|
![]() |
#1171 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel netko ima iskustva sa htc-om kupljenom u simpi? Jel dolazi zaključan i koliko cca košta otključavanje? https://www.simpa.hr/mobitel/htc-des...4-32-1-1-0-0-0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Servis jedan kod mene može, ali 300kn dođe ako se ne varam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Premium
|
Pa jel nije bilo govora da se htc lako otključa sa kodovima sa ebaya, osim ako je zaključan na Tele2? Konkretno taj Htc Desire 620 u slobodnoj prodaji(otključan) košta 2100 kn. U simpi je 1598 kn Sestra mi ga moze uzet u Dublinu, u Three mrezi, 200€, ali pitanje jel otključan: http://www.three.ie/online/shop/prod...iffType=prepay Sta bi mi bilo najpametnije napravit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nijedan HTC kupljen kod nas se ne može otključati kodovima sa ebaya jer naši ISP-ovi stavljaju vlastite kodove. Što se tiče Tele2, često je prva pošiljka nekog modela mobitela otključana, a poslije ih zaključavaju. Najbolje da ti sestra pošalje IMEI nekog od tih HTC-a pa da probaš naći ključ na ebayu tj. da li prodavači podržavaju Three mrežu.
![]() |
#1176 |
Premium
|
Budem probao tako, iako, cini mi se jednostavnije preći u Simpa mrežu ![]() Taj iz Irske je nesto sitno jeftiniji, ali opet ga treba poslat, a u slučaju garancije opet slanje simo tamo, tak da bi najradije uzeo tu kod nas za neku normalnu cijenu. 2100 kn je opet previse za taj mob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Premium
|
Ne vidim potrebe da ga u slučaju reklamacije šalješ u Irsku. Otkad smo u EU, moraju ovdje prihvatiti reklamaciju. Doduše, poznavajući naše servise iz iskustva forumaša, možda bi ipak bilo bolje poslati ga nazad. ![]()
![]() |
#1178 |
Premium
|
U dublinu kosta 1520 kn +8€ za slanje=1580 kn U simpi je 1598 kn i dodje mi doma na vrata,(i moze na 12 rata) ako su obadva zaključana, onda mi svejedno,tj radije kupim ovaj u simpi, ali ako ovaj u dublinu nije zaključan, onda bi isao na njega. Znam recimo za shemu kad uzmes mob ma pretplatu na recimo 2 godine, mob je zaključan na tu mrezu, ali nakon 2 godine oni su ti duzni otključat mobitel. Koja je situacija kad se mobitel kupi u "paketu" i isto je zaključan, ali onda pretpostavljam da nemam pravo trazit da mi ga otključaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A neki jednostavan (jeftin) nacin otkljucavanja nasih HTC-a ne postoji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Kakvo je stanje s nekim jeftinijim LG-jevima zaključanim na T-mobile? Konkretno LG Spirit. Vidim da ima jeftinih kodova od par dolara za LG na ebayu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da li je moguće otključati Galaxy A3 iz T-Mobilea? EDIT: Isto pitanje i za Desire 620.
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM. Zadnje izmijenjeno od: Bluzer. 05.04.2015. u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Čitam danas u novinama da će po novom pravilniku operateri morati mobitele kupljene na pretplatu dekodirati odmah, te više neće biti potrebno čekati kraj ugovorne obaveze. Samo ne znam šta će sa bonašima, hoće li i za njih vrijediti isto ili će se ipak morat čekat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Premium
|
Za bonaše i dalje vrijedi 1g. http://danas.net.hr/novac/konacno-da...t-za-korisnike
![]() |
#1193 |
Premium
|
Trebali bi biti. Pitanje je hoće li ljudi uopće znati za to. Najbolje je odmah kod uzimanja mobitela zatražiti otključavanje i u roku od 15 dana imaš otključan uređaj.
![]() |
#1195 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pitaj ove koji plaču za optičkim internetom dal misle tako o HAKOM-u...al tu idemo u OT ![]() I ja pozdravljam odluku. Godinama nas kradu i ugnjetavaju sa glupostima vrijeme je da se nap*** one stvari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
jel se dogodilo nekome da mu tcom dva puta posalje krivi kod za otkljucavanje? i jel moze slucajno biti problem ako sam umetnio karticu koja jos nije koristena ( nova kartica ali jos nije bilo razgovora preko nje pa nije) .android uredjaj je u pitanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Premium
|
Mislim da je netko već pisao da je dobio krivi kod. Najbolje bi ti bilo da odeš u poslovnicu tcoma da ti ga otključaju na licu mjesta ili da sami ukucaju te kodove i vide da su zaribali.
![]() |
#1198 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
bio nakon što sam prvi puta dobio krivi kod, i nisu baš bili raspoloženi... rečeno mi je da je to isključivo posao "tehničke podrške" s maila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Bilo je i vrijeme, ionako ga pretplatom preplatis i jos je zakljucan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
|
I vani su mobiteli zaključani na mreže koje ih prodaju, ali ne znam kako funkcionira otključavanje kod njih.
![]() |
|
|