Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 26.04.2015., 13:51   #5611
fora
Registered User

fora's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Pa i u tom slučaju je super prilika.
4% slabiji hardware i malo slabija kamera za 43% manje dolara.
Ne vjerujem baš da je Lenovo toliko slabija firma od Xiaomia.
fora je offline  
Staro 26.04.2015., 14:52   #5612
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Koji je smisao tih benchmarka i usporedbe sa normalnim mobitelima? Netko stvarno misli da je taj Lenovo bolji od ijednog nabrojanog?

Koliko je to kuna u konacnici za taj mobitel da ga cini super prilikom u usporedbi sa SGS4 i Lg G2 (dakle novi sa dvogodisnjom garancijom 1500-1800kn).

Offtopic je, ali kad se već usporedjuju u glupostima kakvi su benchevi onda moze i usporedba cijenom...
goran1985 je offline  
Staro 26.04.2015., 14:55   #5613
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
A koji je od nabrojanih dual sim?
Mogu i 2 G3 dobiti za novce tog Lenova, ali radije cu nositi jednog Lenova nego 2 G3a.
i kupuju skupe lance

Srdan je offline  
Staro 26.04.2015., 19:24   #5614
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor fora Pregled postova
Pa i u tom slučaju je super prilika.
4% slabiji hardware i malo slabija kamera za 43% manje dolara.
Ne vjerujem baš da je Lenovo toliko slabija firma od Xiaomia.
Ja više neću lenovo, uvijek je dosta skup a nešta im je ispod prosječno za cijenu, ili je ekran manje rezolucije, ili pak nema gorilu, ili sve ima ali je kamera lošija itd... Uvijek na nečemu šparaju a imaju povelike cijene. Meizu sa druge strane ima veću cijenu ali kod njih je i sve na svom mjestu. Sa ovim m1 note sam definitivno postao meizu fan.

Citiraj:
Autor Srdan Pregled postova
A koji je od nabrojanih dual sim?
Mogu i 2 G3 dobiti za novce tog Lenova, ali radije cu nositi jednog Lenova nego 2 G3a.
G3 je odličan uređaj i dosta viši rang od 200$ kineza ukupno gledajući, a dual sim nekom treba, nekom ne.

Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 26.04.2015. u 19:29.
de.fang je offline  
Staro 26.04.2015., 19:24   #5615
goran1985
Ili jesi ili nisi

*hit, uvijek to zaboravim jer mi ne treba. Mada imaju i oni dual simove ali puno skuplje.

Igra li ikome ovaj dual sim adapter?
goran1985 je offline  
Staro 26.04.2015., 20:16   #5616
tutom
Registered User

Datum registracije: May 2014
@de.fang daj malo o tcl... Rekao si da je kamera osrednja, jel stvarno losa ili je solidna? Treba novi rom, a kako ostalo?
tutom je offline  
Staro 26.04.2015., 20:30   #5617
CyberDemonVZ
Premium
Moj komp

CyberDemonVZ's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Smile

Na GearBestu je ona kamerica SJ5000 s čipom iz GoPro na akciji, a ne vidim da ima bilo kakva slična tema, vezana uz ostalu robu iz kineskih dućana :/
Stavit ću ovdje, pa brišite ako mi ovo nije bio dobar potez.
http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_124334.html
Code: SJ5P
Spušteno za skoro 100 kuna

EDIT: Dolazi sa svim dodacimo osim ovog, a to sam vidio da koristi puno vozača:
http://www.gearbest.com/photography-...pp_140003.html

Zadnje izmijenjeno od: CyberDemonVZ. 27.04.2015. u 14:40.
CyberDemonVZ je offline  
Staro 26.04.2015., 21:00   #5618
fora
Registered User

fora's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Koji je smisao tih benchmarka i usporedbe sa normalnim mobitelima?
Smisao benchmarka je mjerenje brzine hardware-a. Ne znam što si mislio pod "normalnim mobitelima".

Netko stvarno misli da je taj Lenovo bolji od ijednog nabrojanog?
Kako da znam tko što misli? Ja mislim da je za dosta manje novaca blizu nabrojanih.

