|
![]() |
#61 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako nekoga interesira, imam Gileru Racing Replicu 50ccm, na njoj je Malossi Multivar2000 i reza Leovince RR..ima 3 god, cca 7500km. Cijena je 7500kn
![]() |
#62 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja blokadu nisam sam skinuo nego je skinuta u servisu nakon 400km , to mu je neki prvi servis na kojem se skida . |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Evo ja palniram nabaviti baotiana od frenda koji će si kupiti Horneta. Koštat će me ne više od 2500 kn. Star je 2 godine. U dobrom stanju i znam da nije bilo ništa s njim. Kupujem ga na proljeće oko 3 mjeseca. Trebat će mi da svaki dan napravim kojih 15-tak km po gradu. Puno praktičnije od auta, a i jeftinije. A sad da je to kinez istina ali je dosta jeftiniji od nekog poznatijeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Znači, frend sa Baotiana na Horneta ![]() I ja sam imao sličan skok ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Svaka cast! Zalim ti puno prijedjenih kilometara i da te strumfovi ne ganjaju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
nemam kaj napisati
|
Mislim da s ovim Baotianom neću pogriješiti. Frend je skupio (nije još ali radi na tome) kojih 50000 kn i sad bi neki bolji motor. Ovaj Hornet mu se jako dopada i 99% je siguran da će ga uzeti na proljeće. Za te novce koliko će me koštati taj skuter mogu kupiti malo bolji bicikl. Više od 3000 kn trenutno ne mislim dati za skuter. Toliko će mo koštati sa servisom i kacigom. Možda i nešto manje. Ionak ako bude sreće negdje oko 2008 planiram nabaviti neki chooper tak da će mi skuter biti samo za jednu sezonu. Kad sam već tu zna netko gdje se mogu nabaviti u Hrvatkoj rabljeni chooperi stari max. 3 godine od 500 ccm. Ne manje, a niti više. Radi registracije ne više. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Baotian je u dvoristu i prvi dojmovi su vise nego dobri ![]() Lik u servisu je jako susretljiv i dogovorili smo sve pojedinosti oko blokade i ostalih sitnica hehe iako i bez blokade nije lose Zahvaljujem na pomoci i savjetima :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Hejter
|
samo da te pitam - jer si dobio model za 2006 koji kad das zmigavac daje i zvucni signal ? i jedan savjet - sa ovim gumama gore nemoj na mokro , a i na suhom treba paziti , i zadnji kofer ak skines - ide bolje ![]() sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
|
ne cvili kad dam zmigavac, znaci da je stari. Kofer ce ic dolje ako ustanovim da kaciga ne ide unutra. Sutra ide na brdski test, ak me doveze u gornje vrapce bez vecih problema bit cu stvarno impresioniran ![]() Sto se guma tice ostaju na scooteru sigurno do servisa na 1k km a onda cu vidjet sto cu jer ce tad bit bez blokade i vjerojatno s manjim rolicama ![]() Za sad sam prezadovoljan, jos mi lik kaze da ce bolje vuc kad se razradi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
CyberSky
|
U brijeg nemoj očekivati više od 20kmh ako i toliko! Ima ga jedan klinac kod mene i kad se vozimo u kakvo brdađće ja ga s svojim APN-om ostavim 3km iza sebe :-) no poslije me dostigne kad je lagana nizbrdica naime skinuo je blokadu pa mu sad ide oko 75!
![]() |
#73 |
Hejter
|
ako mene sa 90kg vuce 45 uz voncininu , odnosno 45-50 uz novacku , onda sa ovim skuterom o kojem ti govoris nekaj ne valja - 90% da mu je pukla membrana na frgicu , a ima i drugih razloga |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Junior Member
|
__________________ |
![]() |
#75 |
Hejter
|
prosle godine je bio po zimi 3500kn i davali su kacigu u bionaturi u buzinu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sto se tice brzine....... tu netko nekog je*e. Lik na tehnickom se doduse nije bas trudio stisnut ga bog zna kak i scooter pokaze max brzinu 41 km/h. Ok rekoh ja i odem na ljubljansku prema Heinzlovoj i djubre s blokadom skupi 55km/h????? Sta ga nebi blokada trebala drzat na 50km/h?? Enivej gornje vrapce je opak brijeg i brzina je stvarno mala cca 20km/h ali zato kad skinem blokadu idu manje rolice pa ce valjda ic bolje. Nije mi to bas tak jako vazno jer sam tamo max 1* tjedno ali covjeka vesele i male stvari ![]() a i rolice navodno kostaju 12kn kom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Junior Member
|
Poaslji broj TF i adresu ak ti je pri ruci. Moram samo vidit jel meni kvart pri ruci posto sam u djubravi... Kolko kosta teknicki +reg sve skupa?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Hejter
|
mislim da ti bude manje , mene je ove godine kostalo sa jadranskim osiguranjem oko 420kn sve - druga registracija , dakle bez tehnickog . ali to je mala cijena za uzitke koje nudi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Kombinacija boja za skuter??
Kako da ofarbam skuter? Imao sam udes i cijela desna i malo lijeve strane je oštećeno. Pa je red da skuter dobije novu boja a nemogu se odlučiti koju a htio bi promjeniti boju skutera. Dotični model skutera: http://www.serviceaprilia.com/public...051/area51.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Cini ti se ![]() To je Aprillia AREA51 EDIT: Meni se ova kombinacija boja najvise svidja: http://www.motos-segre.com/aprilia/s...51/area51a.jpg
![]() |
![]() |
#85 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
meni nije ni ovo lose http://planetscoots.online.fr/showro..._jaunenoir.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
meni je naranča naj... ![]() neg da vas pitam kad vec postoji thread... ja sam zarokao i sve cu puknit plastike u črno...e sad stavio bih neke nalje,pa ak bi mi mogli dati neke linkice sa nekim looodim natpisima ili sl... da dam to izraditi...fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ajd ak nadjete nesto doro puknite... obljepljujem gileru runnera,necu nista natrpati al ono solidno nest... ![]() što kazete na ovo? sad nasao bas http://www.reklam-art.hr/galerije/motocikli/index.htm i da koju boju nalja bolje narančasta ili zelena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Proljece je pa da malo probudim temu ![]() Naime trebam nekakvo dvokotacno vozilo za viksu, do birtije i ducana, eventualno koji štap odvest do vode ak hocu zabacit na drugom mjestu... Sad iskreno i tomos automatic zadovoljava moje potrebe. Kupio bih polovni ili automat ili skuter. Bauljajuci po njuskalu naletil sam na svasta, ima automata, luna i peugeota do cca 500eura. Ideja je kupit tak nekaj, otfurat nekome na servis (ni to neznam kome bi odveo), nek poslozi sve kaj treba da ja mirno mogu na kavicu ![]() konkretno mislim na 1, 2, 3. dali se to isplati uzet, koliko moze okvirno kostat servis, recimo da su kak pise, znaci sve ok, al promjenis potrosne djelove, one rolice, kocnice, gume? pitam jer neznam ni okvirno jel bi to bilo reda velicine 500-700kn, 1000kn, 2000kn... Trebal bi savjet kaj da gledam kod kupovine, kako kupiti rabljeni skuter ili ako netko ima neku preporuku ili slicno vozilo za prodaju? Inace nikakva jurnjava i kitovi me ne zanimaju, samo laganica ![]() Za automata mi nije problem, to su stvarno osnove mehanike, al naletil na ove gore navedene pa rekoh da pitam...
![]() |
|
|