|
![]() |
#1051 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Odlično, kupim igru preko Nuveema, odem na Rockstar aktivirati i dobijem poruku: Al' su mi lijepo izbili 210kn iz džepa. I ja naivčina odem kupovat tamo... Šta sad? EDIT: Poslao sam Nuveemu mail sa objašnjenjem i rekao da hoću ekspresan odgovor i ispravan kod.
Zadnje izmijenjeno od: mislav_os. 12.04.2015. u 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Pošalji im support ticket da ti ne radi key. Masu nas je kupilo i nitko se do sad nije požalio na neki problem. Možda su ti slučajno ubacili krivi key. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
freak
|
Nije, ja sam očito krivo ukucavao ![]() A tu gdje piše instalacijski kod(prevedeno na hrvatski) ne piše kod nego: Pre-poredak, puštanje na 2015/4/14 Tu bi trebao biti kod? Očito da da, sad vidim ![]()
![]() |
#1056 |
Hala Madrid!
|
Ovdje ti mora biti: ![]() Nisu na stranici objavili da nemaju više ključeva, očito ćeš morati sačekati sat-dva dok ti ubace key, ne znam kako točno to ide s njihove strane. Ja sam čekao 1 dan jer im je nestalo ključeva iz prve pošiljke Rockstara ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 12.04.2015. u 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1058 |
freak
|
Da, sad sam skužio, kad sam se ja pravio pametan i nisam si odmah preveo stranicu na hrvatski. Sad kad je prevedena kužim da to nije to ![]() Ali nije mi bilo ugodno kad sam vidio da jedini kod koji sam dobio ne odgovara, jer sam mislio da se kod odmah dobije. Ali eto vidim da kolega Mogy je isto čekao na kod. Onda ću pričekati.. ![]() EDIT: kolega partwish ako misliš na mene s ovim gornjim komentarom reći ću ti samo da gledaš svoje poslove. Ova moja situacija je očekivana obzirom koliko sam do sada imao negativnih iskustava preko kupnje na internetu. Pa čak da i dan danas čekam 960kn povrata novca od toliko razvikanog Paypala. Eto.. A ova gore situacija je bila izazvana tim jer mi Chrome nije preveo na hrvatski stranicu i eto, onaj početni šok koji je potrajao 5 min. Za tvoju informaciju, kupio sam do sad 20ak igara na internetu, a igrice(za djecu i to) svakako kupujem u Konzumu ![]()
![]() |
#1060 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo konačno se skinulo, mislio sam da nikad neće, došlo do 59 gb, zblesira se i zezo se pola sata da pokrenem ponovno download i kada sam uspio krenulo od 30 gb haha. Al evo sad piše GTA V is avaliable in 1 day 04 hoours 18 min ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1067 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Čekaj, koliko trebate skinuti?? ![]() Jel vam GTA IV bio sranje? Ja sam rijetko tako dosadnu igru igrao, boga sam molio da završi, a ekspanziju nisam uspio odigrati do kraja. Zadnji koji me zabavio je bio Vice city. Tako da po pitanju ovog naslova sam imun na bilo kakvu vrstu H Y P E Y P E
![]() |
#1069 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
S reddita. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Hala Madrid!
|
Sa službene stranive nuveema: Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Dok se kupuje, ekipa ako je netko zainteresiran sa područja Osijeka, imam neke skinove na CSGO (60+ eura) i želio bi se toga rješit za RL keš, znači postoji mogućnost i da ja uzmem na steamu GTA 5 kao gift i šaljem vama, 250kn fiksno (mislim da je 200 kn popusta sasvim okej). NAPOMENA: Prednost Osijek i okolica jer trenutno nemam žiro račun otvoren pa mi je problem oko uplate ![]() NAPOMENA2: Igra bi bila u obliku STEAM gifta (ja kupim na svom računu i šaljem na vaš.) Zadnje izmijenjeno od: nikve. 12.04.2015. u 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: nikve. 12.04.2015. u 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
GTA V
@ nikve - javi mi se na PM. uplatio bi ti lovu ako nabaviš neki račun. plaćam i za ćevape ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Javio mi se frend iz Osijeka i prodano je njemu za 250 kn, gift mu šaljem čim neki ovisnik plati 50 eura za skin ![]() Ugl ekipa sutra ako pokidam kladionicu kao i danas, nadam se da ću izbaciti još jedan GTA za istu cijenu ![]() Znam kakva je situacija u hrv i za one koji mi u inbox nude po 300-350 kn, žao mi je ali nije mi tolika kriza s novcima ![]() EDIT: http://prntscr.com/6t19e7 Eto za ubuduće da se zna da ne scammam okolo, poslano ![]() Zadnje izmijenjeno od: nikve. 13.04.2015. u 01:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|