|
![]() |
#871 |
Guest
|
Samo da ne bude odgadanja opet |
![]() |
![]() |
#874 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
A jebiga dečki, prije X godina (teško mi je računat sad) smo sanjali o Full HD rezoluciji dok je većina ekipe bila presretna sa 1024*764 ili još gore, 800*600 ![]() Vrijeme ide, stvari se razvijaju. Bit će valova pojeftinjenja 4K, svaki proizvod ima svoj životni ciklus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
4k ili još veće rezolucije uopće nemoraju biti nikakav napredak. Ukoliko monitor ima slabe karakteristike kao što je kontrast naprimjer, ista igra može izgledat bolje na nekom boljem monitoru ili televizoru sa rezolucijom 1024X768. Imam trenutno dell u2515 sa rezom 2560 x1440 i znam o čemu pričam. Svi smo pali na te brojke velikih rezolucija,a to zapravo za sam prikaz ne mora značiti ništa. Samo ogroman trošak za nove skupe grafičke kartice. Konkretno imam dvije konzole, ps4 i ps3. Za obe konzole imam igru gta5. Ps4 sam spojio na dell u2515 a ps3 na crt monitor sony g520. Dakle radi se o razlici u rezoluciji 1920 x1080 naspram 1366 x768 i naravno puno moćnijem hardveru ps4 konzole i naprednijim vizualnim efektima. Odgovorno tvrdim da u čistoj usporedbi ps3 verzija igre izgleda 5 x bolje na g520 nego što ps4 verzija igre izgleda na dell-u, kada je radnja u igri neko noćno glupiranje po gradu posebno dolazi do izražaja slab kontrast lcd monitora, i tu napredni vizualni efekti ne vrijede pišljiva boba |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Guest
|
Ma dajte, kažem vam da će ova igra radit fluidno i na konfama tipa AMD x4, sa nekih 7770..nema potrebe za panikom. |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Nope,taman nabavio Xbox 360 i igra je prebrutalna na skoro 10 godina staroj konzoli. Bas me zanima koliko ce vas gejmati na 4k i maksimalnim postavkama koje su na screenshotsima. Malo više vegetacije,raslinja i prometa,malo veće teksture se čekalo 2 godine ? /jk placem što sam prodao PC :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Imam PS3 i komp naravno ali ne znam....Imao sam priliku nabaviti tu igru ali nisam nikad volio tu igricu dovoljno da ju prijedem.Igrao bih ju sat dva,malo bi me policija ganjala i onda uninstall...Mozda ovaj dio bude bolji od prethodnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#881 |
Premium
|
Mogu reci da sam prezirao igranje GTA serijala sa joystickom,ali nakon navikavanja mogu reci da je odlično riješeno u GTA petici,jednostavno uzivancija voziti kakav sportski auto. Jedino ciljanje oružjem je zeznuto i taman prešao sa četvorke na peticu,ne možeš se naviknuti kako je policija pametna,kako te flanka i puno teze bjezis samoj murji. Na PC-ju ce GTA biti savrsenstvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bit ce dobro ak ce ic soldino u 1080p a 4k je za GTA 5 naucna fantastika. Ove dosadasnje su bile koma u startu kaj se optimiziranosti tice i ne vidim zbog cega bi ova bila drugacija posto je manje, vise sve jako slicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Premium
|
Zasto me ovo ne cudi ![]() GTAV Next-Gen Received A Major Downgrade With 1.08 Izgleda se priprema teren za dizanje u nebesa PC verzije,treba prodaju jos pojacati |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Taj downgrade je opravdan samo ako igra sad totalno glatko ide. Igrao sam kod frenda na PS4 i znalo mu je trzat i to često.
![]() |
![]() |
#892 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
GTA V opet odgoden : http://bit.ly/1IMDgZp
![]() |
#894 | |
Guest
|
Citiraj: