|
![]() |
#1471 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema potrebe stavljat slike i pričat o likovi, misijama.. mislim čemu to? Igrajte i pričajte općenito.. EDIT: nisam prošao te misije jer guštam polako i istražujem bla bla. Tek sam Majkla otključao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Nego primjetio sam kako su mi se kod Franklina pojavila oružja koja nisam uopće kupovao niti išta, imao pištolj i kupio shotgun, a sada imam i kalaš i micro SMG...ne kontam u čemu je caka, jel likovi kada se ne igra s njima nabave oružje, jesam riješio neku misiju koja daje to ili šta? Daleko od toga da je na odmetarsenal ali me zanima kako sam dobio to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Premium
|
Pa prešao si neku misiju/free roam gdje si se napucavao sa nekim tko je imao to oružje, prošao si uz ubijenog lika i pokupio oružje ![]() Ja upravo spremio u garažu bicikl. Baš je fora vozit, može se i skakat, cooool ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni igra nije nista posebno, nakon 25% i 12tak sati. Cak mi lagano postaje dosadna al mozda se to pokrene sa nekom dobrom misijom. Sreca pa ima puno zabavnih sadrzaja. Pobrali su puno fora iz filmova i drugih igri i dobro ih upakirali tak da mi je to simpaticno. Volio bi malo vecu mapu, brze aute, vise zgrada u koje se moze uc. Htio bi da likovi nebudu cas ubojice i ludaci pa onda imaju one njihove spike u voznji itd.. Misije mi variraju od odlicnih do dosadnih i bezveznih. Dobra je igra al ne bas tak dobra, meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Premium
|
Pa mapa je velika, kud ćeš veću. Zar nije ovo najveća mapa do sada? Guštajte u igri, ima toliko sitnih stvari u svakom pogledu i na svakom koraku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Uzeo četvorku za siću, pa će petica malo pričekat...nego...čitao malo usporedbe i kažu da je u četvorci bolja, duža i mračnija priča, uvjerljiviji likovi (Nico i negativci), bolja glazba (radio stanice), uvjerljivija fizika vožnje i realna oštećenja te više interijera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Premium
|
Četvorka je meni bio takav poluproizvod da je to nevjerovatno. Niti priča, niti gameplay. Ništa se zapravo nije moglo radit, ono totalno mi nije u dobrom sjećanju. GTA 5 je San Andreas sa većom mapom, naravno boljnom grafikom, hrpom detalja i još boljim gameplayom. Oštećenja su mi ovdje odlična, bolje od toga uopće nisu potrebna. Vidi se i najmanja ogrebotina a isto tako auto se može uništiti do kraja. Saviju se gume/felge, ne može više voziti, eksplodira bla bla. Fizika vožnje u četvorci je bila smješna, auti su se naginjali kao da su samo na nekim dugačkim šuštama. Ovdje je taman.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | ||
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
tiki
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Koliko se sjećam EFLC je bio igriv (ne dosadan), za razliku od izvornog GTA 4. On topic, GTA 5 mi nekim čudom radi tečno sa high texturama iako nemam 2gb vram. Zasad nisam previše impresioniran s obzirom da je Watchdogs (uz mod) imao naizgled bolju grafiku i pritom koristio manje resursa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Premium
|
Bome ja sam ih primjetio dosta, čak znaju bit parkirani negdje random i vidiš kako lik odmara sa strane i puši cigaru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Kupio, skinuo i pokrenuo. Nevjerojatno. Ubio sam pet sati na vozikanje i strip club ![]() Žena će me ubiti kad skuži da imam novu igru ![]() Interesantno, dobro radi iako je na eyefinityu. Nisam uopće dirao postavke, ono, auto sve. Svijet bolesno dobro izgleda, a što se tiče papana, ima ih ko pljeve. Kad god napravim sranje, eto ih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Grafiku nisam al CPU je clockan. Temperature ne prelaze 60 (Vodeno na cpu i accelero na grafickoj). Logove san nasa u My documents/rockstar ima pun k errora...tako da cu morat malo detaljnije googlat kad uvatim vremena. I dalje me brine sta je cpu konstantno na 100% bez obzira na postavke. Nadam se nekom patchu uskoro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() Najjace misije u cijelom GTA5. Totalni troll igraca,
![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 20.04.2015. u 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |