|
![]() |
#2582 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Gornji lijevi cosak, imas tri tockice ... Pa na "+" pa add host. Kodi mora biti upaljen i podesen da moze primati naredbe ![]()
![]() |
#2585 |
Strašni
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#2586 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 | |
Strašni
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2590 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Podnapisi.NET site was never in the process of shutting down, as many of you already guessed, it was only an April fool's day prank. We wanted to point out that current management model isn't suitable for the website, neither financially, nor organisationally. Because of that, we intend to transfer ownership and management of the website to a non-profit organization, which will help motivating larger number of programmers, translators and editors to parcitipate in the project. Uglavnom, nadograđuju site. Nadam se da će konačno biti brži, a još više se nadam da s novim media playerom neću više morati tamo niti dolaziti ![]()
![]() |
![]() |
#2591 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Dečki, možete li mi reći koji je najbolji link za epg programe? Na kodiju koristim serbianforum link. On mi skine dosta epg-a za domaće, ali slabo za strane programe. Kako imam kupljenu IPTV liniju, posložio sam si ikone, a sad bi si želio posložiti i EPG. Što moram imati u opisu programa kako bi mi se EPG normalno pokazivao? Primjer: kod ovog VIRGIN kanala u IPTV android aplikaciji (od Sofronova) normalno učita ikonu, ali ne očita epg. Stavljam samo ovaj link. #EXTINF:-1 tvg-logo="http://www.lyngsat-logo.com/hires/vv/virgin_radio_tv.png",Virgin 1 rtmp://fms.105.net:1935/live/virgin1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Bem mu miša,meni nikako da prorade to chanell +- na daljinskom koji je došao sa mk809 plus. Oću reć dok gledam kanal i sad hoću na kanal iznad toga,e to nikako da postignem. Kretanje unutar liste normalno radi da nebi bilo zabune. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
@sibica: kako ti ide prebacivanje kanala sa komercijalnom IPTV listom? Jesi uspio rjesiti da nema 5-10 sekundi pauze između kanala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
@wragg.Sto se liste tice,u komercijalnu sam jos nadodao neke svoje kanale.Preko kodija jako sporo otvara "kupljenu" listu.Pretpostavljam kako je to zbog ubacenog korisnickog imena i passworda.U IPTV apk na mygici mi tu istu listu gotovo trenutno otvara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2598 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Imam xbmc addon xbmctorrent. Donedavno su svi filmovi radili na njemu (hoćeš kickass, hoćeš yify, hoćeš piratebay). Sada koji god film da pokrenem, počne download, popne se do 1000kb/s i spusti na 0 te javi error. Znači download uredno počne, dosegne peak i padne na 0. Reinstalirao sam xbmc i taj addon no nije pomoglo. Help?
![]() |
#2599 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Provaj sa torrenter...meni on radi super http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=214366 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
Premium
|
Koje windowse imas? Ako su w8.1 da nije limited conectivity bug? Pulsar addon radi bez greske. Listaj unazad topic
![]() |
#2601 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Taj limited connectivity mi se krvi pije Stavim skidat 40gb, ide po 3.5mb/s (imam 30+ mbps) dodjem ujutro ono no conectivity jaooooo, pa kako su retardirani, onda koram dva puta disconnect, connect, pa opet pa uhvati, mislim neopisivo ogroman problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2602 |
Premium
|
Eeee bas to ... Krv mi je popio taj bug ![]() Ja sam se yebavo 5 dana. Probao sam ama bas sve na sto sam naisao googlajuci. I bas kad pomislim da sam nasao rjesenje, opet krene random limited gofno. Sreca u nesreci, imam airLive wifi dongle viska, reko idem njega probati, nemam sta izgubiti. Otkako sam ga stavio, bug se niti jednom nije pojavio.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 03.04.2015. u 02:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Ima li išta bolje od p2p stream addona za gledanje utakmica? Tj. manje loše od njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 |
Premium
|
Da li netko koristi neki addon za crtiće? Moram nešta klincima staviti ![]() Na AAA streamu ima nešta, al možda ima koji bolji addon za to? EDIT: Nisam vodio post od Zikky-a za Entertanament hub addon - pa ću ga probati EDIT 2: Ipak ništa od ovoga, sve kaže da su linkovi mrtvi. - pa ako netko ima priejdlog za dobar plugin Zadnje izmijenjeno od: Kruno M. 04.04.2015. u 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 |
Premium
|
Za sinkronizirane crtice i opcenito crtice hoces dugometrazne ili ove kratke sto idu po tv programima, ne postoji nista bolje od torrenthr Tu imas ama bas sve. I staro i novo, sezone i pojedinacno.
![]() |
#2607 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 | |
Premium
|
Citiraj:
Probat ću taj Robin Hood pa da vidim šta se da naći. thx Zee |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2609 |
Premium
|
Napravi povecu kolekciju ko ja pa im nece dosaditi. Ja sam nadrukao 2tb crtica, iskljucivo SD da zauzme sto manje mjesta ![]()
![]() |
#2610 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Pokušavam u kodiu pristupiti folderima na drugim kompovima bez uspjeha. Dodao sam video source, uredno vidi sve foldere koji su shareani ali ne može ući u te foldere. Pise "invalid argument" |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|