|
![]() |
#1741 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() ![]() No, uglavnom, da, to što si napisao je točno. Taj mercedes u igri je SL65.. EDIT: sad vidim što te zbunilo, onaj drugi screenshot gdje ja vozim Mercedes, nisam mislio na njega, već na GTR koji se nalazi sa lijeve strane. Zar ne vidiš da sam odmah na početku spomenuo "žuti sređeni auto" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1743 |
Premium
|
Imaš pravo, sad sam uredio screenshot i zaokružio auto na koji mislim, a u garaži mi se nalazi sređena verzija tog GTR-a, zovem ga žuti stojadin ![]() E i meni taj Feltzer/Mercedes ima jedan od najboljih zvukova, baš onako fino rezonantni na većim okretajima ![]() Evo link što sam sada pronašao vezano za aute u stvarnosti i aute u igri http://www.carscoops.com/2014/02/che...heir-real.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1746 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ali ovo nema smisla, meni je samo nestao Turismo R kojeg sam kupio kaj je najgore. Išao sam ne neku misiju i tko zna gdje je ostao, ali nema ga u garaži, nema ga u impoundu, bezveze... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Džabe si krečio!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1752 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 01.05.2015. u 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Never Forgetti
|
![]() |
#1754 |
Džabe si krečio!
|
Evo, prvi puta mi se igra crashala, tj. "zatvorila" s porukom da se neko drugi ulogirao u moj RGSC account, što je očito glupost, bug. I ništa, moram unijeti podatke i nazad se ulogirati i sve ok. Ali baš sam bio pri kraju gadne misije, sad sam izgubio volju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Premium
|
Odmori malo, dan-dva, ili igraj free roam pa nastavi opet tu misiju, polako.. Znam kako ti je.. ![]() Sa Franklinom skupljam sređene aute koje se nađu na ulici. ![]() Sa Michaelom ću skupljati tvornički sređene ali dosta rijetke modele, tipa Turismo R. A sa Trevorom namjeravam skupljati rijetke džipove i slična čudesa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja ne kontam baš ovo s dionicama, kupio one za cigarete I još neke kako me Lester savjetovao, vidim da su porasle ali ne dobivam isplatu nikakvu. To dođe samo periodički ili ja moram povuć paru nekako?
![]() |
#1757 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1758 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Ja iman oko 150k $ u dionicama s Franklinom, a sa Michaelom isto mozda 50k. BTW da li koristi iko iFruit app? EDIT: ahhaha ![]() ![]() Taman dobio Trevora ludjaka ![]() ![]() ![]() http://rsg.ms/6dc8685 EDIT2: Zanimljiva usporedba ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 02.05.2015. u 11:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jel zna netko jel se može kopirati game folder na eksterni hard pa poslije formatiranja internog harda prebaciti na njega, i naravno da radi poslije toga igra? Moram formatirati hard, a neda mi se ponovno skidati 60 gb, radi se o social club verziji s nuuvema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1765 |
Never Forgetti
|
Zar to ne ide na R* cloud?
![]() Anyway. Murica ![]()
![]() |
#1766 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne kontam ja ovo s dionicama da me hebeš.... kupio one dionice od cigareta I ostale, ko što lester rekao, dionice porasle ali kad odem na site veli "owned ništa@. Ko da nisam nista ni kupio. A svu lovu od F I M utuko u to....sad sam siroma[ak ![]()
![]() |
#1767 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() @Omerta, Whaaa, pa di si našao ovog bijelog "Mafia" classica? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Premium
|
Što se tiče dionica, nisam nažalost pozorno slušao niti čitao što mi je Lester govorio tako da se nisam obogatio na one dvije njegove misije. Ali sam svakako poslije kupio dionice od LifeInvadersa po nekih 3 dolara,a vidim da im je vrh bio cirka 70 dolara, pa sada već tjedan dana čekam da počnu rasti. Uz to sam kupio/prodao neke druge dionice, i nešto se zaradilo. Bitno je da dionice kupite kad im je cijena najniža, a po onom grafu vidite kako cijena varira. I čim se digne (ako se digne) max ili blizu maksimuma, onda prodajte. I tako sa svim dionicama koje imaju velike oscilacije u iznosima. @ Sam - neću ti to reć
![]() Što se tiče dionica, nisam nažalost pozorno slušao niti čitao što mi je Lester govorio tako da se nisam obogatio na one dvije njegove misije. Ali sam svakako poslije kupio dionice od LifeInvadersa po nekih 3 dolara,a vidim da im je vrh bio cirka 70 dolara, pa sada već tjedan dana čekam da počnu rasti. Uz to sam kupio/prodao neke druge dionice, i nešto se zaradilo. Bitno je da dionice kupite kad im je cijena najniža, a po onom grafu vidite kako cijena varira. I čim se digne (ako se digne) max ili blizu maksimuma, onda prodajte. I tako sa svim dionicama koje imaju velike oscilacije u iznosima.
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 03.05.2015. u 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
I meni se to dogodilo, na sva 3 lika sam kupio donice, ali samo na jednom su ostale na ostalima ništa, a para nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|