|
![]() |
#4682 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo stavio sam danas poslije posla uk boc7 ![]() Nakon 5h korištenja razlike su - recent apps se vidno brže starta, baterija u mirovanju je bolja, vraćen je silent mode, nestao je bug crashanja imenika. Hardreset nisam radio, samo preflashao boc7. E, da, dobili smo natrag i prikaz vremena od zadnjeg punjenja po defaultu čim se uđe u 'baterija' meni.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti Zadnje izmijenjeno od: jopis. 01.04.2015. u 20:47. |
![]() |
![]() |
#4684 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Bolje uzeti brand name telefon nego brand wannabe kineza, ali kako hoćeš. Lakše ti je i prodati ovaj prvi ukoliko ne ispuni očekivanja.
#4687 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ne vjerujem da su to original, ali ako nađeš link daj i meni pošalji. ;-)
#4689 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Zato dok ne odlučim što ću, ponavljam pitanje, je li netko vozio Cyanogenmod (bilo koja verzija) na Note 3 ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4690 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Nemam osobno S4 ali ima frendica od zene i jucer joj kod mene krenuo update na Lollipop. Mreza je Tele2, fajla je bila skoro točno gigu. Nije upgrejdala, ali samo da znate da ga ima na OTA-i. |
![]() |
![]() |
#4692 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ni ja jos nisam dobio update a mob je kupljen kao slobodan uredaj. Ne nudi update preko Kies-a niti preko OTA. |
![]() |
![]() |
#4693 |
aka Edo, aka Syncros
|
Izgleda da uređaji iz slobodne prodaje imaju generic euro rom a Lillipop ide prvo za romove mobilnih mreža, VIP-tele2-Tcom. |
![]() |
![]() |
#4694 | |
Premium
|
Novi CPU iz Samsunga - mongoose. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4699 | |
Premium
|
Citiraj:
onyxa ima al mi se ne da do dubrave ili kaptola, za +class ne znaš ništa? ili koje su šanse da je ovo orginal, kako to utvrditi, ima li uopće potrebe za orginalom il je ova za 100kn onyx/+class sasvim dobra da izdrži godinu i nešto kao prva baterija što je stigla s mobitelom ili bar upola toga s obzirom da je u pola cijene, samo nek drži kroz dan kolko je i orginal da nije puno slabija Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 06.04.2015. u 14:21. |
|
![]() |
![]() |
#4700 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
#4701 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4702 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4706 |
aka Edo, aka Syncros
|
Bio danas do Tele2 produžit ugovor i uzeo S4 crni. Odmah doma pustio OTA Lollipop update, bio negdje oko 1050mb. Prije update-a napravio factory reset a nakon u stock recovery i napravio cache clean i opet factory reset, znači čisto da čišće nemože. Sad bateriju punim sa punjačem od Nokie od 750 mah, sporije od samsungovog punjača da se bolje formira baterija od starta. Za sada to fino radi, malo brže nego na 4.4.2. Javim kad vidim kakva je baterija, koliko će izgubiti preko noći i tako. |
![]() |
![]() |
#4707 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4708 |
aka Edo, aka Syncros
|
Na što točno misliš? Sad sam pogledao par trailera na YT u 1080p i radi normalno. Evo pogledao i par 1080p full bluray-a preko mreže sa kompa i na defaultnom playeru rade osim kaj nema zvuka zato kaj player nema ac3 ili dts codec. Zadnje izmijenjeno od: 9800pro. 11.04.2015. u 22:38. |
![]() |
![]() |
#4709 |
Premium
|
Citao sam po forumima da ima neki bug sa trzanjem prilikom reproduciranja videa. |
![]() |
![]() |
#4710 |
aka Edo, aka Syncros
|
Koliko sam ja vidio nema. Vidim da dosta ljudi ima problema kad naprave update na Lolli i ne naprave factory reset i cache clean nakon toga. Možda ih zato i zeza ali opet nemogu to sa sigurnošću tvrditi. Zaboravio reći da mi je Antutu na 4.4.2 odvrtio cca 24000 (dosta malo) a na Lolliju cca 33000. Znam da Antutu nije mjerilo ali ispada da nije Lolli loš. |
![]() |
![]() |
|
|