|
![]() |
#5521 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Od kuda f2? Ajde kad stigne par rijeci ![]() |
![]() |
![]() |
#5523 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
na unicom 4.2.0.4 (U verzija firmware-a) za meizu m1 note ide i generički A firmware, javim dali ima kineskih apk: http://meizufans.eu/forum/thread-fly...stable-m1-note About the versions: A = generic (recommended!) C = China Mobile U = China Unicom And yes, every device can use the A firmware.
#5524 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Procedura upgradea firmwarea je download zip fajle na telefon, restart, vol+poweron i upgrade?
![]() |
#5525 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Čini mi se da je sa Meizu M1 Note slična priča kao što je bila sa Coolpadom F1. |
![]() |
![]() |
#5526 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Koja priča je bila s Coolpadom F1? |
![]() |
![]() |
#5527 |
Registered User
|
Odličan telefon, ali nije bio "kako treba" out-of-the-box. Morao si flashati firmware ili rootati pa uninstalirati kineske aplikacije i instalirati Play, itd... |
![]() |
![]() |
#5528 | |
Premium
|
Citiraj:
btw, na meizu sve radi kako treba,da ne bi širili dezinformacije, treba par minuta da se stavi google services , napravi root i riješi "višak" ,ako hoćeš, sa Titaniumom. i to je to... nema tu portanih i aosp romova na kojima jedno radi drugo ne. i još jedna stvar, meizu ima svoj app centar što je isto što i "play store". ja sada uopće neću staviti google services jer ih ne trebam, root ide i titanium jer mi par sistemskih aplikacija kao game centar, čitač i dr. ne treba, ali ni ne smetaju.
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 16.04.2015. u 21:08. |
|
![]() |
![]() |
#5530 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
nakon jednoi 5-6 padanja u vodu dok sam se tusiro s njim vrhunac je bio kad mi je nekidan upo +u wc skoljku (na svu srecu nisam nista ranije obavio na njoj) pa mi nakon sto je iako uredno radio voda iz njega(lcd) isparavala jedno 3 dana i kondezacija, malo mi touch budali pa sam odlucio ubost nest novo za sto manje para,jer nema se.. ![]() |
![]() |
![]() |
#5532 | |||
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Jel ovo pretjerivanje (Meizu Note): IGZO ekran: Citiraj:
Citiraj:
I još jedna sitnica na OS-u: Citiraj:
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|||
![]() |
![]() |
#5534 | |
Premium
|
I na kraju zaključak istog autora: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5535 |
Premium
|
#5536 |
Premium
|
Frajer je namljeo hrpu gluposti, imho. Uređaj je sasvim dobar, ekran je odličan, bez ikakvog ghostinga, dapače. IGZO je super stvar. Nije ko amoled, ali ![]() Zbilja, uređaj je za preporučiti. Ako još i dopuste da stavimo gore INT verziju, zbilja neću imati niti jednu jedinu zamjerku.
#5537 |
Registered User
|
Mislim da mi je negdje promaklo. Zašto se ne može kupiti int verzija? Ili može ali je preskupa, ili što već... |
![]() |
![]() |
#5538 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
Pozdrav svima. Prijatelj i ja kupujemo telefone i razmisljamo izmedju ASUS Zenfone 2, Lenovo Vibe X2 i Meizu M1 Notea- koji biste vi preporucili? Dosta mi je bitna vidljivost ekrana na suncu i da je kamera dobra, sada imam Z1 compact i ne znam da li su kamere u kineskim telefonima na toj razini, meni se cini da ne mogu biti mnogo losije. Hvala svima. |
![]() |
![]() |
#5539 |
Premium
|
Meizu i nije nešto na suncu, morat ćeš nafrljiti brightness na najjače, no fear not, baterija je odlična tako da nema straha. Kamera je također dobra do vrlo dobra. Preporuka za Meizu svakako, no razmisli i o Zenfone 2. Lenovo iz osobnih razloga izbjegavam.
#5540 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
Ja osobno naginjem najvise na Meizu M1 ne znam samo koliko su fotke losije/bolje u usporedbi sa Z1 compact, mada su na suncu svi dobri a u mraku svi losi ako nemaju xenon bljeskalicu. Gdje preporucujete kupnju Meizua da najbrze stigne? |
![]() |
![]() |
#5541 | |
Premium
|
Citiraj:
coolicool+osiguranje, nije najbrže ali po onome što ja znam je najjeftinije. Lenovo se meni pokazao dobar no dizajin mi tih mobitela nikako ne sjeda.
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 17.04.2015. u 11:36. |
|
![]() |
![]() |
#5543 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Ovisi što je za tebe dobar fotić. Od svih koji su mi prošli kroz ruke, najbolji je Maxon X3 za cca 110€ + PDV Malo lošiji je bio ZTE Q705U sad je cca 85$ + PDV (bio je 100$ kad je bio kod mene) |
![]() |
![]() |
#5544 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5545 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Je li ima itko ovog lenovo lemo k3? |
![]() |
![]() |
#5546 |
Guest
|
|
![]() |
#5547 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Najbolja reputacija je ključ uspjeha, kaže. Što je s onim mobitelom kojeg su najavili kao prvog kineza s lollipopom prije Nove godine. Jel ga dobio na kraju?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#5548 |
Guest
|
naravno da je reputacija bitna ![]() koja može biti prvo pozitivna pa kasnije negativna i obratno... iskreno ne sječam se za koji model je bilo riječ mada mislim da su zaletili s tom najavom jer nije dovoljno samo izbaciti novi update potrebno je i bitno je da novi update koristan krajnjem korisniku a ne da mobitel ima hrpu rom-ova, updateova itd... koji pola ne valjuju. inače ako netko želi može osvojiti Lenovo S580 http://www.prviradio.hr/Content/750 |
![]() |
#5549 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#5550 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1+1 ukinuo pozivnice za kupnju https://blog.oneplus.net/2015/04/ope...s-one-forever/
|
|