|
![]() |
#1231 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Minuta ni ne kosta 5kn nigdje. Jedino u bonbonu na pretplati prema inozemstvu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
A ti bi trošila 5-6000 minuta prema svima (neograničeno) a 150kn ti je puno? I uspostavu poziva bi plaćala gdje bi za toliku količinu poziva koliko tražiš (neograničeno) debelo premašila tih cca 150kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ali iskreno, nekih 200 minuta mjesečno mi je čist dosta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ekipa...samo brzinski... riknuo mi je mobac pa gledam uzeti nesto drugo...tele2 mi trenutno djeluje najpovoljniji... bio sam pred par godina na Tele2 i nikad nisam imao problema sa signalom, iako je ekipa grintala da su u K. U to virjeme, ako bi se iszgubio signal, mreza bi se prebacila na Tcom (imali su nekakav ugovor) zanima me, dali ste sad zadovoljni sa signalom ? brzina interenta ? podrucje splita i dalmacije ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Za razgovore ok, ali data je los ( navodno rade na povecanju kapaciteta). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Premium
|
tnx... danas malo obisao trgovine... ako idem na pretplatu ; tele2 s4 160kn mjesecno (tarifa 1000/1000/2Gb) vip s5 250kn mjesecno (tarfia neograniceno/neograniceno/4Gb/TVzaVan) nekako mi se ne da davati lovu vise za te mobitele... opet se bavim mislju da popravim ekran na starom (note3) samo je to 1300kn... znaci, tele se muci s podatcima...a to mi je relativno bitno... tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
prema mojem dosadašnjem iskustvu ... rađe kupit si neki dobar mobitel (nebrandirani) pa ga otplatit na rate ili odjednom a pretplatu uzet bez ikakvih ugovora. Ako bude kakvih problema s mrežom uvijek možeš odabrat nekog drugog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Premium
|
tnx... da sve stoji... samo sam ja pozatvarao sve kartice..pa vise nema na rate...samo kes ![]() pa... a trenutno sam na Tcomu i onoj neogranicenoj tarifi za 87,5 ili oko 100kn mjesecno...(ok mi je tarifa)...nista..idem na popravak ekrana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Note 3 je meni draži od s4/s5. Teletu izlazi ugovor sa t-comu pa nešto kao nadodaju svoje odašiljače i pojačaju mrežu (samo 3gb - ne 4g ). Ja ti se vrtim po relacijama split i okolica - sinj i okolica i nisam imao problema sa signalom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Banned
|
Ja kod kuće (ul. grada vukovara) uopće nemam signala. Ne mogu ni jedan poziv obaviti. Kome da se žalim za takav kriminal od usluge? Ovo je prestrašno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
nemoguće, provjeri telefon |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Registered User
|
Tele2 trenutno radi na povecanju svoje kvalitete i pokrivnosti.Za skinuti stari stup i postaviti kompletne nove antene, stup i izvrsiti spajanje i podesenja mreze treba nekoliko dana.Strpi se malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ali eto, poziv SZK je potvrdio da imaju problema na tom potezu... Blah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Registered User
|
Zato i rade na povecanju kapaciteta svoje mreze jer im ubrzo istice ugovor sa T-HT-om |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Banned
|
Nemam ja ni danas signala u stanu, ili je loš pa brzo pukne. Centar Zagreba, nečuveno! Odoh ja na drugog operatera, neka se gone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 | |
Banned
|
Citiraj:
Za sve koji žele dobar signal - bježite od tele2! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Ja nemam nikakvih problema s tele 2 signalom , a u "gradu" sam od 2000 ljudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 | |
Banned
|
Citiraj:
A kod kuće prije toga - tamo gdje mi je signal najbitniji - nula crtica, nema znakova života. Centar grada. Eh. Trenutno imam i kod kuće sasvim pristojan signal, očito su se uhvatili posla. Ili ih je prestrašilo što sam podnijela zahtjev za otključavanje uređaja. ![]() Pouka priče - opsjedajte SZK i budite dosadni. Usput zaprijetite promjenom operatera, naravno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Da se SZK boji tih pretnji odavno bi poboljšali mrežu ![]() Stvarno je šteta što je Tele2 tako loš, bio sam kod njih preko 7 godina, i tek kad sam počeo češće putovati po državi vidio sm koliko kaskaju za konkurencijom. Na pimjer, AC Os-Zg na T-mobile signalu cijelo vrijeme praši internet radio, Tele2 nema šanse, čak ima rupa bez ikakvog signala. Mada ima iznimaka i lokacija gdje je Tele2 puno bolji od Vipa i Tmob, ali globalno gledano lošiji su. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Banned
|
Jedina dobra stvar koju mogu reći da sam jučer zatražila kod za otključavanje, a danas su mi ga poslali! Daklem: baj baj tele2. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Zna li netko da li se s 1.5. mijenja trajanje bonus kuna koje dobijemo za online nadoplatu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |