|
![]() |
#2133 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
a jesam qrac bilo je 3 ujutro a u mene hajer ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
kenova?
|
prekrsaj evidentan - alkohol i tu nema rijeci. samo pokusavam bit maksimalno bezobrazan pa probat ublazit kaznu. bilo nas je troje i fakat nas je ovaj krelac bez kape zaustavio. iza je mučao i nije progovarao a ovaj "ovlasteni"je dao broj svoje znacke i govorio da nas je on zaustavio a da je kolega vjezbenik i da nam nece dat njegove podatke. onda sam ga uhvatio maslat da su kao javni sluzbenici duzni nama na uvid dati svoje podatke ovaj je nesto muljao i petljao i onda su osli ca. sav taj govor je snimljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2137 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Maloprije sam vozio bicikl i policajac me htio zaustavit malo sam pobjegao ali ne daleko, nista bajs u gepek i ravno mup, tamo smo mali pricali ovo ono jel, i kazu 100kn sto nemam osobnu 300kn zbog voznje po nogostupu i 300kn zbog bjezanja. Rekli su doci ce kazna postom e sad nit su mi dali da ista potpisem nit da platim odma pola kazne, sta mogu ocekivat? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Premium
|
Jesam, fino smo popricali (ja sam nice guy, iako izgleda ko crocop ![]() Mislim kriv sam sve je to ok, ali et morao sam i to probat u zivotu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Premium
|
realno mogao sam im pobjeci ko od šale, al opet da me udari nesto na cesti ili potrgam bicikl, za kojeg sam se naradio... nema smisla a i nisam kriminalac ljudi potrose novce na gluposti tipa cigarete koje mrzim iz dna duse ova moja kazna ce valjd pomoc proracunu, a i policajci malo da imaju uzbudljiv dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ne vidim poantu bježanja uopće, pa nisi opljačkao banku.. No u tvom slučaju kad već imaš očitog afiniteta za bježanje, trebao si: ili pobjeć do kraja ili stat. A ti si kao malo pobjegao i onda odustao.. ![]() No dobro, znaš za drugi put. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma mislim neznam zasto, ali ja ih zaobilazim u sirokom luku iako znam da nisam nist skrivio. Bilo to na biciklu ili romobilu, autu, motoru gadi mi se nasa policija. Pravu kaznu koju skrivim cu platiti i nema problema, al daj me nemoj zlostavljat jer mi bicikl nema zvono i ako se vozim na pjesackoj zoni biciklom. Cesto sam u US i tamo kad god vidim policajca zaista i pomislim kako oni predstavljaju sigurnost i povjerenje, staneš, popričaš svi ljubazni, a ovo kod nas je lakrdija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jučer se vozim gradom i za mnom murjak na motoru s rotirkom, dopela se do mene, pogleda u mene jel sam vezan (a bio sam), ugasi rotirku i ode dalje. Naravno, pritom doveo u opasnost bar nekoliko vozila koja su dolazila iz suprotnog smjera + uzeo pješaku prednost na zebri. Fakat razmišljam o nabavci kamere za vozilo da snimim takve debile koji su u stanju ubiti sebe i druge samo radi mita od 200kn. Ništa bitno, samo hejt ![]()
![]() |
#2152 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2153 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Nisi shvatio poantu. Policija se treba pozabaviti pametnijim stvarima a ne davljenju ljudi. Proracun je takav kakav je ali je sad doslo do toga da se policija gadi vecini ljudi jer uopce ne predstavljaju ono sto trebaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Pa to je u zg svakodnevnica, al bome ih je i puna crna kronika. Ajde ak nema nigdje auta, proleti, ali ponasat se na biciklu kao da si pjesak i imas prednost - to treba kaznjavati
![]() |
#2156 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Onda je vozač auta oduzeo prednost biciklistu i kriv je. Mene je prošle jeseni baš na takvom raskrižju pokupio dečko s autom jer nije provjerio mrtvi kut i nije vidio da ja dolazim.
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Iako sumnjam da je bila biciklisticka staza, to sto je on mozda i sto si ti bio na biciklistickoj, ne sprjecava vas da vidite ima li auta. Ja osobno da bicikliram pazio bi dok orolazim po biciklistickoj zebri (kojih je malo) jer ipak sam ja na biciklu, i moze me pokupit par tona čelika, pa onda kad me stavi u kolica ili na mirogoj, đabe "imao sam prednost"
![]() |
#2158 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Drugi je par opanaka što većina vozača zaboravlja valjda na 3. stvar koja ih se uči u autoškoli - da prije svakog skretanja moraju obavezno bacit pogled preko ramena i provjeriti mrtvi kut. To je k'o da ti s autom nekom drugom autu oduzmeš prednost i on te spuca s boka i onda se ti ideš žalit da zašto vozač drugog auta nije pazio, iako ima prednost. Već 15 godina se vozam na biciklu, i uvijek, ali uvijek pazim pri svakom prelasku ceste, pruge i sl., ali reći da sam ja kriv što me pokupila budala koja je zaboravila osnove naučene u autoškoli je borderline idiotluk.
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 10.05.2015. u 19:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2159 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ko ti je reko da si kriv? govorit gluposti koje nitko nije rekao je također idiotluk. ja gledam mrtvi kut baš radi budala na biciklu (gdje nije biciklistička zebra). puno previše ih je, a da ne pričam dok hodam po centru zagreba, po trgu, koliko idiota na biciklu se zaletava i vozi slalom između pješaka pa moraju strepit da ih kreten ne zakači sa ručkom ili se zaleti u njih. Citiraj:
pa ja ko vozač auta najviše pazim na druge i predviđam njihove radnje, da to ne radim već bi imo stotinu sudara, ovak nemam nijeda u skoro 10godišnjoj karijeri
![]() |
![]() |
#2160 | |||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
I van ZG se biciklisti voze k'o ludi, tam gdje imaju i tam gdje nemaju prednosti. Ali specifično u slučaju kakav je gore na slici je vozač auta kriv, ne biciklist jbg. Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|