|
![]() |
#2311 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ne znam, onda imaš malu ruku kad ti je G3 cigletina. Osobno posjedujem G3 i ne smatram ga cigletinom. G2 kad uzmem mi minijaturno izgleda. |
|
![]() |
![]() |
#2312 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Poanta je da je vec i G3 povelik u odnosu na ostale flagship modele. Svako povecanje dimenzija je stoga nepozeljno, bilo to 1mm ili 3mm. Ako nosis mobitel u dzepu i cesto ga koristis jednom rukom, te razlike su definitivno osjetne. Kada bi vec isli u usporedbe, dio tog 5.5" ekrana otpada na softkeys, sto kod S6 npr nije slucaj... |
![]() |
![]() |
#2313 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Kako kome, meni su manji mobiteli odbojni
#2314 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2316 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bolji ekran, brzi chipset, bolja kamera, novi UI. Ak bude povoljna cijena kao za g3 i kamera nes special, ja kupujem. Dimenzije mi nisu problem, ima osjetno vecih telefona koji se prodaju ko ludi i koriste ih ljudi sa manjim rukama od mojih. Ugl. kamera me najvise interesira, na papiru je za sad obecavajuca. |
![]() |
![]() |
#2317 |
Registered User
|
#2319 |
Registered User
|
Jeli moze netko uslikati orginalni kabal koji mu je dosao uz LG G2, mislim da kod mene nije orginalni, jer ne puni tako brzo kao sto sam citao da orginalni mogu. Pa razmišljam da uzmem orginalni, ali da vidim kako ga mogu prepoznati, pa ako mozete uslikajte, valjda ima neke oznake po sebi. Tnx |
![]() |
![]() |
#2321 | |
Premium
|
Citiraj:
Probaj s nekim drugim kablom koji je 100% ispravan pa ćeš vidjeti razliku. |
|
![]() |
![]() |
#2322 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Već je bilo diskusije o tome. LG kablovi su nekvalitetni tj. manje kvalitetni od ostalih. Do sada najbolji su mi se pokazali Sonyjevi i HTCovi. Imam nekoliko jednih i drugih po stanu i po kancelariji. I svakako sam ih pigao, lomio, ali fakat su odlični. Svoj od G2 i ženin od L90 nisam ni raspakirao iz kutije. |
![]() |
![]() |
#2323 |
Registered User
|
Da, punjac za M8 i Z3 su mi k'o vojni naspram Samsunga i LG-a ![]()
#2324 |
The mighty pirate
|
Ima li tko kakvu preporuku za auto nosač za G3? Imam na njemu circle case, pa oni fiksni ne dolaze u obzir. Imam već Griffinov univerzalni na kojem držim Lumiu 1020, ali G3 je i veći i širi.
#2326 |
Registered User
|
#2327 |
Premium
|
Prica se o kablu ne punjacu. Punjac od LG je jaci od oba ta. G3jev nisam maknul sa uticnice 8 mjeseci i puni sve kaj imam a moze se punit pereko njega. Ostale nisam ni raspakiral. Sry nisam vidio da si vec dobio isti post. |
![]() |
![]() |
#2329 |
Registered User
|
I moj se g2 napuni na 2h, mislio sam pošto postoji ova opcija quick charge, da mozda moze jos brže. Dali na lolipopu možete koristiti lockscreen widgete? |
![]() |
![]() |
#2330 |
Premium
|
Imas shortcutove i mislim da sad mozes ugurat svaku aplikaciju koju imas instaliranu, prije nije bilo tak. Znat ce bolje ovi sa g2, ja imam g3. Mora se priznat LGu da su inovativni kaj se tih stvari tice. Mnogi im prebacuju da kopiraju TW i ne znam koga a u biti su oni obicno prvi koji izbace slicne opcije kao knock spike, podesavanje on screen gumbi i slicno pa i te shortcutove sam prvi put vidio na LGu. Jedva cekam g4. Vrlo lako da ce imat brutalnu kameru jer im je to jedan od glavnih aduta po onome kaj je procurilo do sad. Puno veci senzor nego prije, navodno iz njihove stale sa rucnim opcijama i blagodatima kao laser i OiS. Ak kamera sa g3 koja je "slaba" radi jako dobro zbog OiSa i lasera, ove ce razvaljivat. Ostaje SD kartica kaj mi je super, bez toga bi se premisljal sa tak dobrom kamerom ak bu takva. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 15.04.2015. u 01:44. |
![]() |
![]() |
#2331 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja isto mislim to za kameru. Iako osobno vjerujem da mi se nece isplatiti mijenjati G3 za G4. Ali vjerujem da onima(ti Magarac koliko sam skuzio ![]()
#2335 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Je, stock ali zip flash i naravno wipe all. Probao sam obje dostupne na xda onu 30a i 30d. 4 sata sota i to navucenih. Recimo tuneIn mi na kitkatu u 1h potrosi 3,4 % baterije max dok na Lp 10-15%. Uglavnom nije mi isplativ bas update, cekat cu da netko skuha neki rom pa cu probat opet ![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Skini službeni rom i fleš preko pc-a, ne zip sa xda. |
![]() |
![]() |
#2338 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006