|
![]() |
#2701 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
neki savjet ili još bolje iskustvo s tempered glassom? treba mi za z3c prednja i straznja strana. na ebayu ima mali milijun modela |
![]() |
![]() |
#2702 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2704 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2705 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
U principu je i 3G limitiran na 7,2 samo ide vise. 4G je i na tih 7,2 brzi od 3G u surfanju. Jedina razlika ce bit ako skidas neki file. No dosta offa ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Najmiliji su mi takvi mobiteli. ![]() Kad sam imao Samsung pa se požalio njihovoj službi za korisnike zašto su uveli ograničenje na slanje SMS poruke na maksimalno 10 primatelja? Ja na poslu trebam slati na više od 10 svakih nekoliko dana. Ladno žena kaže, pa kupite si aplikaciju za to... Ladno sam i ja zamijenio mobitel onda. ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitanjce, i dalje imama XZ na 4.4.4. Sve do nedavno OK, pre zadovoljan, nisam ni zahtjevan. Od možda prije misec - dva dana, XZ naprosto poludi. Uzmen je u ruke i počne otvarati sve živo čak i pozivati zadnji tel. broj. Čudo šta radi, čak je tad ne možeš ni ugasiti. Kad sama prestane ''ludovat'' isključim je i resetiram, tad bude ok neko vrime i tad sve ponovo. Zadnjih par dana luduje stalno ne mogu normalno ni telefonirat. Šta mi je činit, garancija je istekla! |
![]() |
![]() |
#2712 |
Antimićanin
|
Hm... Slično nešto se događalo na XZ1. Kad se zagrije, ekran poludi. Ako je isto, bez izmjene ekrana ništa. Kod mene je ekran na Alcatelu tako ludovao, zamjenili su ekran u servisu. Jel imaš kakvo staklo ili foliju na ekranu? Možda je do nje. Gle, probaj preflešat mob. Puno stvari se tim može riješiti a niš te ne košta. |
![]() |
![]() |
#2713 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2716 |
Premium
|
neki argument zašto uzeti dock umjesto magnetnog kabela, ja ne vidim neke predonsti, ostali? zašto bi mi to moglo trebati? |
![]() |
![]() |
#2717 |
Antimićanin
|
Ja ću ti reći zašto uzeti magnetni kabel: - uštekaš ga gdje hoćeš - možeš ga nosit svuda sa sobom - možeš drkarit po mobu dok se puni Eto, a sad ekipa sa dockovima nek ti veli zašto dock ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
- imaš veliku bat koja je uvijek na 100% jer ti mob doma i na poslu stoji stalno na docku - imaš veliku bat koja je uvijek na 100% jer ti mob doma i na poslu stoji stalno na docku ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2719 |
Antimićanin
|
Da, i imaš mob kojem se neda samo tako zamjenit baterija kad se ukenja zbog stalnog sjedenja na docku ![]() ![]() Kacmo kod baterije. Kolega mi donese danas na poslu Xperiju Z da je preflešam jer kao puna je tekom bloata i jako sporo radi. I imam kaj vidit. Ne 3, ne 4, ne 5... Već 6 (slovima ŠEST) battery saver widgeta/aplikacija... Neki stvarno nisu nego za Nokiju 3310... :/ veli da mu je to dobro, da mu duže baterija traje nego kad je imao samo 2 aplikacije. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 08.04.2015. u 16:37. |
![]() |
![]() |
#2720 |
Premium
|
ja sam isto za kabel. brko daj link odakle si naručio za sada oduševljen xperiom z3c. ljudi pitaju koji je to mobitel i onda dobivam odgovor "pa mogao si kupit samsung.." [troll mode on] po internetu sam stekao dojam da je sony smeće, a samsung 8. svjetsko čudo. amoled ne mogu vidit, boja na fotografijama kod sonya mi je daleko najprirodnija, a sw mi je jednostavnij, xz3c je crn bez pizdarija, kad izvadis iz džepa npr: s5 vidiš fejk kromirane lajsne i "kožni" poklopac. zašto je to nekom bolje?[troll mode off] |
![]() |
![]() |
#2722 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#2728 |
Antimićanin
|
Znači da bi ja dobio 15 sati SOT-a jednim punjenjem ako vi imate 10 ![]() Meni je Z3C super, ali ja više nemerem ispod 4,7" i to bez navigacijskih tipki koje kradu ekran. ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne razumijem, imaš uključen airplane mode sa wi-fi? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|