|
![]() |
#5581 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#5583 |
Registered User
|
Netko je spomenuo da mu je stigao Lenovo K3 Note. Može li kakav korisnički osvrt? |
![]() |
![]() |
#5584 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 24.04.2015. u 12:37. |
![]() |
![]() |
#5586 |
Registrirao User
|
Outdated dizajn? Ne znam, teško je ocijeniti dizajn mobitela na osnovu slika. Tek kad imaš direktan kontakt s proizvodom možeš vidjeti o čemu je riječ. Siguran sam da Meizu Note uživo izgleda vrhunski iako bi se po slikama reklo da je riječ o pomodnom jeftikaneru ![]() ![]() ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#5588 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Bez brige, i uživo je takav. Polikarbonat odaje dojam jeftikanera, s koje god strane ga okreneš. Jedino ekran, onako glomazan i crn s led notifikacijom na home tipki daje, onako, baš skup dojam.
#5589 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
To je sad trend, zaobljeni plastični poklopac u bojama koji pokriva zadnju i bočne stranice. Meni ovaj K3 izgleda dobro. |
![]() |
![]() |
#5590 |
Registrirao User
|
Jest, stvarno je goodlooker ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#5591 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
![]() ![]() Sto se tice baterije svakako ga je punit svaku vecer pa tako da to moze proci . Slike nisam upratio da su bas ocajne al onako ne lose na prvu sta ja znam bar po danu ove sto su ispale ![]() https://plus.google.com/photos/+s7yl...49209829280833 Zadnje izmijenjeno od: SlIx. 24.04.2015. u 18:51. Razlog: slike |
|
![]() |
![]() |
#5592 | |
Registered User
|
Citiraj:
Moram se preko vikenda odlučiti isplati li ga se kupiti. Konkretno, kakav je u odnosu na LG G2? (naravno, tvoja subjektivna procjena) Još kad bi probao snimiti nešto u slabijim svjetlosnim uvjetima i provjeriti framerate... |
|
![]() |
![]() |
#5593 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Meni zaobljen poklopac baterije puno bolje leži u ruci. Recimo Coolpad 7320 mi je naspram Moto G2 u ruci kao komad šperploče. Aj super da je crni ekran, to mi je super na trenutnoj Motoroli. ![]()
![]() |
#5594 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5595 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Došao mi tcl s720 danas, prvi dojam pozitivan, osim firmware-a koji je banana, treba staviti custom rom i onda je mob odličan za 100$. Tko hoće jefitini 5,5" mob i nije mu problem se malo poigrati sa romovima, svakako preporuke. Kamera je osrednja. Dobro radi sa nubia camerom.
#5596 |
Registered User
|
Moj je još na carini. Ako nađeš neki dobar rom a da ima hrvatski (obavezno), napiši upute, što/kako/odakle. |
![]() |
![]() |
#5597 |
Registered User
|
Zopo zp 980 c2
Da li ima netko za prodati/pokloniti lcd display za zopo zp980 c2, ili ako netko ima iz splita da naručuje iz vanka neka mi se javi u inbox za dogovor? |
![]() |
![]() |
#5598 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
@fora ja sam uvijek na engleskom pa ako ti to nije problem svakako ovaj rom (originalna lewa za tcl): https://drive.google.com/file/d/0BzP...cjg/view?pli=1 Rootaš i staviš mobile uncle i preko njega recimo cwm, bootaš u recovery i sa sd kartice staviš rom koji sam linkao. Ima nešto kine u njemu, tipa update i sl. mizerno zbilja, a radi odlično. imaš preko 30 strana na telekineza forumu o ovom mob-u.
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 25.04.2015. u 15:08. |
![]() |
![]() |
#5599 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Sam sa sobom razgovaraš? ![]() |
![]() |
![]() |
#5600 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
#5601 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#5602 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5603 |
Registrirao User
|
Da ne kvotam sad poruke iznad evo đuture odgovori: Radi li insurance na pandi? Znam da ide na coolicool i još jednoj trgovini. Volume tipke normalno rade na k3 note. Ne znam kakav je točno g2 ali znam da je kamera bolja nego na note. Snimit ću kasnije nešto u škurici pa ćemo vidjet fps. Mislim da svi noviji (posljednjih godinu dana) "kinezi" iznad oko 100 USD već imaju sloj kaljenog stakla na površini ekrana pa je Gorilla Glass samo stvar nešto veće žilavosti a što se ogrebotina tiče, sigurno nema problema. Zanimljivo je da po slikama prednjice na netu k3 note ima sivi ekran ali ovo što vidim u rukama je crno, siv je onaj npr. u lenovo a806. Nije mi jasno kako, valjda je uslikavan neki preproduction model? Za tcl s720 imamo lika iz makedonije pod nickom gajche, odlično prilagođava romove i rado će pomoći kad što zapne. Za k3 note sam pripremio upute za root i cwm te postavljanje google aplikacija na mobitel. Sve provjereno. Malo je bilo informacija jer je riječ o novom mobitelu s mtk6752 čipsetom i androidom 5.0. Postoji i multilanguage rom.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 25.04.2015. u 15:58. |
![]() |
![]() |
#5605 | |
Registered User
|
Citiraj:
Što se tiče pande, prije par mjeseci kad su tek uveli customs insurance, kupio sam jedan mobitel sa 5% insurance i uredno su vratili. Dva tjedna poslije sam uzeo još jedan, s tim što su podigli na 10% CI. Sve uredno vraćeno. Kad su digli na 20% cijene više nije imalo smisla. Jučer sam vidio da je opet 10% za HR, a LENOVO K3 Note je na akciji za 170$. Što sve skupa čini dobar deal. Za K3 Note sam pročitao sve što se može naći na netu, ali bi mi ipak recenzija znalca tvog kalibra bila presudna. |
|
![]() |
![]() |
#5606 |
Registrirao User
|
Nemoj me toliko hvalit, sad ću morat pisat recenziju mjesec dana da opravdam očekivanja ![]() Upute za CWM, root i Gappse su gotove ![]() Par detalja sa testova za K3 Note: (u zagradama su uređaji s lošijim rezultatima)
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 25.04.2015. u 20:34. |
![]() |
![]() |
#5609 |
Registrirao User
|
Normalno, svi znamo kako to ide. Ovo su samo rezultati testova i usporedbe koje sam dobio. I još jedan detalj koji sam ispustio. U usporedbama su benchmark aplikacije naznačile da je riječ o KK verzijama softvera na spomenutim mobitelima a K3 Note je na lollipopu. ![]() Sve skupa i u svakom slučaju mobitel po snazi nije daleko od općepoznatih "pila" a i ne grije se nešto...
![]() |
![]() |
|
|