|
![]() |
#5311 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5312 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
@defang14 ne vidim svrhu pokazivanja tih posljednjih slika...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#5314 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Htio je reči da su ove zadnje dvije slike prestrašne. ![]() |
![]() |
![]() |
#5315 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
ako može jedan savjet,za promjenu; radi se o zte v967s; kada dođe u blizinu jačeg wifi-a ,mada nema njegov kod pokušava se spojiti na njega,što je normalno,ali pritom blokira mob. internet i nema ni wifi,ni mob.internet.... pokušavo sam mijenjati postavke wifi-a,ali uvijek isto,kako god podesim.. ima li tko ideju? |
![]() |
![]() |
#5316 |
Registrirao User
|
Backup podataka i roma pa na posljednji YunOS
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#5317 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
znači jedina opcija novi rom? hvala na pomoći... |
![]() |
![]() |
#5318 |
Guest
|
Mlais M52 Red Note 1080p kamera test |
![]() |
#5319 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Hvala za snimak. Kamera me je i odbila od Mlais M52. Nije baš neki snimak. |
![]() |
![]() |
#5320 |
Guest
|
nije nešto specijalno ali je dobro. jesi uključio u postavkama 1080p ? |
![]() |
#5322 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
imaš ovdje http://www.honorbuy.com/40-meizu-m1-...martphone.html imaju EU Warehouse i German Warehouse i ovdje će ga moći nabaviti http://www.xiaomiforsale.com/en/meiz...6gb/color-blue
MIUI HR Translator Zadnje izmijenjeno od: MASVA. 07.04.2015. u 17:18. |
![]() |
![]() |
#5323 |
Premium
|
Lenovo K3 lemon
Pitanjce, je li ovaj Lenovo Lemo K3 sa pande isto što i Lenovo K3 Lemon? Ima li ga negdje kupiti jeftinije? |
![]() |
![]() |
#5324 |
Registrirao User
|
Je al nije Note. Cijena mu je oko $140, u Kini je $100 Mislim da je ovdje najpovoljniji - za $130 Što ti se dogodilo s linkom na pandu? ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 07.04.2015. u 12:03. |
![]() |
![]() |
#5325 |
Premium
|
Aha, znači postoji i Lenovo K3 note lemon? btw. link na pandu je ok, upravo sam provjerio. Ima li netko od članova taj Lenovo K3 lemon da napiše par riječi, ima li osvjetljene tipke i led notifikaciju? |
![]() |
![]() |
#5327 |
Registrirao User
|
![]() |
![]() |
#5329 |
Registered User
|
Kupio TCL S720 na Coolicool. Koliko vidim po internetu kamera je slaba, ali nije bitna prijatelju kojem ide. Tražio je veći ekran i dobru bateriju, 5,5 inch i 3300 mAh. Cijena, prava sitnica, 100 USD + 8 USD osiguranje za povrat PDV-a. Kad stigne prijavim dojmove. edit: nisam rekao da je crveni |
![]() |
![]() |
#5330 |
Registrirao User
|
Bilo je dosta rasprave o njemu i djelomična recenzija na jednom forumu, potraži lika chillout23 na domaćim forumima. Malo je zapeo na početku s lošim OTA updateom ali je na kraju, kad je uredno flešao stock rom bio oduševljen mobitelom (a nije mu prvi kineski smartfon). Naveo je i da mu izgleda kvalitetniji od Hongmija 1s Probaj ga ulovit da ti pošalje koju fotku. Prije par dana je izašla posljednja službena 4.4 nadogradnja a već ima i nekakav nepotpuni Lollipop. Coolpad je bio najavio službeni Lollipop pa ćemo vidjeti za 3 dana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5331 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#5332 |
Registered User
|
Sinoć se razmišljam bil-nebi, gledam review, loša kamera ali ima drugih kvaliteta za 108 USD. Rekoh bit ću pametniji ujutro. Kad jutros sniženje na 99,99 USD. I to je bilo to. |
![]() |
![]() |
#5333 |
Premium
|
Ja sam ga uzeo za zenu, samo ce vjerovatno trebati posloziti sw, nekao mi se cini jako dobra kupnja za 100$
#5335 |
Premium
|
dva, lenovo a850+ i meizu m1 note. Vecinom narucujem za prijatelje i rodbinu. Kad dodje tcl, prodajem lenovo. Mislim da do sada niti jednog nisam prodao za puno manje od placenog.
#5336 |
Premium
|
Na minidealu našao LENOVO K3 NOTE za $175, ali nešto gledam tu kameru i djeluje mi razočaravajuće, ima li netko više informacija? https://www.youtube.com/watch?v=vzEHLFKAC0E @Dakokm taj F1 plus izgleda ok, ima li osvjetljene tipke i led notifikaciju? |
![]() |
![]() |
#5337 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#5338 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Mene zanima jer je F1 Plus quad core, pa brijem bi manje trošio bateriju od F1, nit mi treba 2gb rama, ali niti 4g kod F1 Plus, evo, najbitnija mi na mobu kamera i gps, a posebno me smeta šum na fotkama, pa brijem F1 ima ipak blendu f2.0 i dokazano vrlo dobre fotke, F1 Plus f2.2 i nisam vidio kakve su fotke a pogotovo pri lošem osvijetljenju. Razmazila me Nokia N8 s fotkama :/. |
![]() |
![]() |
#5339 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Za kameru treba vidjeti kakva će biti, neke od ovih slika sigurno nisu realne, a i samo prikazivanje slika na Youtubeu koji dodatno komprimira slike je veća glupost. No sve jedno sada navedi koji to mobiteli daju više za te novce?
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 07.04.2015. u 20:09. |
|
![]() |
![]() |
#5340 |
Premium
|
Ja osobno nikad u životu nisam stavio nikakvu foliju, ne razumijem smisao ljepljenja folije, tog neugodnog osječaja pod prstom i slabijeg odaziva, ne bi li ekran bio nakon 2 godine bez crtice. Nije poanta ima li nešto bolje za cca $180 jer radije bi onda dao 20-30 dolara više pa imao "dobru" kameru (opet mi se vrti po glavi meizu m1 note koji čini se ipak ima vrlo solidnu kameru). Gle npr test M1 note kamere: https://www.youtube.com/watch?v=Bi3bHsW8Vi8 https://www.youtube.com/watch?v=wxNhPckrMvQ |
![]() |
![]() |
|
|