|
![]() |
#2671 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Osim svjetlece LED-ice za nepostojece notifikacije, meni ponekad i zavibrira mobitel (zvuk mi je isljucen). Evo bas je sad bila ta situacija. Plava ledica + vibracija, a nigdje notifikejšna. Probat cu i ja po ovom postupku koji je opisan prije par postova.
#2674 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
E da, tvoj G2 je bio crni. Bijeli je kvalitetniji ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2676 |
Ili jesi ili nisi
|
Ma ne voli nitko, da je mi4 bio dostupan prije pola godine crn sad bi tipkao s njega. Ali kod G2 bijela bolje izgleda, otisci se ne vide a i nisam primjetio da je izgreban (jer nije). No da ne duljimo, mogao si malo vise o usporedbi softwera, pa kad stignes... Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 11.05.2015. u 22:48. |
![]() |
![]() |
#2677 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Fluidni su jednako jedan i drugi. Na S5 je Lollipop 5.0 BOD3 a na G2 je zadnji bio Lollipop 5.0.2 30E. I jedan i drugi imaju propriatery sranja koja sam ubijao nakon fleša ili factory reseta s time da Samsung ima malo više toga. Oba u leru gutaju oko 1GB RAMa +/- 100MB. Dobri su i jedan i drugi. S5 na KitKatu ne znam kakav je bio, ali G2 je bio osjetno osjetno bolji kad sam flešao Lollipop za njega. Na kitkatu sam tu i tamo primjetio da je štucnuo i trznuo. Sada na LP ni jedan ni drugi nisu imali i nemaju hiccupove. I jedina "prednost" kod G2 je bila solucija "one click roota" na Lollipopu. Na S5 još toga nema. No za sada mi ne treba. Jel te to zanimalo ili? |
![]() |
![]() |
#2679 |
Antimićanin
|
Meni ne predstavlja minus jer od Desirea ne flešam custom ROMove jer nakon njega sam imao sve uređaje sa 2 GB RAMa i svi stockovi su radili dobro. Ok, osim S3, ali njega sam kupio flešanog na custom ROM i na kraju koristio AD sa TW koji je isti kao i stock samo debloatan i prerootan i sa custom kernelom. Na XZ, XZ1, G2 i sada na S5 fakat meni nema potrebe vrtit kuhani ROM. |
![]() |
![]() |
#2680 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#2681 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2682 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da G4 ipak podržava Quick Charge, ali ne daje takav punjač u bundleu s mobitelom http://pocketnow.com/2015/05/11/lg-g4-quick-charge
#2683 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
LED bug je popravljen i mob stvarno fluidno radi.. Jedino preostaje onaj famozni LP mem-leak koji ce uskoro biti "donekle" popravljen sa Dorimanx kernelom (v1.5b) dok ne pocnu izlaziti romovi sa integriranim fix-om... Btw, trenutno imam Dorimanx 1.4b kernel s kojim se mob dosta manje grije u odnosu na stock, uz ostale beneficije koje pruza da sad ne nabrajam... Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 12.05.2015. u 13:15. |
|
![]() |
![]() |
#2684 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Bok,ovdje novi vlasnik G3 32 GB,nakon 2 godine sa Xperiom Z,malo promjene. Htjeo sam vas pitati za softver,na mobitelu je 5.0 ,verzija V20h-219-10,nije rootan nikad. Dal da ga ostavim na tome ili ?
#2686 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
To je VIP ov softver sudeći po ovom broju. |
|
![]() |
![]() |
#2687 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Ok, imam Vipov V30D na svom G2, na kojem je prisutan LED bug, koji je na kraju zadnji software, V30B? Malo sam se pogubio vise s tim oznakama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 |
Premium
|
Da,ima vodafone dvije neke aplikacije. Ali,radi mi na tmobile. Ali,koliko radim na njemu,sve glatko radi zasada,bateriju jesam sprzio brzo odkad sam ga dobio,nekih 3 i pol sata SoT sa instaliranjem svega i svacega,malo Heartstona odigrao.
#2689 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
"E" zadnji Vodafonov a "B" je zadnji OpenEU s tim da B ima neka poboljšanja naspram E. Ja vozim E (jer tad još nije bio izašao B), DorimanX-ov kernel i Xposed. Nikakvih bugova ni čudesa što ovdje spominjete. |
|
![]() |
![]() |
#2690 | |
Ili jesi ili nisi
|
Citiraj:
Šalim se, dovoljno je dobro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2692 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
G2 jos uvijek jase dobro. Meni je i Samsung S5 super, ali je skuplji pa bi izbor opet pao na G2. Pikirao sam Z3C, ali G2 za 1600 kn s folijama na sebi i 2 god gare je bio best buy. Igrao sam se i s LG Optimus G ovih dana koji sam dao staroj. Ja razliku u brzini ne vidim! Kamera, baterija i igranje igrica (kome su bitne) su sigurno losije na OG, ali fluidnost je brutalna. Tvrdio sam i dalje tvrdim da je to jedan od najboljih smarphoneova ikad po tom pitanju ![]()
#2693 |
Premium
|
Na 5.0 Lolipopu,jel mi netko moze rec na G3 jel se moze odrediti koje aplikacije/funkcije da gasi kad padne ispod 15% baterija? Ja sam nasao samo da mogu ugasit/upalit tu funkciju cuvanja energije,i staviti da se pali "odmah",na 5%,i 15%.
#2696 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Edit- prebacio na 2g i sad sve radi normalno. Moze rijesenje ![]() Zadnje izmijenjeno od: Zmaj000. 16.05.2015. u 08:37. |
|
![]() |
![]() |
#2697 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Mob mi je zapeo u TWRP, htio sam staviti ResurrectionRemix ROM, dođe do 99% i flashanje ovdje stoji..i ne miče se dalje...ne javlja nikakvu grešku ne mogu ništa, znači ne mogu prekinuti proces jer jedina tipka na koju mob reagira je power, a ona samo upali ekran nakon što twrp ode u "sleep" ima tko kakvu ideju? ![]() p.s. bio sam na stocku KK prije ovog problema |
![]() |
![]() |
#2698 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovaj G4 rastura, fotke su strava.. http://forum.xda-developers.com/g4/g...t3099772/page5 Jedino ne kužim sa OISem, http://forum.xda-developers.com/g4/g...d-ois-t3103334 al nadam se da je to softverske prirode... |
![]() |
![]() |
#2699 |
Antimićanin
|
Danas kod majke nešto čačkam po L90 a on mi ponudio V20 nešto i 800MB težak update? Jel to Lollipop? Ima li ga tko već i kako to radi. Single SIM verzija, D405n. Otvoreni uređaj, kupljen u dućanu. |
![]() |
![]() |
#2700 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Ima li netko problema s kvalitetom zvuka G2 tokom poziva? Pri normalnom pozivu glas sugovornika mi je kao da pricam preko whatsapp-a, daleko losija kvaliteta nego na starom S2. Isprobavao sam postavke za privacy keeper i voice enhancement, mijenjao 4G/3G/2G bez uspjeha. |
![]() |
![]() |
|
|