Koliko je to kuna u konacnici za taj mobitel da ga cini super prilikom u usporedbi sa SGS4 i Lg G2 (dakle novi sa dvogodisnjom garancijom 1500-1800kn).
Ako ti se neda računati - 1336kn. Uzgred, nikada ne bih kupio mobitel za toliko novaca (1800kn) preko njuškala.

Offtopic je, ali kad se već usporedjuju u glupostima kakvi su benchevi onda moze i usporedba cijenom...

Nije offtopic, forum je o kineskim mobitelima, pa valjda i o isplativosti istih u odnosu na domaću ponudu
Što se tiče G2, sve je super (sa cutom romom), ali fali mi microsd. Mislim da više ne kupujem mobitele bez proširive memorije.
Svaka čast i cloudu i microusb stickovima, to nije to.
fora je offline  
Staro 26.04.2015., 21:35   #5619
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Koji je smisao tih benchmarka i usporedbe sa normalnim mobitelima? Netko stvarno misli da je taj Lenovo bolji od ijednog nabrojanog?

Preneseni su rezultati benchmarka. U rezultatima je navedena usporedba s drugim, poznatijim uređajima. Rijetke su recenzije bez benchmarka pa onda valjda nekoga i zanimaju ta mjerenja.
Gdje si vidio da piše da je taj Lenovo bolji od navedenih uređaja? Piše da je
imao bolje rezultate u pojedinom testu. Zašto testovi ne navode rezultate iz androida 5.0 ne znam. Valjda daju nekakav prosjek dosadašnjih testiranja.

K3 Note uopće nije super prilika. Pa ne možeš se na osnovu testova odlučiti na kupovinu mobitela. Riječ je o solidnom mobitelu po solidnoj cijeni.

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline  
Staro 26.04.2015., 21:46   #5620
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Citiraj:
Autor de.fang14 Pregled postova
G3 je odličan uređaj i dosta viši rang od 200$ kineza ukupno gledajući
Zato sam ga i naveo umjesto G2 u nadi da ću izbjeći ovakav komentar.
i kupuju skupe lance

Srdan je offline  
Staro 26.04.2015., 21:51   #5621
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Citiraj:
Autor tutom Pregled postova
@de.fang daj malo o tcl... Rekao si da je kamera osrednja, jel stvarno losa ili je solidna? Treba novi rom, a kako ostalo?
Solidna kamera, par primjera:

Ekran vrlo dobar, kristalno čist, mobitel izgleda vrlo kvalitetno:

Hw platforma je malo zastarjela ali sve radi, nasprem meizu m1 note je spor ali tko ne zna za bolje...njemu će biti super.

Za cijenu od 100$ zbilja dobar mobitel i preporuka za kupnju.

Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 26.04.2015. u 21:57.
de.fang je offline  
Staro 26.04.2015., 22:17   #5622
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Citiraj:
Autor CyberDemonVZ Pregled postova
Na GearBestu je ona kamerica SJ5000 s čipom iz GoPro na akciji, a ne vidim da ima bilo kakva slična tema, vezana uz ostalu robu iz kineskih dućana :/
Stavit ću ovdje, pa brišite ako mi ovo nije bio dobar potez.
http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_124334.html
Code: SJ5P
Spušteno za skoro 100 kuna
Ovo i nije nešto isplativo - kada državi patiš davanja izađe te 250kn manje od Garminovog Virb Elite-a kod nas u trgovini.
i kupuju skupe lance

Srdan je offline  
Staro 27.04.2015., 08:15   #5623
CyberDemonVZ
Premium
Moj komp

CyberDemonVZ's Avatar

Citiraj:
Autor Srdan Pregled postova
Ovo i nije nešto isplativo - kada državi patiš davanja izađe te 250kn manje od Garminovog Virb Elite-a kod nas u trgovini.
Vidiš, za njega uopće ne znam.
Za ovaj SJ5000 sam čuo na puno mjesta jer ide do 30m dubine, lagan je i ide na quadcoptere, ima wifi prenos slike na mob, kompatibilan sa GoPro opremom... Uglavnom ko GoPro, za puuno manje love.

