|
![]() |
#2223 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Khm.. Meni je 0% potrošnja preko noći normalna stvar na KKu. Doduše sa custom kernelom. Nisam testirao stock. Evo i ja izgurao 7h sati SOTa. Pardus Classic + Dorimanx 10.1.2. Većinom Tapatalk, FB, Messenger, WhatsApp, Viber. 95% na WiFi-u a 5 na 3Gu za gore navedeno. Sat razgovora i poruke. Ako trebaju SS-ovi, stavim.. |
![]() |
![]() |
#2224 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
- korištenje mobitela skoro pa isto kao u kvotanom postu, samo je 90% vremena bio na WiFi jer sam doma, 3G sam palio na sat-dva u petak popodne. ![]() ![]() ![]() ![]() Kao što rekoh, prezadovoljan. @Bullet Vjerujem da je tako kod teme na custom kernelu, no velim, za moje potrebe nemam afiniteta prema flešanju. Radije bi da mogu AF nekako popraviti nego bateriju koja je odlična i na stocku ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2225 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Uvijek imaš odlične rezultate, meni nedostižne... Ja ne mogu bez auto brightnessa, možda je to razlika. Ja sam uhvatio 6.5h u 35 satnom periodu ali i to mi je sat vremena vise nego na KK. Baterija mi padne preko noći 2%, ne gasim ništa doduše tada, niti čistim RAM... |
![]() |
![]() |
#2226 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Hocu, tako cu na kraju i napraviti. To bi mogao i na svom G3. Pregazit cu sve nanovo flashtoolom.
![]() |
#2229 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Kod mene je u intenzivnoj upotrebi Firefox, Tapatalk, Gmail, SMS i pozivi, a nekad i Twitter. GPS i WhatsApp samo prema potrebama. Također, ne čistim RAM, samo ponekad ruknem onaj Clear All iz All Apps menija. Nikakve task killere ili memory cleanere ne koristim. Dok za Auto-Brightness ne znam što bi ti rekao. Nikad ga nisam koristio pa ne znam kako cucla bateriju. 40% mi je optimalna svjetlina na G2. Dovoljno je dobro da to vidim vani po danu, a unutra i više nego dobro. Ako trebaš samo backup SMS-ova i kontakata, onda MyBackup ili MyBackup Pro. Sa njim radim još od HTC Desirea. |
|
![]() |
![]() |
#2230 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
I ja sam stavio na g2 lolipop 30a. Full wipe sam napravio i ostao mi root. Zasada odlicno sve izgleda ali malo su te ikone prevelike cini mi se i kao da je navigacijski bar veci. Jel zna ko ovako iz prve koji exposed framework radi na lizalici za g2? Fali mi malo postimavanja. ![]() Ja ne mogu 6 sati sota izvuc nikako, 5, 5 i po uvrh glave, doduse mob je star 10mjeseci pa mozda je i baterija oslabila. Sad sam na prvom punjenju od lolipopa i na 55% baterije imam 2 h i 30min zaslona. |
![]() |
![]() |
#2232 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Identicna stvar kao i kod mene kaj se tice baterije. Iznad toga nikako. |
![]() |
![]() |
#2233 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Nije rootan Citiraj:
S cim se pravi najjednostavniji update? Ima LG nesto kao iTunes i stisnem samo update?
![]() |
#2234 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#2235 |
freak
|
Prezadovoljan s baterijom na G3. Skinuo ga u 10h ujutro s punjaca i ovo je rezultat od sinoc(tj jutros ![]() Brightness na 45%, sinkronizacija ukljucena, lokacija ukljucena, Opera, Tapatalk, cca 45 min poziva. EDIT: "ubojica" baterije je auto brightness, tad nisam mogao ulovit 4.5h SOT
Zadnje izmijenjeno od: mislav_os. 06.04.2015. u 10:54. |
![]() |
![]() |
#2237 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Od tebe se isplati uzet polovni mobitel. Ako se pretpostavI da je broj punjenja odlucujuci za trajnost baterija onda je tvoja od 30-50% u boljem stanu od većine u istom periodu korištenja ![]() Nedavno sam mislio mijenjat g2 za z3c, ali mi je traženo 1000kn nadoplate što mi se čini previše. Polovni za polovni. Sonijima slabo pada cijena izgleda a ovaj g2 ko da je gubav. Vidim nedavno na tržnici dva Nexusa 5, dobro stara a traze preko 2k kn... a g2 je bolji od njega. Cak je SGS4 u boljoj poziciji što se tiče cijene. Koristi li itko slimport adapter, jel puno kvalitetnije od wifi mirorringa? |
|
![]() |
![]() |
#2238 |
Antimićanin
|
Od mene se uvijek isplati kupit mobitel ![]() ![]() ![]() Što se cijene G2 tiče, ja sam isto imao nedavno neku bijesnu želju mjenjat ga za SGS5 ili G3. Na kraju me ispalo 500-800kn nadoplate. Ma reko nema šanse da okinem tolike pare. Samo se nadam da ćemo vidjeti još koji update, barem na 5.1.x. |
![]() |
![]() |
#2239 |
freak
|
Vjeruj mi da sam i ja iznenadjen. 8 mjeseci ga imam i ono uvijek oko 4.5h SOT, i od zadnjeg updatea na LL vidim da je svakim danom bolja baterija. Inace ga uvijek punim kad dodje na 45% cca i nisam dugo cekao da se isprazni. Reko jucer ajde bas cu probat do kraja i iznenadim se ![]()
#2241 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
20K je zadnja za G3. Ja sam danas flashao ju, tj. Cloudy. Vidim da je samo on updejtao ROM. Za sad je super. I kakav lag? Na G3 nisam nikad iskusio lag. |
![]() |
![]() |
#2242 |
freak
|
Kod mene je v20h oem. Nema ni l od lagga, to je bilo na onim pocetnim v20a i slicnima. Mob odlicno radi, doslovno leti. Jako sam zadovoljan updateovima. Dovoljno vam je reci da su dva prijatelja, obojica zagrizeni Appleovci presli sa iP 5S na G3 i ne mogu mu se nadivit. To je onda dovoljno. Kao drugo oni bi prvi skuzili lag, ali eto ocito ga nema ![]()
#2243 |
The mighty pirate
|
#2245 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#2246 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Konkretno imam g3 i nexus 7 2013 i oba imaju lag, ne velik al imaju. ![]() Dok nokia 1020 pa 150 appova nema... To je moje vidjenje, mozda netko drugi ima drugacija iskustva.
![]() |
#2249 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Lumiu 1020 sam zadnje restartao kod stavljanja zadnjeg firmwarea...
![]() |
#2250 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Moj frend, m8 i m7 vlasnik se jako iznenadio radi G3 nakon Loliopopa, kak fluidno radi. S obzirom kolko opcija i svega ima u usporedbi sa m8 nije uopce lose. Tek se sence sa m9 moze usporedivat sa g3 Optimusom po pitanju opcija za kostumizaciju i sve. Jedino sto je nes sporije na G3 je otvaranje, bar dok jos nije u memoriji i to ponajvise LG aplikacija. Ostalo je sad brzo i fluidno. Cak i dual window sa dve qslide aplikacije radi sasvim zadovoljavajuce, 4 apova u isto vrijeme na ekranu. Jer ima negdje 20k za skinut, sluzbeni? |
![]() |
![]() |
|
|