|
![]() |
#3271 |
Guest
|
|
![]() |
#3273 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Molim? Kome više sreće drugi puta? Meni? Atleticu? Mandžukiću koji je ladno mogao crveni dobiti jučer? Sucu koji će drugi puta nasjesti na bacanja u 16tercu i mlataranja ručicama? Nevezano na ovo, nekako mi je Juventus najbliži da navijam za njih od ovih koji su ostali ![]() ![]() Monaco i PSG mi nikad nisu bili zanimljivi. Porto mi je onako meh, nit smrdi nit miriše. Španci su već dosadni. I ostaju Bayern i Juventus. Svakako za Juve prije nego za Bavaske lojzeke. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 15.04.2015. u 09:53. |
![]() |
![]() |
#3274 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Juvetu poklonjen penal, ali mi donekle i drago, jer drazi su mi od princeva iz monaka. Sto se tice reala, carvajal je trebao dobiti crveni, ali ne i ramos. Ramos nije imao nikakvu namjeru, vise je mandzukic glavom udario o njegov lakat, nego li je ovaj laktom pukao mandzukica ![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#3277 | |||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Sva sreca da nemas u klasicnom HDu. Faul je bio i to nema dileme,kako po nogama tako i sa guranjem u leđa,upitno je jedino dal je bilo vani ili unutra a crveni je trebao biti u oba slučaja. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 15.04.2015. u 11:31. |
|||
![]() |
![]() |
#3278 | |||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ne, nije crveni. Da je ovak neko opalio Kristinu, milijuni Realovih gloryhuntera bi sad po internetu plakalo kako Real nije dobio penal, a Atletico crveni... Citiraj:
- to što ima krvi ne znači da je crveni Više se odnosilo na to što je Ramos udarao sve po spisku, od Mandžukića, do Torresa i Turana. Samo to Realovi navijači teško primjete, jer to je eto, Realovac. A kao što rekoh, da se tak nešto desi na suprotnoj strani terena, imali bi 5 do 10 stranica plakanja o tome kako je Real oštećen od sudaca ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3279 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Opisao Ronalda i Atleticove igrače*. Cijeli svijet vidi da su najveći cigani samo ti ne vidiš, bravo. Ti stvarno misliš da ga je pravo udario da nebi morao doć helikopter po njega da ga vozi u švicarsku na operaciju? On se nebi ustao 10 min da ga je ovaj udario kako to izgleda na snimci i onda bi trčao od jednog do drugog suca i on i svi njegovi cigani. Mandžo da tako lako ustane poslije takvog UFC udarca, lel.. Sjećaš se možda onog šamara Riberija Carvajalu, jel to bio crveni.. to je bilo onda kad je Bayern rastavljen sa sve zajedno 5-0 ako se ne sjećaš. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 15.04.2015. u 11:33. |
![]() |
![]() |
#3281 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Trebao bi malo bolje čitati. Napisao sam da je i Mandžukić također zaslužio crveni. Iako onaj žuti koji je i dobio nije zaslužio. Vidim ja kakav je Atletico. Ali čak i takvi su 3 put draži i ugodniji oku od Reala ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3283 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Stvarno se gotovo nikada ne ljutim al brate ovi što pišu o crvenima i suspenzijama i sl. pa jeste li vi normalni? Jeste li ikada igrali nogomet barem amaterski? Znate li koliko se puta u jednoj utakmici uvali lakat, stane na prste sa čepovima, uhvati za onu stvar, gura, tuče itd. A što bi onda u rukometu trebalo, malo vidite što rade pivoti i obrambeni igrači... Ovaj svijet odlazi i 3 pm kada se svako koškanje i razmirice zumiraju mikroskopom i onda zasjedaju odbori i komisije. Nogomet je muška igra, i svatko tko je isti igrao malo ozbiljnije, a ja jesam, zna da su takve situacije kao navedene normalna stvar. I da, da odgovorim odmah, griženje, štipanje, udaranje kad sudac ne vidi ali i primanje istog je dio igre. To je nogomet. P.S. vezano za Carvajalov "crveni", drži mi ruku na licu u duelu i dobiti ćeš svoje, a pogotovo ako to opetovano radiš. Nemojte biti pristrani, ruka na licu je isto faul za crveni. Ajde što ruka na licu ima raditi, što? |
![]() |
![]() |
#3284 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Na stranu sto Ronaldo izgleda kao cigo, lik se ponasa kao cigo. Pa ciganin kad vidi ronalda kazu mu uvredljivo 'ronaldo ciganine' ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3285 |
Mirko, a ne Harry
|
Problem je sad koga stavit lijevo na Marcelovo mjesto, Coentrao ozlijeđen a Arbeloa nije pouzdan na desnoj strani tako da su stvarno u banani. Nacho možda ali ni on nije baš na razini. Ja bi najradije stavio jednog od stopera, Ramosa ili Varana jer je Pepe sad spreman pa može uskočit na stopersko mjesto. Bale isto nije loša opcija jer je u napadu ionako igrač manje ![]() |
![]() |
![]() |
#3288 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Po meni Coentrao je najujednačeniji bočni, probije a defenzivno je dobar. Danilo nema pravo nastupa right? Možda i Ramos ide na bok ali sumnjam. Moram reći da je Real igrao dobro, a to fkt rijetko kažem. Ako tako nastave doma, nema mjesta za brigu. |
|
![]() |
![]() |
#3289 |
Mirko, a ne Harry
|
Danilo nije još u Realu, on dolazi na kraju sezone. Ima dosta opcija za taj bok (loših jel ![]() Kad bi se mene pitalo, ja bi za stalno stavio Coentraa nazad a Marcela na Bale-ovo mjesto, ovaj bi radio dar mar na toj strani ![]() |
![]() |
![]() |
#3291 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
PSG XI vs Barcelona: Sirigu, Van der Wiel, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell, Rabiot, Cabaye, Matuidi, Lavezzi, Cavani, Pastore Barcelona XI vs PSG: Ter Stegen, Montoya, Pique, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar Bayern: Neuer, Rafinha, Dante, Boateng, Bernat, Alonso, Lahm, Thiago, Götze, Müller. Lewandowski. #UCL Porto: Fabiano, Danilo, Martins Indi, Maicon, Alex Sandro, Casemiro, Brahimi, Herrera, Óliver Torres, Quaresma, Martínez. #UCL
![]() |
#3292 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Op op kaže Beusan da je prekršaj van 16m,tako da ništa od penala za Juve.A i netreba crveni jer nije lopta pod kontrolom i nije 100% šansa. ![]() Hmm programeri pobijedili. ![]()
#3293 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Zbog čega je sad ovaj dao Neueru žuti, a ne crveni ? ![]() ![]()
![]() |
#3294 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Jebote...
![]() |
#3296 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Panda jesi jos pri svjesti ? |