|
![]() |
#5222 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Može preporuka nekog autopunjača? Znači samo ono što ide u automobil (za paljenje cigareta) i izlaz da bude USB.. Imam takav doma i koristio sam to za Androide.. Dali da bez problema koristim i na iPhone 5s? Fala |
![]() |
![]() |
#5223 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Apsolutno bez ikakvog razmisljanja uzmi griffin. A bez problema inace mozes i za ip5s koristit taj koji si korisio za android |
|
![]() |
![]() |
#5225 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zar nema iPhone nestandardni non-usb konektor za napajanje? Znači da tvoj kabel ne može imati usb na drugom kraju.
#5227 |
Premium
|
Ponavljanje je majka znanja - stižu 6S, 6S+ i 6C http://www.digitimes.com/news/a20150325PD210.html
#5228 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Da pitam,frendu crko IP5...vele mu u servisu matična crkla i da se može popravit al da je preskupo. E sad,u slijedeća dva servisa vele da matičnih kao rezervnih dijelova nema,u četvrtom da ima al bi trebo nac crknuti sa ispravnom matičnom. Ko je tu lud? Pun Ebay matičnjaka za IP5 čak i njuškalo ima. Neznam sa Appleom niš pa me zanima vaše stručno mišljenje. |
![]() |
![]() |
#5230 |
Premium
|
Pa valjda su na ploči podatci, imei, lock na mreži itd, šta ako je ukraden i slično? |
![]() |
![]() |
#5231 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Ima neko provjerenog prodavaca koji ima kablove za iPhone 4S th 30-pinski koji su kvalitetni kao i original kabel ? Napokon sam nasao sa 8 pinski lightning kabel sellera kojem su kablovi doslovno isto kao original ali ovih starih 30 pinskih nema, danas sam dobio 2 sa ebaya koja su totalno smece i bacit cu ih jer ne zelim riskirati požar. Pa ako neko ima nekog sellera a da nije 7-8$ što mogu i kod nas naći nek postavi link. Hvala |
![]() |
![]() |
#5234 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Neka mu neko sa svojim iPhoneom ko nije ispunio kvotu napravi račun na iCloudu a on neka se samo poslije prijavi. |
![]() |
![]() |
#5235 |
Premium
|
Bok. Hoću sherati internet sa iphonea 5 preko wifi hotspota na laptop koji ima windows xp mce. Laptop uredno nađe hotspot, kliknem connect, traži password i nakon toga vrti i vrti, ništa se ne događa. Kako rješiti slučaj? |
![]() |
![]() |
#5236 |
Xulos :)
|
Vjerojatno nikako. Xp ima boljku da neke verzije ispod sp3 ne rade sa wpa2 enkripcijama a upravo takvu ti radi hotspot od iphonea.
#5237 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Kako radi sa XP-om, ne želim ni pomislit ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5239 |
Fresh Juice
|
Jao, pa nemoj polovni mobitel za poklon. Jedino ak ti je brat ili netko blizi pa se slaze s tim. |
![]() |
![]() |
#5240 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5241 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma za brata je, a ne kuzi da ga moze izgubiti,razbiti i da nebude imao 6icu iphone te zbog toga nece bit kul..nisam pametan, nudio sam mu lg l90 al nece smrad ![]()
#5243 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5246 |
Premium
|
Problem je šta ta generacija nema osjećaj vrijednosti za ono što dobiju. Dok mi pazimo i mazimo mobitel, oni samo što ga ne šutaju nogom. A da im kažeš 'Zaradi si ga sam', onda bi ga pazio k'o zjenicu oka.
#5247 | |
Premium
|
Citiraj:
Nebi ni tad, đabe im to govorit, tek kad bi stvarno zaradili sami onda bi valjda pazili. Kad dodu ljetni praznici poslat ih nesto radit za 15-20kn/h umjesto cjelodnevne zajebancije, mora, itd. pa onda da si sami kupe mob i potrose sve sta su zaradili preko ljeta na jedan mobitel da vidis onda kak bi pazili |
|
![]() |
![]() |
#5250 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Kad sjetim avatara i kao da imaš pare za ajfon, Još da i uvališ bratu.
__________________ |
||
![]() |
![]() |
|
|