|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
HT račun preplačen uz zateznu kamatu :)
Nevjerovatno ali istinito prošli račun sam platio na vrijeme i preplatio za nekoliko kuna. provjerila teta pa nezna što dalje nego prijaviti nebulozu da vrijeme rješi problem No problem i nije bezazlen jer se postavlja pitanje koliko je tako prevarenih dal ima jo netko tko je uredno podmirio račune (dakle na vrijeme plačeno) ili čak i preplatio , a da mu je HT zaračunao zateznu kamatu tko zna na što Za sada nema odgovora ni suvislog objašnjenja kako je to moguće, osim bisera da je "program" kriv ![]() vražje naprave su krive, da ne povjeruješ kako nas mašine pokradaju ![]() javite ako imate i vi takve nebulozne račune
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam prije 4 godine 3 mjeseca dobivao racun za optima usluge iako nisam uopce bio njihov korisnik. Zatrazio sam uslugu,dosli tehnicari i rekli da nema mogucnosti za net. Medjutim,nakon mjesec dana uredno dobio racun gdje pise moj nepostojeci broj telefona ,pretplata i nekih 4 minute razgovora. Wtf?? 4 minute pozive s nepostojeceg broja??? Rijesio sam to nakon sto sam nakon 4 mjeseca natezanja zaprijetio tuzbom,valjda kod nas moras zaprijetit tuzbom inace te vozaju kao majmuna. Ali nakon toga ne cudi me nista u lijepoj nasoj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
to je malo drugačiji slučaj i meni je DPD slao opomene par godina da sam im ostal dužan za neki transport od ZG-Vinkovci tako nekako s ZG i Vinkovcima nemam nikakve veze niti sam išta za to tražio usluge DPD-a ajde ove godine nisu još poslali opomenu , nadam se da ni neće
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Naravno, meni su uplatnice znale dolazit nakon tih datuma itd. Netko racuna na to kamate netko ne. Neznam sad napamet tko, ali sve placam isti dan i otkad nisam na HT ne sjecam se da vidjam te kamate, s htom sam redovito imao po kunu i slicno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
rok plačanja 15-ti, plačeno 13 tog u evidenciji HT-a, i preplačeno za xxx kuna sasvim slučajno sam platio više ni ne znajući po stanju obračuna s 30.03.2015 evidentirano je preplačeni iznos za xxx kuna i uračunata zatezna kamata od xxx kuna samo nebo zna, zašto sada i zatezne kamate na preplačeno dobijamo... samo nebo , ali HT ne zna i niš tu ne mogu
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
tre merkelicu pitati, f Dojčland Ja isto uredno platim račune 15-16 u mjesecu u bas svaki put dobio kamate od 10-20 lipa i do kune Sad sam sve na trajni nalog stavio, pa da vidim tko če koga, ako bude opet kamata, ajmo u rat. Jer trajni nalog je da si oni uzmu pare kad njima treba, ne kada ja želim, moje je samo da osiguram sredstva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Objasni situaciju u kratkom mailu, pošalji ga na info@t.ht.hr , pričekaj par dana za odgovor. Gledam ožujak ove godine, 13. je bio petak, moguće je da si platio račun u nekoj banci koja nije Zaba (tamo imaju račun) ili pošti iza 15.30 sati pa je nalog prošao tek u ponedjeljak. Ako je tako, za to HT nije kriv nego način funkcioniranja Nacionalnog klirinškog sustava. A da ima svakakvih bisera, ima, meni je HT slao račune i opomene 8-9 mjeseci nakon što sam uredno odjavio sve usluge, platio i prešao na Bnet. Moj zadnji razgovor sa njihovom SZK (a bilo ih je nebrojeno, kao i mailova) je završio sa mojim legitimiranjem njihovog voditelja i obavjesti da će sljedeći razgovor biti sa mojim odvjetnikom zbog tužbe za uznemiravanje gdje će on biti trećeoptuženi (iza HTa i g.Mudrinića kao odgovorne osobe). Nisam više nikad dobio kuvertu sa logom boje fuksije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
ak imaš fb piši im tam na pm, ja prek njih rješavam sve probleme, najviše truda si daju.. https://www.facebook.com/HrvatskiTelekom |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo novosti "Poštovani, obavještavamo Vas da Vam je na Moj Telekom Portalu isporučena e-opomena sa svim detaljima o eventualnom dugovanju, kao i podatci o načinu plaćanja. S poštovanjem, Vaš Hrvatski Telekom" Stanje računa je u u Vašu korist odnosno preplati xxx kn Prolupaše totalno, opomena zbog preplačenog računa ? hahaha
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Šalji im prigovor na prigovori@t.ht.hr, nikako ne na info@t.ht.hr kako je netko ranije naveo. Subject maila stavi "PRIGOVOR", u mailu opiši situaciju, potkrijepi činjenicama i kroz koji dan ćeš dobit odgovor. Na ovaj način se takve zavrzlame riješe. Ako nećeš biti zadovoljan rješenjem odgovoriš s naznakom da nek ide na drugostupanjsku komisiju i pošalješ i na Hakom isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
nazvao szk i doznao da su mi "oprostili xxx kn duga s time da na to nit imam pravo oprosta, a nit je vrednost ta zbog koje sam se zažalil na kraju je ispalo da mi je dug od xxx kn nastao u 12mjesecu 2014 godine ?!? pitam ja tetu ako je to razlog, kako to da je taj dug od xxx kuna zabilježen za račun od 1 2015 ? teta naravno nije znala objasniti matematički točan račun i povezati s nesuvislim objašnjenjem razloga za zateznu kamatu no to njoj nije ni posao nego je rekla da uputim opet prigovor u svezi toga napominjem da je prigovor promjenjen u odnosu na početni razlog , tako da je sve ovo skupa samo farbanje pare se okreču , a da nitko to ni nezna koji je razlog zateznih kamata koje nam stalno dolaze, bilo da smo u preplati ili ne A sad ajd ![]() PS naravno niti jednog pisanog traga prigovor nema na portalu za moj račun
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|