|
![]() |
#16681 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Gledao ja. Ne očekuj ništa previše. Za ubit vrijeme je film okej, nešto više od toga nikako. Nije ništa posebno, ako preskočiš nećeš žaliti za ničim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16682 |
Premium
|
Pogledao sinoć Babysitting. Štosan film, dobro ubijenih 80 minuta.. Najjača fora mi je onaj mali sa kapom i srednjim prstom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16683 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
http://www.imdb.com/title/tt2692904/ Pogledao ga ima par mjeseci, ovaj vikend još jednom. Jedan od boljih filmova koje sam gledao u zadnjih par godina. http://www.imdb.com/title/tt1392214/ Ne znam jesi gledao ovaj? Ako nisi, pogledaj. Zadnje izmijenjeno od: ODO. 04.05.2015. u 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16684 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16685 |
Guest
|
Pogledao Kingsmana, oduševljen sam! Pravi stripovski film! Inače uskoro u kina dolazi MAD MAX 2015, za ovo ćemo si priuštiti gold classu ![]() |
![]() |
![]() |
#16686 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Da, bas prekjucer pogledao trailer i nije mi ostavio dojam neceg obecavajuceg :/ nekako mi je to i cudno tom hardy mad max, valjda navika na gibsona u dosadasnjim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16688 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Purge Anarchy... Mozak na pašu i to je to. Meni iskreno nije bolji od prvog, kako bi rekao imdb, ali prosjek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16689 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
mogli su dat gibsona taman u mm4 i vremenski bi odgovaralo jer je u 3ci vec poceo starit tj sijediti a hardy sumnjam da moze izvesti i uopce stvoriti taj dojam koji je gibson stvorio tak da neocekujem nista posebno od toga
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16690 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Baraka, Samsara - must watch po meni za oba. Video snimke sa prikazima svih krajeva ovog našeg svijeta, naravno pomno odabrane. Obavezno gledati u HD-u.
![]() |
#16691 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16692 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
300 + Dokumentaraca ![]() 30 kategorija ...za svakog ponešto http://www.social-consciousness.com/...mentaries.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#16693 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
http://www.imdb.com/title/tt3042408/?ref_=nv_sr_1 Ako ko nije pogleda, neka baci oko.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16695 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
tjera te da kliknes...... da, mene isto iritira, ali ja kliknem pa pogledam o cemu je rijec. idealno gurnut link u url, ali to je previse posla......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16696 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16697 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16698 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Maggie (2015), Schwarzenegger i zombiji? WTF? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16699 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Uprafo rentam u videoteci. Baš tražim nešto za ugasit moždane vijuge (ono što je ostalo od njih).
![]() |
![]() |
![]() |
#16702 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
To da ako u amerika videoteka plati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16703 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sve mislim da je ovo platiš pod navodnicima. :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16705 |
~~~
|
pogledao Maggie sa Švajzenegerom posto je drama u pitanju u "zombie apokalipsi", dao bi mu solidnu 4 i mogu reci da nije los film, jer su se fokusirali na 1 familiju sa jednom zarazenom osobom i film nije "gore" tip da tu trce zombiji i kolju sve okolo nego je staložen film
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16706 |
Guest
|
It follows 2014 ,ok horror,ima potencijala, koji će nadam se, doći u nekom nastavku do izražaja. Samo da kažem da su priča i muzika carpenterovske, ali ne dovoljno da bi parirao "princu tame" ili nekom od njegovih remek djela ovog tipa na koje film najviše podsjeća. U svakom slučaju, šteta ako ovaj film neće dobiti još nastavaka, jer je grijeh ostaviti neiskorišteni potencijal, a i od horror žanra dobivamo samo smeće u zadnje vrijeme, dovoljno je vidjeti mentalno silovanje one "uklete lutke", koje još besramno reklamiraju kao "NAAAJJJstrašnije, jeeeza...", ma jedino je jezovito to da ti nisu isključili inkubator nego su ti dali titulu redatelja |
![]() |
![]() |
#16707 | |
The Zappa
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16708 |
~~~
|
kazem, nemoj ocekivati akciju nego dramu koja se vrti oko jedne familije sa zarazenom kceri (maggie) i kako se oni svi nose s tim... dok ju murija i zakon zele ehm ... likvidirati :P
![]() |
![]() |
![]() |
#16709 |
The Zappa
|
Da, odmah sam shvatio da nema "get to da choppa!" radnje, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16710 | |