|
![]() |
#3151 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() One ultra-super jake ekipe sa začelja PL koje redovno dobijaju prvoplasirane ekipe imaju jednak broj bodova (ili neku sitnu bodovnu prednost) kao i ekipe sa začelja bundeslige i la lige ![]() I to iako imaju po 2 do 4 utakmice više! ![]()
![]() |
![]() |
#3152 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pa da! I zato je PL najjača liga na svijetu. Jer svatko svatkoga može dobiti. A ne ovi što pričaju nebuloze, nekakve lige prvaka i europske lige, top zvijezde i što ja znam. A onda Real dobije 9:1, j.. takvu ligu ![]() |
![]() |
![]() |
#3153 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Je,samo što je Kristijano zabio 3 puta više golova u Realu u odnosu na razdoblje dok je bio u UTDu.A sad,da je 3 puta bolji igrač od tada...paaaa...baš i nije.Tu nešto ne štima ![]()
#3154 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3155 |
Guest
|
Di su sada oni koji su se smijali MU? Tresite se, druge sezone LP je naša! |
![]() |
#3157 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
I ako izgube sve 3 utakmice (što je samo po sebi veoma teško) imali bi još uvijek 1 bod prednosti pred Arsenalom (pod uvjetom da isti pobjedi sve ostale utakmice - što je također teško).
![]() |
#3158 |
Into my head it goes
|
#3159 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
U najboljoj sezoni sa Unitedom (kad je dobio zlatnu loptu) spucao je 42 gola, a prošle godine samo 9 više (51). To bogami nije 3 put više. Nije čak niti 2 put više. Osim ako sam ja kroz osnovnu, srednju i faks rokao po krivoj matematici ![]()
![]() |
![]() |
#3160 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() United će vjerojatno biti viceprvak. ![]() Sad bi trebalo citirati stručnjake, koji su govorili da United neće ni ući u Ligu prvaka. |
|
![]() |
![]() |
#3161 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#3162 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3164 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
Mislio sam na ukupni broj postignutih golova u prilično slično odigranih sezona u klubovima različitih la liga.Sam podatak koji si sad naveo,o broju postignutih golova u toj sezoni,govori dali se je igralo oko njega ili ne.Možemo tako do sutra ali skužio si poantu,samo žmiriš ![]()
![]() |
#3170 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
B04:Leno - Hilbert, Toprak, Spahic, Wendell - Bender, Rolfes - Bellarabi, Brandt - Castro - Kießling FCB:Neuer - Alonso, Dante, Benatia, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Lahm (K), Müller
![]() |
#3173 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3174 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Skinite varanu ban, kako cemo pratiti nogometni vikend? Kako sad otic u kladionicu a sutra je dvoboj za prvaka machestera? ![]()
#3175 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ovo spominjanje najslabljih ekipa u ligi i tako usporedjujuci lige je krajnje smijesno. Real, Bayern i Barca bi se prosetali kroz PL. Kao sto rade i u domacim ligama. Ponekad bi netko uzeo istima naslov, ali to im se uostalom i danas dogadja. |
|
![]() |
![]() |
#3176 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne znam dal pratiš Barcu i Real ali gostovanja ovih klubova kod ovih slabiji ekipa nečesto završe minimalnom pobjedom sa katastrofalnom igrom i sad zamisli njih među PL ekipama. Mislim smiješno je govorit da bi se Real i Barca prošetali kroz PL. Bayern neću komentirat jer ne pratim bagru. |
![]() |
![]() |
#3177 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Smijesno zasto? Pa prakticki se vec dugo setaju kroz najjace premierligase. Barca se poigrala sa prvakom te lige, di ovi doslovno nisu imali ni 1% sanse za prolazak. I to dvije sezone za redom. Chelsea koji ce 99,99% biti sljedeci prvak PL-a ispada od PSG-a, i to na domacem terenu gdje su 90min imali igraca vise, a PSG igra i stvara prilike. Ukratko, moze ti neka liga biti najdraza i najzanimljivija, ali PL definitivno nije najbolja liga. I to vec duze vremena. Ja osobno najvise pratim i gledam bundesligu, bas zato sto mi je najdraza i najzanimljivija (tona atraktivnih golova npr.), ali nikad nisam tvrdio da je najbolja, jer realno - nije. Primera prakticki vlada europom vec par godina. S druge strane, premier ne moze ni prismrditi po rezultatima. U medjusobnim sudarima uglavnom englezi ispadaju. Pod uglavnom, to je valjda u 90% situacija. Jedino gdje se fanovi PL-a love su te smijesne ekipice koje su pri dnu. I tu tvrde da je PL jaca, iako konkretnog dokaza a ni cinjenice za to nemaju. Niti mogu imati, jer medjusobno ne igraju. A mislim da bi ih spanjolci i tu ubili, jer onaj 'stil' (namjerno pod navodnike) nogometa gdje nabijes loptu 50m na napadaca i nadas se najboljem i nije bas pametan. Uostalom, mozemo razglabati ovako 3 godine, no jedini sto vrijedi su brojke na papiru. A one jasno pokazuju iz koje lige dolaze najjaci klubovi unazad par godina. Sve ostalo su bezvezna naklapanja ![]() |
![]() |
![]() |
#3179 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
|
|