Garminov ima slične mogućnosti?
CyberDemonVZ je offline  
Staro 27.04.2015., 08:40   #5624
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

http://www.dcrainmaker.com/2013/12/g...th-review.html
Ovdje sve piše, nešto od toga ne, ali realno može dosta više. Nedavno joj je pala cijena za 800tinjak kuna, prije toga sam birao između nje i GoProa i uzeo sam nju, nisam niti na sekundu požalio.
Usput imati isti senzor ne znači imati istu kameru, pogledaj samo kineske mobitele.

https://youtu.be/wSf_Il0JL8M

Evo i moj video, kvaliteta neuploadanog videa je puno bolja jer je Youtube dosta srezao bitrate. Najbolje se vidi po ćukicama koje nemaju veze s videom iz kamere već su dodane Garminovim video editorom i trebale bi u svakom trenu biti savršeno oštre.
https://youtu.be/MROKb8oKgfA
i kupuju skupe lance

Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 27.04.2015. u 13:25.
Srdan je offline  
Staro 27.04.2015., 13:21   #5625
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
TCL s720

Citiraj:
Autor de.fang14 Pregled postova
Solidna kamera, par primjera:
Ekran vrlo dobar, kristalno čist, mobitel izgleda vrlo kvalitetno:

Hw platforma je malo zastarjela ali sve radi, nasprem meizu m1 note je spor ali tko ne zna za bolje...njemu će biti super.

Za cijenu od 100$ zbilja dobar mobitel i preporuka za kupnju.
Moram reagirati vezano za TCL s720, imao sam ga priliku koristiti od petka do danas i zaključak je... odron-izbjegavati.
Uređaj harverski nije loš, sve je ok sklepano i funkcionira. Ima mali lag naspram npr. coolpada, nemam pojma zašto jer proc je isti, ali vidljiva je razlika.
Ono gdje puca je softver, totalna zbrka sa ROM'ovima, na svakom od njih nešto radi, nešto ne radi. Postoji root ali na kineskom, a recovery ima probleme sa touchom. Nema hrvatski jezik. GPS varira od NE RADI do raznih fixeva, pa kao radi. Google apse nema pa je potrebno kemijanje da ih dobijete gore. Doći do službenog roma je gotovo nemoguće, nekoliko verzija kruži ali potpuno je nejasno koja je službena TCL-ova, a koje su kuhane.
Ako skidate kuhane romove koji se večinom upucavaju preko SP Flash_Tool'sa gotovo sigurno će unutra biti neispravan scatter file.

Kamera nula bodova, ista kao na bilo kojem lowend kinezu unatrag dvije godine.

Moj savjet je definitivno izbjegavati.
GoodLooker je offline  
Staro 27.04.2015., 14:27   #5626
CyberDemonVZ
Premium
Moj komp

CyberDemonVZ's Avatar

Bilo je razgovora o GIONEE ELIFE E7
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_149748.html
Kod za popust: GEE7
$159.98
CyberDemonVZ je offline  
Staro 27.04.2015., 15:28   #5627
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Evo kad se već spominju phableti za nisku cijenu moram reć da me Maxon X3 oduševio, koristim ga već par dana i nemam zamjerke.

5,7" HD OGS ekran koji je stvarno vrhunski.
Čak ni ovi moji strašni pikselolozi ne mogu pogodit je HD ili FHD...
Ima neku BLUovu tehnologiju, BLU Nex Lens i BLU Infinite View.
Boje su fenomenalne, duboka crna, 10 point multitouch a panel bi trebao biti LG.
Naravno presvučen je i Gorillom.

Ovaj model s 2GB rama i 32GB roma ima 6589T procesor tj 4x1,5GHz a ne obični 6589 (4x1,2GHz) kako navode selleri.

Što je nabitnije mob je softwerski bezprijekoran, sve radi, GPS hvata u roku 2 sekunde, ima notification light, osvjetljene tipke ispod ekrana i jako je fluidan.

Senzor kamere je Sony IMX135 13MPx ali bi slike mogle bit i bolje.
Sviđa mi se što ima uzastopno okidanje do 99 slika u punoj rezoluciji.

Navodno je ovaj Maxon korejac a ne kinez i zauzima 3. mjesto u Koreji nakon Samya i LGa.

