|
![]() |
#273 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne, baš suprotno. Drago mi je da to napokon javno kaže, ali smeta me što se to zna, a ništa se ne radi po tom pitanju. Otkad se Pranjića gura kao beka? Još od Bilića... Ćorluka i Srna se i dalje forsiraju u postavu iako nemaju što raditi više... Sve se to zna već odavno, a sad je Kovač revolucionarno ustvrdio da nešto ne valja. No shit, Sherlock. Ajd da vidimo hoćemo li i u sljedećoj tekmi imati duet paraplegičara (tj. samo zbunjenog Vidu) u obrani, koji će izluđivati Schildenfelda, s Pranjićem koji pokriva cijeli teren i Perišićem koji odrađuje svojih par metara naprijed i natrag. Ako će biti ista priča, onda je jasno da je Kovač slijep ko šišmiš.
#274 |
Guest
|
Apsolutno je u pravu. Nikakve Malte,Linhenštajni, Norveške, San Marina, Azerbejdžani i Andore nisu mjerilo uspjeha neke reprezentacije. |
![]() |
#275 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Bijah na istoku. Mogu reći ovaj Odegaard je stvarno čudno. Ja sam mislio da sanjam kako mali igra. Iza mene dva bosanca i umiru od smijeha. Ak on bude u Realu onda pomoz' bog. Jbt, ovako uživo, jedno prolazi onaj niski ćelavi kod norvežana. Sreo skupinu Norvežana u gradu, reko ekipa držite se glazbe i nafte, nogomet je naš posao ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
Prvo treba kovač Srni onda Srna Perišiću, Rakitiću, Mandžukiću i Pranjiću opaliti jednu kapetansku iza ušiju. ![]() Pa ne može se na takav način daleko dogurati. Ne smije se zadnjoj liniji ostavljati da zaustavlja igrače, ako se ne želi riskirati crvene kartone kao jučer. |
![]() |
#277 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Pranjic je rupa, to svi znaju. Osim izbornika, i to bilo kojeg. Jer je prakticki kod svih igrao. Osim kod Stimca. Za forsiranje Srne se takodjer slazem. Nadodao bih jos tu Olica, ali i Mandzukica. Mandzo igra do kraja, islo ga ili ne islo (uglavnom ovo drugo). Ne daje se prilika zamjenama. Sto se tice Perisica, apsolutno se ne slazem s tobom. Prvo, mi 'pravih' krila ni nemamo. Osim Perisica. Koji je inace odlican, ali jbg, lik je dugo bio ozljedjen i opcenito je sklon ozljedama. Koga bi ti stavio? Tomescaka? ![]() Pa Olic nam je na drugoj strani, a lik vise nema ni onu svoju brzinu. Tehniku i sve ostale aspekte nogometne igre nikad nije ni imao, i mislim da je za sve nogometne 'strucnjake' (myself included) posve nejasno kako je taj lik napravio tako dobru karijeru. Ali ju je napravio. I mislim da je krajnje vrijeme da ode u zasluzenu mirovinu. |
|
![]() |
![]() |
#278 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Prvi koji bi u toj reprezentaciji trebao u zasluženu mirovinu je Srna. Jebeš Olića, on se barem kol'ko tol'ko trudi. Srna zna da je kapetan i da je nedodirljiv pa se više ni ne trudi. Najbolji dio priče je da se to trebalo desiti već prije koju godinu...
![]() |
#281 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne mozete rec da se ne trudi, jer da sw ne trudi ne bi u 87 imao onakav sprint preko pol terena a sad je drugo pitanje dal imamo boljeg. Isto ko i perisic, serete po njemu a jedan je od najboljih igraca u repki zadnjih 10ak utakmica, pranjic je unutra jer osobno ne znam dal imamo nekog na toj strani koji bi mogao bit bolji, jer isti takav los bez iskustva ne znaci nista. Btw. Ivan Pa vidis da je kovac rekao da je ljut jer se nisu drzali dogovora, znaci da radi nesto ili ima neke planove koje decki na terenu ocito nisu mogli napravit u prvih pol sata. Dovoljno je pogledat nasu statistiku i lijepo se vidi da kovac nije uopce los, cak naprotiv. Nek radi kak misli da je najbolje pa ak ne bu dobro imamo kog krivit ![]() Ak bu dobro uvijek ce netko nac dlaku u jajetu, jbg takav smo narod...
