|
![]() |
#4441 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4442 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja sam za Real ali **beš ekipu koja ne zabije iz igre, tako im i treba. Nisam vjerovat da ću plakati za Modrićem ali je očigledno da im nedostaje. Žao mi bejla, može on puno bolje. Ronaldo nešto vrti ali najbolje bi mu bilo da ode negdje jer nije to to. Kao da mu je svejedno. Glupani kupe čičarita a puste moratu, mislim da je i u sportskima nekidan nešto o tome pisalo. U finalu navijam za Barcu. |
![]() |
![]() |
#4443 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sinoc nisam nista htio spominjati, no nakon snimki iz svih mogucih i nemogucih kutova... - ono nije bio penal na Jamesu. Patuljak je naravno simulirao, kao sto je istu stvar pokusao ponoviti i kasnije. Real je postao jedna smijurija od kluba i to vec duze vrijeme. Steta sto nema mirkeca da nam to obrazlozi, ali doci ce i on. Forza Juve!! |
![]() |
![]() |
#4444 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Prvo nije proveo sinoćnji život pred televizijom ali je svejedno našao vremena da malo glumi Liverpool navijača gdje se priča o prošlosti i tako to ![]() Al ajd, barem je skupio snage i hrabrosti se javiti pa makar i opravdanjima te uvijek jeftinim floskulama o "userima koji se naslađuju" preko "treniranja 10 puta dnevno" do statistike povijesti "di se ima dvoznamenkasti broj trofeja". ![]() I sad opet nađeš moj post od pred negdje tjedan dana i vidiš da je seronja Brko već napisao što će se napisati u slučaju prolaza Juveta. I napisalo se ![]() Prajsles ![]() No, kakva Hala, kakvi bakrači. Finale će bit odlično. Juve ide do kraja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4445 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hala geloje ![]() ![]() Svaka cast juventusu, bit ce dobro finale jer toliko svi htjeli juve jer je na papiru bio najslabija ekipa, al su pokazali kak se igra sa zeljom, a ne ova preplacena bagra koju nazivaju kraljevskim klubom i galacticosima a nemaju postenu zvijezdu osim ovog zgeliranog kaj zna punit granadu i slicne ekipe, pa se ne pojavi na bitnim tekmama. Penaldo bog
#4447 |
Antimićanin
|
Penal je bio, po nozi ga je zveknuo a ovaj se još ljepše bacio i penal je neminovan ![]() Zato je panj drugi put dobio žuti... a da je malo pametniji tj da mu mozak radi barem u 2/3 režimu rada, lijepo bi se postavio i Vidal bi ga taman pobrao laktom. I eto drugog penala i možda crvenog kartona. Ovako se bacio ko zadnja budala. Hua ![]() |
![]() |
![]() |
#4448 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Lijepo je Tudor to opisao (imho naravno). James se bacio, tek nakon sto se bacio nastaje kontakt. No zanimljiva je realova igra bila nakon sto su primili gol. Nisu uopce pokusavali zabiti, vec iznuditi jos jedan penal. Ne znam samo jel taj dio smijesan ili pak zalostan ![]() |
![]() |
![]() |
#4450 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Juve i Real su klubovi koje organski ne podnosim već 20 godina (uz Bayern i Čelski ![]() ![]()
#4451 | |||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
#4453 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Igrač za male tekme geloje. Granadi zabit 5 komada, a u polufinalima i finalima LPa nestat.