Ovaj model je s kraja 2013. i onda se radilo o high end uređaju.
Čak je i izrada vrlo dobra a stražnja ploha (gdje je logo) je aluminijska.

Par slika s kamerom:

Staro 27.04.2015., 15:34   #5628
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Moram reagirati vezano za TCL s720, imao sam ga priliku koristiti od petka do danas i zaključak je... odron-izbjegavati.
Uređaj harverski nije loš, sve je ok sklepano i funkcionira. Ima mali lag naspram npr. coolpada, nemam pojma zašto jer proc je isti, ali vidljiva je razlika.

... Nema hrvatski jezik. ...Google apse nema pa je potrebno kemijanje da ih dobijete gore. ...
Ispravio bih ja još toga da znam detalje ali evo par komentara na ono što znam i što je lako saznati jer su informacije vrlo dostupne:

Coolpad je tvrtka a ne mobitel. Ako si mislio na F1 8297w, procesor nikako nije isti a ni RAM. Oba su slabija pa je normalno i da je rad na slabijem uređaju vidljivo sporiji.
Ako si mislio na F1 Plus, opet procesor nije isti.

Mobitel ima hrvatski jezik zahvaljujući Gajčetu.
Google aplikacije se jednostavno instaliraju na mobitel. Odabereš verziju prema verziji androida i flešaš. Posao od 5 minuta (ili više - za one s modemskom vezom).

Jedina prava primjedba je kamera koja je vidno ispod prosjeka. Dakle, nije OK nego je upotrebljiva jedino za informativne makro snimke i za izradu avatar sličica

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline  
Staro 27.04.2015., 16:38   #5629
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Ima li išta od 100 dolara, da radi a da nije preko 5incha
pokra89 je offline  
Staro 27.04.2015., 17:16   #5630
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Možda ovaj?
gil je offline  
Staro 27.04.2015., 18:30   #5631
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Da ne bi ljudi s foruma ostali u uvjerenju da si rekao potpunu istinu u vezi mobitela TCL S720, ispravljam par
pogrešnih a vjerojatno dobronamjernih tvrdnji:

- Ima mali lag naspram npr. coolpada, nemam pojma zašto jer proc je isti - Netočno!
MTK6592 i MTK6592M su različiti procesori a osim toga znamo da procesor nije jedini
faktor koji određuje fluidnost korištenja UI-ja. (Taj coolpad ima 2x više RAM-a)

- Do službenog roma je gotovo nemoguće doći - Netočno!
Službeni rom je Lewa a do njega se dolazi downloadom nadogradnji (mislim da su izašle 3-4 do sada).
Download je ovdje

- Nekoliko verzija (softvera) kruži ali potpuno
je nejasno koja je službena TCL-ova, a koje su kuhane
- Netočno!
Do službenog softvera se dolazi downloadom nadogradnji.
Download je ovdje

- Root je kineski - Netočno!
Lewa ima sučelje na engleskom. Ne znam za S720, ali u svim Lewa
romovima koje sam koristio na 5-6 mobitela ima opcija za uključenje root dozvola. Kao na MIUI-ju.
Sučelje je, normalno, isto na engleskom.
Postoji nekoliko kineskih programa za root od kojih neki
imaju sučelje opet na engleskom.
Ako treba, tu je poznati SuperSu (na engleskom) koji se može flešati kroz recovery (na engleskom).

- Custom recovery je bugovit - Netočno!
Ima posve funkcionalan TWRP recovery. Osim njega tu su i savršeni
CWM recovery, Carliv touch recovery i Philz recovery

- GPS ne radi ili kao da radi - Netočno!
GPS radi. Nije točno da ne radi a nije točno ni da "kao da radi"

Imati višegodišnji staž na temi o kineskim mobitelima i žugati kad se pojavi potreba za pronalaskom službenog roma i par standardnih kineskih kerefeka je...

