|
![]() |
#8791 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Navodno 1 dan premiuma . 2015WGNY EDIT : I ako netko slučajno nije uspio prošli tjedan, stigli novi kodovi za alienware. https://eu.alienwarearena.com/giveaw...e-key-giveaway
![]() |
#8792 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
GFPREMWOT 24h prem ![]() EDIT: S3AL clubber bio brzi ![]()
![]() |
#8793 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Hvala .. iskoristeno... i razer daje dan premiuma, ovaj 2015WGNY mislim da sam u sijecnju iskoristio tako da mi njega nije prihvatio... nisam mogao da odolim, ipak je tri dana premiuma u pitanju... a taman me krenilo s postom u WoTu... a odma prva pa muska .. ok ispala, uzmem ARL44 i odma me s T8 baci, sva sreca pa sam brz i penjem se ko divokoza... video Invite code (for new players) includes: • 7 days of Premium Account • 500 gold • T2 Premium Light Tank + garage slot 92DCM-Z3EWB-U6X5X-MHYUP-6BHP8 92DC6-FRG3X-6PWA5-EUC2A-HKXB8 92DCY-ZNYKF-9W3NX-EGP3H-RNVK9 edit nakon pol sata ili malo vise: stvarno cudna vecer, ali se nebunim, zasada 2/4, ali sam jako zadovoljan s obzirom na vikend .. E-75, finaaa ![]() i prije spavanja ![]() ![]() ajd jos 2... joj ..pa jel vikend ili nije ? nist mi jasno nije veceras... ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 25.04.2015. u 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8794 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8795 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Fina bitka ... jel moze pomoc ako tko zna ? naime nesto sam zbrcko s wotreplay video, vec sam postavio pitanje na sluzbenom forumu ... ako vam nije jasno pitajte... i skonto sam, kad sam pod gasom bolji mi je WN8 .. ali tada shebem komp na bilo koji nacin stignem
![]() |
#8797 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8798 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
jesam i to probao, ali ne pomaze, ne zeli otvarati, stvarno neznam u cemu je kvaka.. u medjuvremenu pratim veliko polufinale na Twitch ... u prvom Kazna izgublia.. steta .. kinezi ih naguzili .. HR vodi 4:2 protiv NAVI.. ma super bitke... edit: 5:2 za HR ... ja stavio 5:3 .. razocarao me malo NAVI a meni opet nist od nagrade ![]() edit: o brate mili, borba za trece mjesto, NAVI vs KAZNA .. i srusi se Wargaming sistem, ode offline na Twitchu a i kompovi pokrepavali koliko vidim... a Kazna trebala dobiti prvu rundu glatko... joj .. opet pao sistem ... (w)aljda su na WinXP... NAVI vodi 3:0 protiv Kazne... i nakon dva rusenja sistema, jednog ispadanja live prijenosa ,,, NAVI osvojio trece mjesto s 5:0 ... Kazna se ni snaci nije mogla, mislim da jucerasnji poraz od HR od 5:0 je ucinio svoje... pali su psihicki i to jako... jedva cekam finale... .. i HR pregazio kineze, 7:1 ... strasno ![]() ja stavio 7:0... opet fulao edit: A evo nakon jucerasnje pauze, krenem par da odigram, i pade mi M s ovim super brzim tenkom, jos i stock... sto reci... gledam xvm i kontam gubimo garant... pa ja fino kao prava siemka, lopatu u ruke, pa kopaj rovove za ukopavanje tenka.. i isplatilo se ... za danas dosta... video
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 27.04.2015. u 17:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8801 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja sam ga ugrabio na vrijeme! Jel moguce da ovaj MM toliko namjesten kad mi treba tenk za misiju? Moram ubit 2 hevija veceg tira od mene i nema sanse Igram sa t-25,cromwelom i centurionom pa to je strava svaka druga partija jedina devetka ili 3 devetke po timu naravno jedan ili nijedan hevi. Cromwell tu itamo baci koju sedmicu ali nikako da se poklopi,do sada nisam nikad toliko igrao u top tier da je to strasno :S polako odustajem od forsiranja pa kad bude sta da radim :S ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8804 |
Vozi Miškoooo!!!
|
![]() |
#8805 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#8810 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Evo radi sad, probao par s WZ-111, neznam dal da ga volim ili mrzim, 3810 blokirane stete... 131k ciste zarade a i M pao, konacno i s njim... a poginuo sam kao najveci njubek ... video .. sva sreca pa jedan raspolozen, ostali stoje, utapaju se... ono mislim...
![]() |
#8812 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8813 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ovaj MM me bas voli, djeca dosla iz skole pa upalila WoT... sve u svemu... neznam dal da se smijem ili placem... ali ostati ziv ponekad isto nije lose... glup-gluplji-najgluplji gaze li nas gaze .. jos mi malo fali do su-122-54, vidim da je 30% na akciji .. pa cu taj milion nekako veceras da izguram ... nadam se
![]() |
#8814 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#8816 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8817 |
Does youer dewg byte?
|
Neću da čujem da mi netko protiv Centa priča. ![]() Za razliku od Conqa kojem sam na jedvite jade sa 20% W/R teškom mukom (sa top gunom) uspio dići na nestabilnih 47%, sa Centom sam uredno na 55%, plus kaj je igra vrlo često nekako ugodna. Ne mogu to objasniti, jedno kad vam tenkić sjedne. 75% hit rate, 1900WN8 s njim prosječno nakon 130 borbi. Jednako tako me ugodno iznenadio T-34-85, osim kaj sam s njim prešao i 2100 WN8, a za njega sam mislio da je ispodprosječan tenk, i nikako se natjerati nastaviti T-34 liniju. http://wotreplays.eu/site/1833290#ka...nturion_mk_7_1
![]() |
#8818 |
Does youer dewg byte?
|
![]() |
#8820 |
Guest
|
Hej, ekipa ![]() Vratio se opet nakon podosta vremena, u WoWP-u sve osim jedne grane izgrindao do "osmica" a tu nastupa pustoš, jednostavno nema dovoljno protivnika ![]() Šuška se da će slijedeći patch popunjavati sa botovima, eto dokle je došlo... Vidim noviteta ima ![]() ![]() Uglavnom, guštam opet u WoT-u, nove mape, podebljao sam se za par tenkova (nisam dugo, pa...) ![]() AMX CDC me ugodno iznenadio, odličan tenk, jako podsjeća na FCM, a kako sam njega volio, onda možda i nije neko iznenađenje (igram ih slično, druga linija, snajper pa pred kraj tek jurim okolo za skalpovima). Vidim ljudi masovno plaču za ammorack-ovima, ja nisam primjetio. Ono što vidim je ono što sam i očekivao: čitav tenk je jedan veliki weakspot, kada te šusnu- šusnuli su te, prati HP bar, vozi dok ide, nema gratisa (bounce), nema bonusa... i to je to ![]() AMX 13 57 GF...iako nikada nisam bio dobar u tim malim jurilicama autoloaderima (ne leži mi baš taj stil igre) zabavan je, to definitivno...zarada i nije neka, ali je OK za popeglati koji skill na regularcima. Heh, zabavljam se opet, bez imperativa i živciranja, i to je najvažnije ![]() Vidimo se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|