|
![]() |
#8912 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Za clan battles nemam niti volje niti vremena. Moram izgrindati cijeli German tree prvo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8913 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Takav klan nećeš naći... Jer razlog sam ti napisao... Rijetki su ti rekreativni klanovi koji bar me ganjaju stronghold... A da te netko drži u klanu radi čipova a ti nećeš igrat... To čisto sumnjam da ćeš nac! I još im postaviš uvjet da ti ne želiš igrat cw hahahha... Baš facepalm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8914 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Ima takvih klanova, ja sam u jednom takvom, čista rekreativa, stronghold, timske sve laganini i bez opterečenja, jedino je pravilo ne budi dosadan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8916 | |
Premium
|
Citiraj:
Od ovoga što sam vidio kako ekipa igra clan battles bježim kao vrag od tamjana. Pazi, leader sasvim dobrom taktikom smatra da svih 10 članova uzme IS-3 i onda se meni prigovara kada velim da imam Tiger 2. Jer kao, ruski heavies su najlakši za igrati, a njemački vrlo teški. Helou, dodatni plus Nijemcima. Naravno da fajt izgubimo jer nitko ništa ne vidi. ![]() Drugi fajt veli frajer ipak par scouta ćemo uzeti, ali nitko preko pruge na Fiery Salientu. Velim ja da će nas gankat s boka i pomest. Onda opet špotanje da kaj ja imam govorit leaderu i oficirima kako se igra. Tri minute kasnije "OTKUD SU OVI DOŠLI". Preko pruge. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8917 |
|CTS|MeanBoss|
|
Lol.... Mlad si naučit ćeš... Is3 je must have za team battles i dobrim djelom za stronghold, kao i Is7 cw! Nemozes i nitko ne igra cw s e100,ma kako god on dobar bio u randomu... Neka osnovna pravila ipak moraš naučit da bi mogao nekome zugat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8918 |
Premium
|
Daj, molim te, ruske tenkove ću igrat ne. Došao sam do T-34 i to je to. Kaj se učenja osnovnih pravila tiče, slobodan sam za davanje instrukcija iz strategije i taktike. Reci kaj te zanima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8920 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Jedine dvije dobre danas, u moru loših http://wotreplays.eu/site/1877558#erlenberg-sbaky-t-62a http://wotreplays.eu/site/1877565#fi...aky-object_140 Danas sa obj 140 1/10 sa 3k dpg, stronk teams.
![]() |
#8921 |
Premium
|
Pričaj ti kaj hoćeš, ali ja nisam taj kojemu je "svi ćemo uzeti heavy tanka, IS-3 naravno, i ići u bitku" prihvatljiva taktika. Scouti i medium tankovi postoje s razlogom. Što je rezultat 0:10 na kraju i pokazao. Boga za bradu je primila ekipa koja misli da veći tier automatski znači i bolje poznavanje strategije i taktike. Slobodno si izguglaj oba pojma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8922 |
|CTS|MeanBoss|
|
Ti nisi normalan momak.. U Tier8 bitci nema mediuma koji se može usporediti s is3..od lightova jedino kvalitetan pack 13-90...al stvarno te neću ucit nečemu što ne igraš uopće.. Nisi odigrao sve skupa 10klanskih bitki i ti meni držiš miting.. Bože boga ti ko troll.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8923 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8924 |
Premium
|
Ribica, u svakoj, pa tako i tier 8 bitci, je bitno vidjeti neprijatelja. Tih tvojih deset IS-3 je možda super na papiru, ali su potpuno beskorisni jer kurca ne vide, osvjetljavaju ih dva neprijateljska scouta i dobivaju batine od neprijatelja za kojega ne znaju gdje je. Tako da umjesto 10 OP ruskih tenkova imaš hrpu slijepaca koje se skida s udaljenosti, a neprijateljski mediumi ih zatim udare s boka. Sjedi, jedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8926 | |
|CTS|MeanBoss|
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8928 |
|CTS|MeanBoss|
|
Ne uopće mi ne treba tvoj rating nego broj bitki...jer igram s ekipom koji niti su unicumi niti su zeleni... Al opet znaju neke stvari.. Ti se pojavis prije 5min na forumu i mislis da te nitko neće pitat koliko si partija odigrao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8929 |
Premium
|
Radije si pogledaj datum registracije prije nego se prospeš s "prije pet minuta". I dobro je da igraš s ekipom koja zna neke stvari - naučit ćeš i ti. Pitaj ih je li bitnije biti slijep u jakom tenku ili vidjeti neprijatelja i ubijati ga kada te ne vidi. Javi rezultate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8930 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#8932 | |
|CTS|MeanBoss|
|
Citiraj:
Čim malo napredujem javim ti se.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8935 |
Premium
|
Jednako tako je bilo nepotrebno pričati gluposti o tome kako je strategija "svi na IS-3" dobra ideja, zar ne? Osim toga, nick koji sam ti napisao je sasvim uredan WoT account. Di je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8937 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
Tiger II ti nema sto trazit u ozbiljnim skirmishima osim ako nije neka zajebancija. Taj tenk je sranje za stronghold. Jedini tenkovi koji tu igraju su IS-3 (primarno),50-100,13-90,T-32 (zavisi od mape). Nekad se koristio i T-69(prije nego ga sjebase) Govorim ti iz iskustva jer sam suosnivac klana(od samih pocetaka wota) koji je medju prvih 20 na serveru i odigrali smo vise klanskih i skirmisha nego sto mozes zamislit. EDIT: Neko je rekao da se E100 ne koristi u klanskima. A cime ces igrat,recimo Ensk,ako ne sa E100. Jedan od glavnih tenkova u CW. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8938 |
|CTS|MeanBoss|
|
ja sam rekao za e100..krivo sam se izrazio..isa sam samo na usporedbu koju si i ti sad napisao,u timskim bitkama i skirmishu is3 je primaran..onda t32 po potrebi,tako i u Cw is7 pa e100 po potrebi(odnosno mapi) ... iako sad kad pogledam ,mediumi polako to sve gaze...tako da će se i to uskoro prominit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8940 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
Ko dovede hevije,recimo na Malinovku, popusi. IS-7 vise nije primaran uopce. P.S. Iskopacu ti replay klanske di smo sa 10 AMX 50B potamanili ucas RSOP-a na Ensku. I to vise puta. ![]() EDIT; Evo jedna davna partija protiv KAZNE na Ensku. Vec tad je akcent na mediumima (ruskim) https://www.youtube.com/watch?v=iSGEwWRR36s Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 14.05.2015. u 23:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|