|
![]() |
#601 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Jucer kupio da probam ![]() Zadnje izmijenjeno od: tor. 08.03.2015. u 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
danas probao San Servolo..nije to za mene..pregorko,nekako teško,preskupo..
![]() |
#603 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#605 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
18.-19.4. U Garden Mallu su vam predatavljene male domaće pivovare. Bit će Zmajevo, Nova runda, San Servolo, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Žuja je najbolja. Sve vidio, sve čuo ![]()
![]() |
![]() |
#613 |
Xulos :)
|
![]() |
#614 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Eventualno pramen od tih mejnstrim piva. velebitsko, kasačko, staro češko, tomislav - to su dobre pivice ![]()
![]() |
![]() |
#616 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
pa eto posto sam radio kao konobar dosta starijih osoba konzumira zuju. Moguce da mi najvise odgovara jer sam nju najvise pio. Ali o ukusima se ne raspravlja. Svakom pase neka piva. Recimo najvise se ljudi dijele u hr na karlovacku i zuju i tako je bilo i kod mene u kaficu i trenutno u pizzeriji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
hr se dijeli na loše i lošije (odaberi koja ti je koja... meni je to maltene isto loše), što automatski ne znači da su to jedine dvije opcije. isto kao što se recimo planetarno opredjeljenje oko tako bitnih mobitela maltene vrti na iphone vs. samsung... iphone na stranu kao nešto što ne znam... eto postoji i skupo je, ali samsung je valjda najgora prezentacija androida ikada i to nemrem imho parirati ničemu, kamoli (koliko-tolikoj) ispeglanosti ios-a. isto kao što je acer najprodavaniji brand laptopa, a znamo na žalost i previše o dotičnome. list goes on... |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
neš ti publike ![]() pa jesu probali išta drugo od naših? jesu vraga... vukovarsko traje 30 dana, velebitsko je zapelo na velebitu i da sada ne nabrajam sve razloge zašto prosječna prčvarna nema ništa osim toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Pa čovjek je napisao da je njemu žuja naj, što je sasvim OK. Nije napisao koja je piva probao, ako je pio prosječnu supermarket ponudu u Ogulinu ne vidim zašto mu žuja ne bi bila top. Ovo da se kod nas piva dijele na loša i lošija ne slažem se, ali naravno moguce da tako pivsko trziste vidi netko tko ga povrsno prati. Zmajska, Nova Runda, pa i Varionica napravili su vrlo dobra piva (uz povremene dječje bolesti). Medvedgrad je uspio skuhati isto dva vrlo dobra belgijska specijala, čujem da ABA iz Daruvara nije loša. Dobre stvari se događaju na pivskoj sceni. U vezi Čeha, Slovaka i Nijemaca. Nisam preveliki fan niti jedne od tih zemalja po pitanju piva. Ako doma piju supermarket ponudu uopće mi nije čudno da im je ŽKP OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Od kežual piva Staropramen ili Pan. Tomislava ako imaju, i to crnog. Grička vještica kao guilty pleasure kad sam u blizini neke Mede ![]()
![]() |
#622 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Omicron Alpha resident
|
![]() |
#624 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
od svega trenutno mi najbolje pase staropramen, od ovih mainstream jel...
![]() |
#625 |
The mighty pirate
|
Žuja, karlovačko, pan i sl. derivati su lageri. Tko je navikao na moderni lager koji je skoro pa čista voda s okusom, naravno da frče nosom na prave pive jer očekuje da klizi, a ne da ima okus i miris. Od ovih široko dostupnih, uzmem prvo Budweiser, pa Vukovarsko (sad kad zatopli prvo gledam jel ga tko pije jer se zna ukiselit) i Tomislav. Ak nema ničega, radije neki grejp radler uzmem. Danas probao onaj laganini karlovačko. Pa to je fakin čarli s vodom u boci
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 13.04.2015. u 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
The mighty pirate
|
![]() |
#629 |
Omicron Alpha resident
|
Budweiser sam tek nedavno prvi put pio, dobar mi je. Ali uvjerljivo najgora piva koju sam ikad pio je Heineken, onaj obični. One neke spešl edišn nisam probal zbog generalne averzije prema Heineken nazivlju ![]()
![]() |
|
|