![]() |
#4455 |
Guest
|
biti će zanimljiivo ovo finale. Nekako mi miriši na reprizu finala Chelsea i Bayern,kad je CFC uzeo titulu, a bio je apsolutni underdog. Moglo bi se desit isto i sa Juventusom. Očito je da su ovi španjolski klubovi precijenjeni. |
![]() |
#4456 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Joj,nemrem nać onaj moj post od prije kad sam napisal da je ovaj Real jednostavno šugava ekipa sa još špugavijem trenerom pa su me popljuvali a eto, i sinoć se to lijepo vidjelo.Sve čestitke Juventusu,odigrali taktički dobro i hrabro. |
![]() |
![]() |
#4457 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4458 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
I molio bi dezurne mucke provokatore koji barcu zovu penalona nek prvo pogledaju u svoje dvoriste, zadnje 2 tekme 2 penala, jucer isforsiran, a bome i kasnije padaju ko pokoseni ![]() Da penal ne izbacimo iz konteksta kristinu mozemo pocet zvat PENALDA, tko je za? Svi! Prijedlog usvojen ![]() Bome se ovi realovci sakrili ko ciju ciju zivotinje ![]()
![]() |
#4459 |
Guest
|
|
![]() |
#4460 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Stara Dama rasplakala kraljeviće! Čitam malo bosanske i svjetske portale... ![]() Haa,haaa evo konačno da se i ja veselim prolasku u finale. ![]() vorda22, imam informaciju da Niko i njegov brat također ne vole kraljeviće, pa su namjerno forsirali modrića da se ozlijedi. ![]() a i teško je bilo za igrati jučer, sparina, kristina se svako malo polijevao vodom. ![]() |
![]() |
![]() |
#4462 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015
Citiraj:
Neš si ti pobrko. Nije to bilo do sparine. To je za geloja bila audicija za Nivein novi gel za tuširanje ☺️ EDIT: http://i.imgur.com/T9l3vlh.gif looooooool
![]() |
![]() |
#4464 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() iako moram priznati da su se nesto popravili po tom pitanju, cak se ni neymar vise onako krvnicki ne bacaka kontra svih pravila fizike. svejedno cu za njih navijati u finalu. Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 14.05.2015. u 08:59. |
|
![]() |
#4465 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ove godine smo vidjeli da se par barcinih padavicara nista vise niti manje ne baca od decki iz ostalih klubova. Sirenje ruku i cvil cvil kod suca imaju svi, amdo se kunuo u engleze pa je svih 12 igraca celskog doslo do suca kad je ibra onak startao na oskaru koji je za ono prenemaganje mogao dobit oskar. Bas sam pratio malo te stvari ove godine da vidim dal sam ja slijep i subjektivni fanboj poput mirkeca ili ipak ima objektivnosti u meni, i dosao sa do zakljucka da se barca nicim ne istice, kako sa bacanjem, glumom, sucima, penalima i mahanjima. ![]() Penalona i uefalona govore ljudi koji na spomen barce ce prvo pocet pricat o 2009 iako je proslo vec 6 godina.
#4466 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma vraga svi. Bayern (zanemari Robbena) vjerojatno jedini nema padavicu. Koga su god složili u zadnjim tekmama na pod, nit je bilo prigovora sucu, nit je bilo valjanja i držanja za noge. S druge strane pak... https://www.youtube.com/watch?v=TQ36cMF6jYY
#4469 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
I to je Robben poćel prije 2 godine, dolaskom šarlatana. Prije se nije tolko bacal u 16. Mene malo smeta dok se Ribery svadi s sucem, istina i bog da dobije batina dok dribla non-stop, ali mogel bi malo živce kontrolirat, ne ko neki ljakSe iz županijske lige deračit se na suca... I nebrem sakrit zadovoljstvom prolaskom Juveta, sad sam za njih u finalu ![]() Uvijek su mi bili dragi poslje Bayerna, Ajaxa i Atletic Bilbaa. ![]() |
![]() |
![]() |
#4470 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa zanemari jer je Robben odigrao koliko tekmi u LP ove sezone? Gledaj Barcelonu i Bayern u obje tekme. Bayern je odigrao gospodski, bez prigovaranja i bacanja. A ono mahanje je bilo zbog ofsajda. Neymar je bio u ofsajdu kad je Messi dodao Suarezu. Valjda su mislili da je ostao i kod dodavanja.
|
|