#282 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Srnu je odavno trebalo torpedirat iz reprezentacije. Serem se na fore da igrač ima preplaćeno mjesto u prvoj postavi vizavi starih zasluga. |
|
![]() |
![]() |
#283 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni smeta što Perišić ne postoji na centru gdje bi morao biti, nego stoji na krilu u liniji s napadačima, pa mu Pranjić mora iznijeti loptu iz obrane i doslovno predati u noge. Kad Perišić zajebe, a to je 5 od 6 puta, onda obrana ostaje samo na Vidi i Ćorluki. Čini se da je jedino rješenje da Pranjića (koji može i želi trčati) stavi na tu poziciju koju Perišić treba igrati, pa nađe normalnog obrambenog koji će tamo i biti cijelo vrijeme. Pranjić je po ovoj "taktici" igrač koji igra obranu, sredinu i napad i zapravo nadoknađuje igrača manje kojeg stvaraju napadači bez ideje osim trčanja napamet.
#284 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Gledam Portugal v Srbija. Ronaldo se podredio momčadi. Da bi čoek reč rekel ![]() Matić zabio golčinu kola sigurno... majstorija škaricama. Portugal... fakat Ronaldo nema s kim igrat tamo. Nani i Koentrao se nadmeći koji je veći panj. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 29.03.2015. u 22:17. |
![]() |
![]() |
#285 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Matić je opi*dio gajbetinu i pol.
![]() |
#287 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Kad je dobar dio karata podijeljen, tj. došli su oni koji inače nebi došli da nije besplatno (i sam kažeš djeca i ostali) |
|
![]() |
![]() |
#288 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Srna bu u repki dok se sam ne odluči umirovit, nažalost. Sviđa mi se ova kritičnost i mislim da nije pozerska. Žuti je nedavno izjavio da imamo repku koja može osvojiti naslov slijedeće godine u francuskoj, i s tim se slažem. No, za tako nešto treba izbornik još puno stvari posložiti, a mora te naravno i sreća poslužiti. U Subašiću smo dobili izvrsnog golmana, pravovremen u reakcijama, nije sklon kiksevima, dobar u 1:1 situacijama, ne boji se istrčat kad treba.. Samo da se ne ozlijedi. Obrana se isto da posložiti. Vida, Lovren, Šifo i - Jedvaj. Šteta što se ozlijedio, dobro je krenuo u Bayeru izuzev ponekim greškama. Nisu vrhunski stoperi ali su dobri do vrlo dobri. Tu je i Mitrović iz RIjeke. Ćorluka je sve sporiji i nervozniji, bolje ga je iskoristiti na lijevom beku, što je pokazao da može dobro odigrati. Na desnom Vrsaljko umjesto Srne. U sredini ima najviše izbora. Ovakav vezni red kao protiv Norveške se pokazao ok i protiv Italije, jedino na desnom krilu po meni Olić više nije za cijelu tekmu, tu bi Rebić mogao upasti. I dobrih zamjena ima u vezi - Badelj, Kovačić, a ajde uvjetno rečeno je i Halilović dobra zamjena ![]() Jedino se bojim da Italija nije dovoljno jak protivnik koji bi testirao koliko dobro nam je posložen vezni red, i da bi se tu stvari mogle drugačije posložiti. Kovačev romb ostavlja puno rupa koje bi neka jača repka s lakoćom mogla kazniti. Najtanji smo po meni u napadu - nemamo pravog centarfora. Mandžo je dobar napadač ali nije pravi strijelac kakvog smo imali u Šukeru ili Eduardu. Nije to još ni Kramarić, a kako je krenuo u PL, bojim se da neće napredovat.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 30.03.2015. u 09:49. |
||
![]() |
![]() |
#289 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Osobnu kad sam predao, jedno 1-2min je trajala provjera iste. Valjda imaju tu vlastitu bazu podataka o ovim huliganima aka 'navijacima', stvarno nemam pojma. Radije ovako kazalisna atmosfera nego imati posla sa onim debilima. |
|
![]() |
![]() |
#290 | |
Premium
|
Citiraj:
Kome treba taj šljam? |
|
![]() |
![]() |
#291 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#293 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#295 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Brendon ovakve driblinge ni na terenu nije prodavao. Jadno. Nadam se da će im se konačno obit o glavu.
#296 |
Premium
|
Bio sam osobno na utakmici i nisam vidio niti jedan incident. A to što ljudi viču, pa ide se na tekmu da vičeš i ispušeš se. Pa sve i da viču uvrede ili nešto što se nekome ne sviđa. Uvijek zlonamjernom čovjeku nešto smeta, sve i da čitaš slikovnicu. Kuda ovaj svijet ide, čovjek da se zamisli. |
![]() |
![]() |
#298 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ja uopće ne mislim da je Brendon ovo namjerno napravio, smatram da on nema dovoljno velik IQ za tako nešto.
|
|