|
![]() |
#16771 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
a hebes efekte i razbijanje auta ak nema price iza toga a ak nije povezano sa prijasnja 3 ... ...
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16773 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
(ne povezuje ih bogami ni razina kvalitete, prva dva su adrenalinske pumpe, dok je treci tocno ono sto se u filmu koristi ko pogonsko gorivo ![]()
![]() |
![]() |
#16774 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Ex Machina - Odličan film, ocjena na IMDB-u apsolutno realna po meni (8.1). Za ljubitelje tematike je must watch!
![]() |
#16775 |
~~~
|
@flyer s tim da treci ima izbrisane scene koje ga vezu uz drugi dio @Igor pogledaj si prvo The Machine, onda ovo ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16776 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Slažem se s ovime u potpusnosti, Charlize mi je bila fenomenalna. Ono što bih malkice zamjerio, je to što je uloga Mad Maxa postala marginalizirana. U biti, po mjem sudu on je sporedna uloga, Charlize (Furiosa) je po meni bila glavna uloga, Max se nekako razvodnio u tome. Ali film je odličan i vrijedi ga pogledati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16777 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Hm, nisam ni čuo do sad za njega, hvala na preporuci ![]() Interesantno, po traileru ispada da su neke stvari pokradene/iskorištene za Ex Machinu... Jedino što mi se odokativno čini da je film na slabijoj razini kvalitete, ali to ne mora ništa značiti. Neću suditi dok ne pogledam, a pogledat ću sigurno ![]()
![]() |
#16779 |
Guest
|
Chappie 2015 , je malo dječji, al meni je ovo super film! Pogotovo kad mu stave lance oko vrata ![]() A tu je i GILF Sigourney Weaver ![]() |
![]() |
![]() |
#16780 |
~~~
|
Chappie mi isao na jetra nakon 50% filma iz opisa ispalo zanimljivo, ono roboti protiv kriminala, ocekivao sam nest tipa Robocop tematiku a ono o nekom robotu kojeg treniraju ko peseka uzas
![]() |
![]() |
![]() |
#16781 |
~~~
|
The Loft - 2014 debelo preporucujem onima koji vole misterije i spletke tipa sirove strasti i onaj kajzer sojze
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 16.05.2015. u 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16782 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mislim da bi mi mogla falit u Mad Maxu ona atmosfera iz Road Warriora sa onim zvukovima i ludackim ugodajem. Nisam pogledal i zanima me kakav je film, ak nema to onda mi je to vec minus. Prica manje, vise nebitna.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16784 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pogledao Ex Machina.
Solidan film, 8/10. Iako se dijelovi cine predvidljivim, i Nathan cini podosta nerealnim - sve u biti ima smisla, pogotovo kad se gleda cijela radnja nakon kraja. No, ima jedna nelogicnost na kraju: |
![]() |
![]() |
![]() |
#16785 |
Guest
|
dajte, vi koji ste gledali, samo jednu stvar recite za novi MAD MAX,bez spoilera, jel ima klinca za bumerangom? |
![]() |
![]() |
#16786 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
Pogledao Ex Machina.
Solidan film, 8/10. Iako se dijelovi cine predvidljivim, i Nathan cini podosta nerealnim - sve u biti ima smisla, pogotovo kad se gleda cijela radnja nakon kraja. No, ima jedna nelogicnost na kraju: |
![]() |
#16787 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Gledao sinoć Avengerse, Age of Ultron... Film je ok(svakome tko je ljubitelj Marvela) iako, je prvi meni osobno ostavio malo bolji dojam. Ovaj nastavak ima više dijaloga među likovima, čak neočekivano guraju i romantične trenutke(po meni nepotrebno). Svakako ljubiteljima zanra..... imate garantirano dobro provedena dva sata i 20 min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16788 |
♪☺☼☻♫
|
|
Pogledao Ex Machina.
![]() |
#16789 |
Guest
|
Project Almanac 2014 , dobar scfi-found footage film. |
![]() |
![]() |
#16790 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#16791 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Inace film je glup na toliko razina da je to cudo jedno, bavi se pojmom umjetne inteligencije a totalno je neinteligentan. =| Steta, jer mogao se bez problema dobiti puno uvjerljiviji i bolji scenarij da film nije prosaran glupostima i nelogicnostima. =( 6/10 |
Inace film je glup na toliko razina da je to cudo jedno, bavi se pojmom umjetne inteligencije a totalno je neinteligentan. =| Steta, jer mogao se bez problema dobiti puno uvjerljiviji i bolji scenarij da film nije prosaran glupostima i nelogicnostima. =( 6/10 |
![]() |
#16792 |
♪☺☼☻♫
|
Zamjerke mi nisu na koncept/ideju filma ali jesu na izvedbu tj. tehnicke i psiholoske elemente. Nije to moje vidjenje filma i zelja za takvim krajem vec je to odgovor na Nickovo pitanje.
Zamjerke mi nisu na koncept/ideju filma ali jesu na izvedbu tj. tehnicke i psiholoske elemente. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16796 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Child 44. Ovako dobar film nisam pogledao jaaaako dugo. Da nespojlamdetalje, ima svega nacisticke/sovjetske propagande, ljubavne price, istrage ubojstava ... Kvalitetan film, gluma odlicna, tema jos bolja. Vrhunski utrosena 2+ sata, 9/10 i preporuka.
![]() |
#16799 |
~~~
|
Kingsman The Secret Service (2014) dobra mini zamjena za James Bond-a dobar filmic
![]() |
![]() |
![]() |
|
|