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 30.04.2015. u 16:26.
Dakok je offline  
Staro 27.04.2015., 18:36   #5632
bodija
Registered User

bodija's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Thumbs up

Citiraj:
Autor gil Pregled postova
Možda ovaj?
Nije loše... pogotovo za tu lovu. Mana ,rezolucija ekrana 480x854 na 5" (196 ppi). Ove druge karakteristike u skladu su sa cijenom .
bodija je offline  
Staro 27.04.2015., 19:59   #5633
ariari
Registered User

Datum registracije: Nov 2014
Citiraj:
Autor bodija Pregled postova
Nije loše... pogotovo za tu lovu. Mana ,rezolucija ekrana 480x854 na 5" (196 ppi). Ove druge karakteristike u skladu su sa cijenom .
Je li taj mobitel u VIP-u dual sim? Na gsmareni je, ali u VIP-u nisam vidio dual sim modele.
ariari je offline  
Staro 27.04.2015., 20:31   #5634
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor ariari Pregled postova
Je li taj mobitel u VIP-u dual sim? Na gsmareni je, ali u VIP-u nisam vidio dual sim modele.
Koliko čitam na vipovom forumu nije dual sim, a mane su mu za sad po pisanju korisnika loša baterija i loš ekran. E sad koliko loše ne znam jer ga nisam koristio.
gil je offline  
Staro 27.04.2015., 21:06   #5635
Markos
Premium
Moj komp

Markos's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Preporučite mi mob da je do recimo neznam 800kn plus poštarina,carina i sve,bio bi jako zahvalan
Markos je offline  
Staro 27.04.2015., 21:11   #5636
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
A gle, realno, Meizu je top kinez. Glavne mane su mu taj zadnji poklopac (ali to je sad kao trend pa je upitno da je mana u pitanju), softver te loš prijam signala. Sve ostalo je zbilja top notch i odaje dojam puno skupljeg mobitela. Zbilja, za te pare boljeg se ne može naći. A to ti veli glavni pljuvač kineza na balkanu.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 27.04.2015., 21:27   #5637
goran1985
Ili jesi ili nisi

Guls, ja bi ipak rekao da mu je mana cijena. Garancija takodjer.
Prije godinu i pol sam i ja dao 2000kn za kineza (ne znam jel Oppo i kvalitetniji od Meizu, nek netko kaze tko bolje prati) sa dvi godine EU garancije i puno je to...
Puno si vec mana nabrojao za te pare. Koliko si ga ti platio kod nas, promaklo mi je?
goran1985 je offline  
Staro 27.04.2015., 21:32   #5638
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Evo samo da se javin da je moj A8 A806 prducnuo, mrtav, skoro skorz, ima nekih sitnih znakova zivota al nista pametno(zacudo se moze flashat i dalje, i upalit do boot menua, ponekad). A nije mi nikad niti ispao(sta je cudno jer mi je prosli A800 ispa bar 50 puta)

Sad uprao pregovaram sa adelom iz To2C jer je kupljen prije manje od god dana
OuttaControl je offline  
Staro 27.04.2015., 21:45   #5639
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Prije godinu i pol sam i ja dao 2000kn za kineza (ne znam jel Oppo i kvalitetniji od Meizu, nek netko kaze tko bolje prati) sa dvi godine EU garancije i puno je to...
Puno si vec mana nabrojao za te pare. Koliko si ga ti platio kod nas, promaklo mi je?
Kod nas košta 1800kn+PDV preko 'angara punoljetnog (sinonim za dućan, čisto da ne reklamiram). Meni je to prihvatljiva cijena kada vidim kakva smeća se prodaju u tom rangu.

Razumijem da ekipa kupuje taj uređaj vani, ebiga, snalaze se kako znaju, 150-200$ su cifre koliko sam shvatio i to je zbilja pljuga lova. No, to ipak ne mogu navesti kao cijenu tog uređaja jer po mom iskustvu garancija vani je pure luck. A to mi je potvrdio i čiča iz angara koji veli da muku muči s tim jamstvima. Čak mi je ispričao i jednu anegdotu sa Zopom na što sam se slatko nasmijao

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 27.04.2015., 21:51   #5640
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Citiraj:
moze pitanje, koristio si meizu m1 ili samo trkeljas ? meizu je itekakv brand a ne neki jeftinjak. cijena mu je prednost za ono sto nudi jer kosta 1600kn, (vratili pdv) barem je mene izasao toliko. I dalje tvrdim da za tu lovu nema boljeg mobitela.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na