|
![]() |
#1 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ajde opet pomoc:)
ovak granica=10k moje kaj sam slozio... dfi ultra d 3000+ venice gold vx dok ne bude na 3.3 250 ![]() barica 120 gigi centurion naravno nec dvd rw xerox ldc 17" 6800nu 128mb ddr3 od xfx-a(ovdje je nedoumica) i napajanje hiper 525(da da pljujte al za 700 kuna se necu bunit) ![]() sad vasi prijedlozi??? dfi vec jedan imam pa da se opet ne hebem ucenja biosa abita ![]() 3000+je opce poznato...vodeno je hladenje(3 bloka+1) ram jednostavno volim 2-2-2 ![]() hard je barica +120 samsunga coolermaster je moj znak lcd jer mi treba bas taj jer u novom stanu nemam velki stol ![]() grafa tu nesta do 1700 kuna a da je pomogucnosti 256bitna dvd rw ah znate nec je kod mene doma vec duze vrijeme ![]() hiper je ekipa iz coolermastera...pa je pouzdano prijedlozi izmjene(naglasak da je hitno...tj da sutra kupujem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Stavi X800. U optimum-u imaš ih za 1600+ Kn. (Asus, His) Znam da nema SM 3.0, ali zato ima 256 MB GDDR3. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
krivi argumenti ![]() bitno je da pise ATi ![]()
![]() |
#5 |
the luda ribetna
|
5...al prvi plavi...cekam upravo da dobim jednu posebnu serijiu(crvenu) napravljeno ih je samo par ![]() nego kolko x800 ima pajpi?ocu se morat igrat iliti modat?ne sjecam se najbolje edit ak se ne varma 12?znaci isto...pa se onda mora gore desno kod chipa radit bridge za ostalih 4?znate brijem da cu si uzet hisovu iceq ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
the luda ribetna
|
bas gledam toxic ima samo x700pro... a iceq dode prek 1900 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|