|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#815 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Lumia 532 pitanje
Jel Lumia 532 sa 4" ekranom pati od istih bolesti na dodir, kao i L535 sa 5" ekranom? Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 08.04.2015. u 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Vjerovatno vec prozvakano milion puta do sada, ali da pitam dok nisam uzeo Lumiu: Da li jos uvijek polovicno ili nikako rade Viber i WA push notifikacije i na WP8.1? |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja sam nedavno presao na lumiu 930 i jedina stvar koja mi se ne svida je to glupo kasnjenje push notifikacija. Nekad dodu odmah a nekad moras upalit app da bi vidija poruku. Nema nikakvog pravila (bar kod mene). Nadam se da ce to fixat u win 10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Viber je i dalje najveci problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa dobro, zar to onda nije neupotrebljiv uređaj, barem sa te strane? Ne mogu vjerovati da se takvo nesto prodaje, a jos manje mogu vjerovati da Microsoft ne moze naci rjesenje tom problemu. Onda cu sacekati da vidim da li ce se to popraviti, a do tada sam na Androidu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Kakva su mišljenja o 640 (Dual SIM), naišao sam na sumnjivo dobru ponudu na edigitalu (1078 Kn sa dostavom), pa reko da prvo priupitam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Premium
|
Nije tu ništa sumnjivo dobro - cijene WP mobitela su odavno puno povoljnije od hardverski sličnih mobitela sa drugim OS-ovima.
![]() |
#827 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Mislim sumnjivo s obzirom da je isti mob u nekim drugim trgovinama cca 1300 kn, čak isti taj ali bijeli u edigitalu je skoro 1300kn, to mi je skroz čudno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Premium
|
Onda ga kupi. Ako su se za**bali cijenu, njihov prroblem. edigital je jeftiniji od ostalih, ali ima katastrofa podršku u slučaju reklamacije (imaš temu o tome i na ovom forumu). Srećom, ovdje nisu oni serviseri tj. postoji ovlašteni servis u HR pa nema tog problema, ali inače... Isto tako i vani postoje razlike u cijeni između istih modela, ali različitih boja tako da ni tu nema nekog pretjeranog čuđenja.
![]() |
#829 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
evo kod mene na lumiji 930 vec 2 tjedna sve savrseno radilo...danas viber posandrcao...procitas poruku koja stigne, za minut dva on opet salje notifikaciju da je stigla ta stara poruka...koje razocarenje u mob sumnjam da ce to ispravit sa win10 jer imaju takve nelogicne menije a kamoli kad bi kod vidio...dat cu im sansu jer os je zanimljiv i zgleda ozbiljnije neg android |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako te išta tješi, meni su se takve gluposti sa Viberom događale i na svakom androidu koji sam imao, od HTC One X, pa na Coolpadu, OnePlus One, sad na G2 ista stvar. Dođe poruka, pročitam ju, obrišem norifikaciju, za 10 min opet zvoni da mi je stigla poruka, a nema ništa novo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Meni se to događa samo zadnja dva dana. Do tada, zadnjih godinu dana, sve savršeno radilo (što god WPmrsci govorili). |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Viber je, jednostavno, katastrofa od usluge. Ne radi kako spada ni na jednoj platformi. Osobno sam ga koristio/koristim na WP8, Win8 (metro), Android i desktop. Notifikacije jos najbolje rade na desktopu. Iako i tamo, malo-malo, ne svira nego mi se samo pojavi crveni 1 na taskbaru. Onaj ko kaze da mu Vibe radi "savrseno", laze samog sebe. ![]() A o VoIP pozivima preko istog tj. kvaliteti glasa ne treba ni raspravljat. Svako ko je ijednom zvao, zna kakve su kvalitete ![]() ![]() P.S. Skype je isto katastrofa za dopisivanje, za VoIP je bog i batina ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 09.04.2015. u 19:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Zadnjih nekoliko dana notifikacije na whatsapp-u kasne po 10min a nekad i duze... Do sada, 2 godine koristim wp i ovo je za mene prvi slucaj da je ovako problematicno... A viber radi lose na wp8 i na drugoj mobilnoj platformi... I @nathan.fake: sve istina... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Najgore mi je kad me zovu na Viber, nakon sto se javim ko budala moram vikat "halo, halo", a sugovornik meni vice "halo, halo"... dok se poziv ne normalizira. No i tada zvucimo ko 2 robota ![]() Iz nekog osobnog iskustva, za IM, najbolje su se pokazali WhatsApp i Messenger. Cuo sam da su Line i BBM jako dobri, ali kad ih niko (iz mog imenika) ne koristi :/ Citiraj:
![]() Eh, sta mi to vrijedi kad sam ga instaliro i naso mi jednu osobu iz imenika ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 09.04.2015. u 20:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
BBM savršeno funkcionira. ![]() Messenger u posljednje vrijeme također.
![]() |
#839 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Pa i kod mene pola imenik vajber,neka...uostalom ako je tako hitno ima sms,a i ljudi su "malo" zaludeni tim chatanjem,nemozes ni tv u miru pogledat... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|