnizera još uvijek na KK.
#5873 |
Premium
|
Ok, ima i izuzetaka, npr. ZTE Blade 6 mi je stigao sa 5.0, ali još uvijek premalo modela ima 5.0
#5874 |
Premium
|
5.0 treba izbjegavati u sirem luku. Bugovito smece u velikoj vecini slucajeva. Ako sa 5.1 rijese sve probleme, onda neka ekipa radi upgrejdove. Ja osobno bjezim od 5.0.x ![]() |
![]() |
![]() |
#5875 |
Premium
|
Pojavili se rezultati bencha za 1+2. Bit će zvijer. http://www.phonearena.com/news/Did-t...kbench_id69486 btw, neće imati CM već vlastiti Oxygen OS
#5876 |
Registered User
|
Moj frend ima bonbon i mobitel koji je samo 2100MHz i nema 3g u svom prigradskom naselju.... Umi Hammer mi otpada cini mi se zbog slabe bateerije (1750mAh), mei treba nest sta ce mi trajat jedan cijeli dan i malo vise... dakle 2200 barem, po mojoj procjeni. Uzeo bih redbull s 2GB rama iz kine, ZTE redbull, ali nigdje da ga nadjem vise osim po mozda bijesnim cjenama. AKo ima ko kakav info oko toga nek se javi Radiej bi uzeo neku renomiranu marku nego neku koja to nije. Zašto ne Asus Zenphone? Uglavnom ak ima ko kakvu preporuku ajmo mmci pa vi to pratite stalno. Da ima 2GB i da nije previse skuplji od 1000kn bez PDV-a, da ima dobru bateriju, i da nije žnj marka (ne veci od 5 incha). Pa mora biti neki best buy neki. Zadnje izmijenjeno od: goranbo. 21.05.2015. u 23:52. |
![]() |
![]() |
#5877 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ti tvrdis da je Coolpšad nekakav brand. Ja ne znam jer nisma nikad čuo za to pa nek mi neko objasni. Svidja mis e sto ima 2500mah bateriju i sto ima rezervna batrija za 7 dolara. E sad sam ne znam di da ga kupim |
|
![]() |
![]() |
#5878 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |