|
![]() |
#3391 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3392 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3393 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ak je napredak usporiti igru i kao kroz labirint doći do gola, nakon igre gdje se do gola dolazilo u 3-4 dodira i to atraktivnom igrom, onda se mogu složiti da je napredak. Igraju efikasno, ali ne više atraktivno i previše ovise o pojedincima
#3394 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
lel nije uništio ili unazadio, pa kako nije od onakve igre kad su Barcu isprašili sa 7-0 napravi ovu koja nije ni sjena te Jupp-ove. Evo još malo good guy Gvardiole: https://www.youtube.com/watch?v=XzryUM27xFg ![]() |
![]() |
![]() |
#3395 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Uništio je: 1) atraktivnost 2) kontre/polukontre 3) Lahma 4) obranu (uvođenjem Rafinhe, stavljanjem Martineza na stopera) Po meni 4 stvari koje je zeznuo pep. DOnio je: 1) posjed (upitno ako nam treba 75%, prije smo imali po 60-65% i služilo je svrsi) 2) Robben igra zapaženiju ulogu (preferirao sam onog "starog" koji se vraćao u obranu i dodao tu i tam.. 3) probleme s medinskim timom (prije je to samo uspjelo Klinsmannu) 4) Alcantaru (inače mi je stvarno odličan dečko, ali ovi problemi koje je pep donio mi zasjenjuju njegovo dovođenje na žalost) |
![]() |
![]() |
#3397 |
šekler
|
Otići će 100% nakon utorka, mada je danas izjavio da ostaje i sljedeće sezone. Ali iskreno sumnjam da će ga trpit Švabi nakon još jednog "debakla" u LP. Taman sam se danas s kolegom okladio za ručak da Bayern ispada. Kolko god budem tužan zbog ispadanja u 1/4 finalu, bar će ovaj napustiti klub konačno. |
![]() |
![]() |
#3398 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#3400 |
šekler
|
Samo da sudac ne sudi za Bayern, smeta mi osobno dok im se pomaže, a i još slušati onda uvrede, provokacije i td. Nakon današnje tekme protiv Hoffenheima ću ti moći točnije reći što očekivati za utorak što se Bayerna tiće. Baš me zanima da li će odmarati koga ili izlazi najjači sastav. |
![]() |
![]() |
#3401 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3402 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3404 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Predviđam finale lige prvaka Real i Juventus gdje juve doživljava teži debakl ![]()
#3405 |
šekler
|
Boatenga i Alcantaru odmara. Alonso također ne igra. Mislil sam možda Muller ili Gotze ostanu vani. Ako bu Dante igral u utorak, Bayern gubi. Opet danas radi navjerojatnu grešku + krivo dodavanej zbog kojeg je Muller dobio žuti i skoro bila još jedna kontra. Sreća pa Modeste nije Đekson Martinez. Rode i Gaudino super u sredini. Lewandowski se bori, Bernat također. Weiser odličan po desnom boku, probija i u bacuje. |
![]() |
![]() |
#3406 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Chelsea team to play Manchester United... Thibaut Courtois, Ivanovic, Gary Cahill, Terry (c), Cesar Azpilicueta, Zouma, Matic, Oscar, Cesc Fŕbregas, Eden Hazard, Didier Drogba. Subs: Petr Čech, Filipe Luis, Mikel, Ramires, Juan Cuadrado, Willian, Solanke. Ma to je to. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3418 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Arsenal. Sve po starom jelte.
![]() |
#3420 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma toliko posjeda ,toliko suteva i nijedan gol 70:30 i sve na strani MUTD. Dzaba ti je sve kad nema tko zabiti. Chelsea je ovdje izgledao ok sam u trenucima,ali je iskoristio jednu sansu i to je to. Ne mozes fulati sanse protiv trnutnog prvaka na ljestvici. Ustvari mozes ali onda gubis tekmu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|