|
![]() |
#2491 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
http://www.gsmarena.com/lg_g4_preord...news-12092.php 500 funti u preorderu nije losa vijest s obzirom da se radi o preorderu pa mozda jos bude koja funtica manje. |
![]() |
![]() |
#2492 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2493 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2494 |
Premium
|
Zasto narucivat za 500 funti iz engleske kad ce ih za mjesec dana bit na njucsi za 3500 ili sl...? Cijena je skoro ista ko i g3 kad je izasal a on je bio oko 3500-3700 u startu na njusci, nov. To sam stavil ko okvirnu cijenu ne da se delaju sprdnje iz toga. Da imas nekog razloga ajd al nemas. |
![]() |
![]() |
#2496 |
Premium
|
Ne trzam na smajlice. Da ga vidim na cesti zgazio bi bez pardona bez obzira kakvu facu ima. Dobra je to cijena s obzirom kakav je trend u zadnje vrijeme. Moglo je i bolje al bit ce kad se to malo razradi. |
![]() |
![]() |
#2497 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
LG g4 first look: performanse i kamera http://www.gsmarena.com/lg_g4_hands_...iew-1245p3.php "It's obvious that the G4 is faster than the G3, but if it's the Samsung Galaxy S6 it's after, we're afraid, it has brought a knife to a gunfight. Perhaps it's best to wait until the handset is released internationally later in May before we pass any final judgements, but unless it grows two extra A57 cores in the meantime, we don't see it topping the charts anytime soon". |
![]() |
![]() |
#2498 |
Xulos :)
|
#2499 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2501 | |
Premium
|
Citiraj:
Stavi drugu podlogu. Na 20h se iz nekog razloga to opet skuzi na nekim podlogama. Nije bilo prije tak mada mene ne smeta jer to skuzim jednom u 100 godina. Mozes i skroz maknut slova sa desktopa (bar na Novi), ionak se to samo tamo i vidi a valjda znas kaj je koja ikona. Na sajtovima, dokumetima i sl. nisam nikad vidio taj problem. Na sivoj se to najvise kuzi. Ovi isto testiraju sve kaj me ne zanima. Da bar onda stave 3d mark ili nes da vidim kakva je grafa a ne ovu drlju od Antutua.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.04.2015. u 22:44. |
|
![]() |
![]() |
#2502 |
Premium
|
Dosao mi jucer moj G2, kupljen u vipu zaključan je , ali jos uvijek nema OTA updatea na 5.0.2 LP nego je jos uvijek 4.4.2. Vidio sam dosta njih na njuskalu, isto kupljeni u Vipu, i imaju upadte (OTA pretpostavljam). Kao da ga updateam na LP, fw je D80220h? Zadnje izmijenjeno od: srale7. 30.04.2015. u 10:21. |
![]() |
![]() |
#2504 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Čemu žurba? Nije valjda KK na G2 toliko loš da ti LP treba sad i odmah.
#2505 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2507 |
Registered User
|
Druže brko kod mene je na mobu došao D80210e-216-01, android verzija 4.2.2 Kad sam ga tek dobio, jel ti problem reci koji je službeni update na lolipop na moj mob, trenutno sam ih promijenio 3, ali volio bih znati ako ga ima, ili ako ga trebam pričekati, koji je za moj mob lolipop update? Hvala ti unaprijed. I ako može info gdje mogu provjeriti ovu informaciju. Trenutno je v30a, sinoć je stavio, jer mi ova druga dosta stopala sto je prije ovog bila. |
![]() |
![]() |
#2508 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači ovaj moj 20H nema LP updatea, tj neću ga nikad ni dočekat kao OTA? ![]() KK je odličan, sve radi savrseno, ali na LP bi trebalo biti jos i bolje, brze plus sto je dosta ljepse ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2509 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
@kvaju Kod mene je flešan V30E. To je SFR France koja je Vodafoneova mreža. Nema bloata a radi ko zmaj. Po meni najbolja baterija i fotić do sada. @srale Čudno da nema update kad je VIP verzija V30D jedna od prvih izašla. Probaj spojit na komp i preko LG Suite softvera vidit jel ima update. Ili preko IMEIja na LG firmware stranici. |
![]() |
![]() |
#2510 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidim da G4 prednjači po OISu dolazi sa 3-axis optical image stabilizer, dok G3 ima 2, znači razlike bi trebalo bit, pogotovo kod fotkanja u slabijem osvjetljenim prostorijama uz svjetlosno jak f1.8; samo me zanima kak bu se video ponašao odnosno 1080p 60fps.. Gledajući fotke koje radi G4 mogu reć da su jaaako dobre... |
![]() |
![]() |
#2511 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2514 | |
Registered User
|
Citiraj:
A kako si to provjerio odakle mi je mob? Ma najviše sam htio mjenjati jer mi je dosta bio usporio nakon nekog vremena telefon, što me je jako živciralo, a napravio sam CSE install, nakon toga opet factory reset, no nakon par dana, dosta je počeo kasniti, ono opet brzo to nekako bude, ali ne instantno kao na početku. Pa sam mislio možda da mu stavim 'orginalni' nebi li bolje bilo. |
|
![]() |
![]() |
#2516 |
Premium
|
Sve boje LG G4. Video sa detaljnim opisom. http://www.androidauthority.com/lg-g...arison-604894/ Mozda sad kocancno dode G3 na rad za update, po mogucnosti 5.1.. 20h mi nije bas nes. Malo radi super pa onda par dana sa losom baterijom pa opet super itd.. Evo i test zagrijavanja SD 808. Mislim da je kod telefona bolje slabije i stabilnije, kaj se taktova tice GPU i CPU, nego jace pa posvuda. 810 na m9 ne postize deklarirane max taktove CPU nikad. http://www.androidauthority.com/snap...g-test-605273/ Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.04.2015. u 20:44. |
![]() |
![]() |
#2518 |
Registered User
|
Syncme aplikacija? |
![]() |
![]() |
|
|